Bestaande klant?

Hoe weet je welke lens in welk oog moet? 👁

Als je onlangs begonnen bent met het dragen van contact lenzen, zult u zich waarschijnlijk wel eens afgevraagd hebben hoe u ze moet gebruiken, hoe u ze zonder problemen kunt plaatsen, enzovoort. Iets wat veel mensen zich ook afvragen is hoe te weten welke contactlens voor welk oog is. In deze Lentiamo post, gaan we je vertellen over een truc die je nooit zal teleurstellen. Lees verder om het uit te vinden!

We're the leading online optician, so the advice of our team of optometrists is highly recommended for you, especially when you're starting out with this type of product.

Hoe weet je welke lens de rechter is en welke de linker?

Op het eerste gezicht, twee contactlenzen kunnen er hetzelfde uitzien, maar in veel gevallen zijn ze alleen hetzelfde in termen van hun voorkomen. Zoals u weet, is het heel gebruikelijk om in elk oog een andere waarde van dioptrie te hebben, zodat elk brillenglas zo moet worden aangepast dat u met beide ogen duidelijk kunt zien.

Daarom is het antwoord op de vraag hoe u weet welke lens bij elk oog hoort, heel eenvoudig: gebruik contactlensdoosjes zodat je ze altijd aan de juiste kant kunt opbergen. Meestal is de rechtse aangegeven met een R (Rechts) en de linkse met een L (Links).

Left and right contact lens case

Koop uw contactlensdoosje bij Lentiamo

Heb je nog steeds geen plek om je maand- of kwartaallenzen op te bergen? Bij Lentiamo vind je een grote verscheidenheid aan accessoires en contactlensvloeistoffen zodat uw oogzorg nooit in het gedrang komt.

Nu u het antwoord hebt gekregen dat u nodig had om te weten welke lens voor welk oog is, hoeft u niet langer te wachten met de aankoop van uw doosje om elke lens altijd op de juiste plaats te hebben. We hopen dat we u hebben geholpen!

Mis het belangrijke nieuws niet.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Opmerkingen

    Geen opmerkingen

    *Verplichte velden

    Best verkochte producten