Bestaande klant?

Wat zijn de beste multifocale contactlenzen van 2024?

Jakub Odcházel, DiS.

Medische review door Jakub Odcházel, DiS., Hoofd Opticien, op 01. 11. 2022. Geschreven door Lentiamo

Wij zeggen altijd dat elk oog anders is en zijn eigen kenmerken heeft. In feite is het heel gewoon om verschillen te hebben tussen elk oog, wat betekent dat je een bril of contactlenzen met verschillende voorschriften voor beide. Wilt u weten wat op dit moment de beste multifocale contactlenzen op de markt zijn voor uw behoeften?

Bij Lentiamo zijn we gespecialiseerd in alle soorten oogverzorgingsproducten die vóór de distributie zijn onderworpen aan de strengste kwaliteitsnormen en die zijn goedgekeurd door de Europese Unie. U maakt een goede keuze wanneer u in onze online winkel koopt.

De beste multifocale contactlenzen die er nu zijn

Soms worden ze multifocale contactlenzen genoemd, d.w.z. lenzen waarmee u op elke afstand scherp kunt zien, en ze zijn ontworpen om presbyopie te corrigeren. Presbyopie is geen ziekte, maar het progressieve verlies van scherpstellingsvermogen dat veel mensen treft naarmate ze ouder worden.

Veel mensen aarzelen vaak om over te stappen op een nieuw type lens. Als u aarzelt, zal ons bericht over de beste multifocale contactlenzen een grote hulp zijn. Bekijk onze topproducten en vind degene die het beste bij uw behoeften past op onze website!

Multifocale contactlenzen

Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal

Onze lijst begint met Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal contactlenzen van een van de grootste fabrikanten in de industrie, Alcon. Dit zijn maandelijkse contactlenzen die gemaakt zijn van een materiaal dat gemakkelijk ademt en waar continu zuurstof doorheen kan stromen.

Bovendien beschikt dit product over twee geavanceerde technologieën waar u veel baat bij zult hebben: Smartshield Technology en HydraGlyde® Moisture Matrix. Deze beschermen uw ogen tegen hoornvliesafzettingen en houden het vocht langer op het lensoppervlak. Er is geen betere manier om te beginnen met onze selectie van de beste multifocale contactlenzen.

Biofinity Multifocal

Voor deze tweede keuze hebben we gekozen voor lenzen van CooperVision, een fabrikant met veel ervaring. We kunnen vinden dat Biofinity Multifocal een van de beste multifocale lenzen die momenteel verkrijgbaar zijn. Ze hebben alle voordelen van de silicone hydrogel technologie en technologieën die de lenzen op natuurlijke wijze vochtig houden om een uitstekende zichtcorrectie te garanderen.

Ze zijn ideaal om oogirritatie en oogvermoeidheid te voorkomen, die vaak voorkomen bij sommige lenzen van mindere kwaliteit. Zeg vaarwel tegen de problemen die u hebt gehad met dichtbij en veraf zien en koop vandaag nog een van de beste multifocale lenzen die u kunt vinden.

PureVision 2 for Presbicia

De PureVision 2 lenzen van Bausch & Lomb zijn speciaal ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een snelle en effectieve oplossing voor presbyopie, omdat ze precies voor dit doel zijn ontwikkeld. Ze passen gemakkelijk op het oog en hebben dunne, afgeronde randen, waardoor ze ultracomfortabel zijn om de hele dag te dragen.

Wist u zelfs dat ze zo ontworpen zijn dat u ze 30 dagen lang niet hoeft uit te doen? Ja, dit betekent dat u ze zelfs 's nachts kunt laten zitten - we weten zeker dat ze tot uw beste keuzes behoren als het gaat om het kiezen van de beste multifocale contactlenzen!

Dailies AquaComfort Plus Multifocal

Een ander opvallend product van Alcon is Dailies AquaComfort Plus Multifocal. Hun kwaliteitsontwerp biedt dragers gecorrigeerd zicht op korte, middellange en lange afstanden, omdat ze deze drie verschillende gezichtsvelden bevatten. Ze zijn perfect voor mensen die lijden aan presbyopie.

Wij rangschikken ze ook onder de beste multifocale contactlenzen omdat ze een technologie gebruiken die bij elke knipperbeurt vocht afgeeft, zodat ze uiterst comfortabel zijn en de traanfilm helpen stabiliseren. Is dit de optie waar u op hoopt of wilt u nog meer weten?

Clariti Multifocal

Als u nog een van de beste multifocale contactlenzen van CooperVision zoekt, Clariti Multifocal is een geweldige optie om te overwegen. Hun belangrijkste productiemateriaal is silicone hydrogel, maar het is ook de moeite waard om hun unieke WetLoc-technologie te vermelden, die de lenzen op natuurlijke wijze gehydrateerd houdt en ze de hele dag aangenaam maakt om te dragen.

Ze zijn ontworpen voor een soepele visuele overgang tussen dichtbij en veraf, en ze hebben een asferisch achteroppervlak zodat ze goed aansluiten op uw oog.

Dailies Total 1 Multifocal

Dailies Total 1 Multifocal van Alcon zou een van uw beste keuzes moeten zijn als u aan ouderdomsverziendheid lijdt, omdat deze lenzen speciaal voor dit doel zijn ontworpen. Dankzij hun waterverlooptechnologie glijden ze soepel en comfortabel over het oog van de drager - het comfort duurt de hele dag en u merkt niet eens dat u ze draagt!

Proclear Multifocal CooperVision

De laatste van de beste multifocale lenzen in dit bericht zijn de Proclear Multifocal CooperVision. Dit product zorgt voor helder en scherp zicht op alle afstanden en biedt een uitstekende zuurstofdoorlaatbaarheid.

Ze zijn ongetwijfeld een andere uitstekende optie voor de verzorging van uw visuele gezondheid.

Ben je zeker van je keuze? Koop het bij Lentiamo

Lentiamo is uw vertrouwde online opticien en de leider in deze sector. Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige producten zodat de zorg voor uw tere ogen gegarandeerd is.

Heeft u een nieuwe bril of contactlenzen nodig? Vertrouw op ons en geef niet extra uit bij typische opticiens die de prijzen verhogen. Plaats eenvoudig uw bestelling zonder ergens heen te hoeven en ontvang uw goederen binnen enkele dagen thuis.

Mis het belangrijke nieuws niet.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Opmerkingen

    Geen opmerkingen

    *Verplichte velden

    Best verkochte producten