Je kunt telefonisch bestellen: 097-010280949

Erkende verkoper in de markt sinds 2008

Bestaande klant?

Cat-eye zonnebrillen

Sanne Hendriks Online

Sanne Hendriks Customer Care

Hulp nodig?

Bel ons (Ma-Vrij 8:30 - 16:00 uur)

097-010280949 / info@lentiamo.nl

Sanne Hendriks, Customer Care

Laad meer producten

Cat-eye zonnebrillen

De afgelopen jaren zie je steeds vaker een Cat Eye zonnebril, het is een ware trend! Deze zonnebril zal een echte eyecatcher zijn en je outfit helemaal afmaken! Kies voor een extravagante bril die ook je ogen zullen beschermen.

De geschiedenis van de Cat Eye zonnebril

Sinds hun komst zijn deze zonnebrillen tal van veranderingen in stijl ondergaan. Ongeacht de veranderingen die zijn doorgevoerd, elk Cat Eye model is ontworpen om zowel oogbescherming als esthetische charme te bieden. Zo zijn kwalitatief hoogwaardige Cat Eye zonnebrillen een onmisbaar accessoire geworden onder degenen die aandacht besteden aan zowel de ooggezondheid als het uiterlijk.

Waarom kiezen voor een Cat Eye zonnebril?

De beste zonnebrillen zijn ontworpen om je ogen te beschermen tegen schadelijke ultraviolette stralen. Daarnaast worden ze gebruikt als accessoires, de nieuwste Cat Eye modellen hebben een speciale esthetische rol.

Een van de negatieve effecten van zonlicht is de vroegtijdige veroudering van de huid, rimpels en diverse huidafwijkingen of zelfs ernstige huidaandoeningen zoals kanker en oogaandoeningen zoals glaucoom of cataracten.

Om dergelijke risico's te vermijden, is het belangrijk in de eerste plaats een zonnebril te dragen, om gezondheidsredenen. Daarnaast kunt je kiezen voor een interessante Cat Eye model om er fashionable er uit te zien.

Hoe kies je het juiste glas voor een Cat Eye zonnebril?

Het glas is een belangrijke factor waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een Cat Eye zonnebril. Het wordt aanbevolen om glazen te kiezen die 99-100% bescherming bieden tegen UV-stralen, deze zijn bijzonder schadelijk voor de ogen en de huid.

Het is belangrijk om te weten dat er geen verband bestaat tussen de kleur van de brilglazen en de mate van bescherming die ze bieden. Het is dus niet aan te raden om op zo'n criterium te vertrouwen als je de beste zonnebril voor het zomerseizoen wilt kiezen.

Cat Eye zonnebril: Gespiegelde of gepolariseerde glazen?

De spiegelglazen van de Cat Eye zonnebril hebben de mogelijkheid om het licht te blokkeren maar bieden niet de maximale bescherming tegen de schadelijke effecten van de ultraviolette stralen. In plaats daarvan hebben gepolariseerde lenzen de mogelijkheid om de beste bescherming te bieden. De logische verklaring hiervoor is de gepolariseerde filterwerking van deze glazen. Het laat de stralen van de zon niet toe om het ooggebied te bereiken.

Hoe kies je de juiste maat zonnebril van je zonnebril?

Om er zeker van te zijn dat de gekozen zonnebril de beste is voor jou, moet je er zeker van zijn dat de zonnebril de nodige bescherming biedt en esthetisch gezien bij je past. Hiervoor is het belangrijk om te kiezen voor een zonnebril die past bij jouw gezichtsvorm.

Je moet rekening houden met de vorm van je gezicht en andere kenmerken die van invloed kunnen zijn op de manier waarop de Cat eye zonnebril op je zal staan. Hier zijn de belangrijkste aspecten die van invloed zijn op de juiste maat van de zonnebril:

 • De grootte van de glazen
 • De lengte van de pootjes
 • De grootte van de brug
 • Check onze zonnebrillen gids en de beschrijvingen van de zonnebrillen die je interessant vind, om hun maat te ontdekken en te zien of ze bij je passen.

  De beste keuze voor jouw ogen

  We hebben unieke voordelen

  1 135 402 contactlenzen op voorraad

  We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen klaar voor directe verzending.

  Gratis bezorging voor bestellingen boven € 69,-

  Voor bestellingen met een kleiner bedrag kun je het laten bezorgen voor € 3,99.

  Lage prijzen

  Wij behoren tot de grootste verkopers van contactlenzen van Europa, we hebben fijne prijzen voor iedereen.

  Klantenprogramma

  Vanaf jouw eerste aankoop spaar je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

  365-dagen garantie

  Gegarandeerd vervangende lenzen wanneer jouw voorschrift is gewijzigd.

  Originele producten

  Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van respectabele producenten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

  Bewezen door onze klanten

  Van 25 reviews -zijn er 92% positief

  Prima dank je wel voor de snelle levering.
  met vriendelijke groet.
  B Teunissen.
  Fijne lenzen,zacht en comfortabel toppie dank u wel
  Ik ben zeer tevreden met deze site. De levering is super snel