Beperkte aanbieding: 15% korting op nieuwe Lenjoy 1 Day Air+ contactlenzen.

Bestaande klant?

Aviator zonnebrillen

Hoe kies je de beste pilotenzonnebril?

Als je wilt dat je ogen beschermd worden tegen schadelijke UV-stralen, is het aan te raden dat je kiest voor een pilotenbril die UVB-straling blokkeert tot 99%. Daarnaast dient hij minimaal 95% van de UVA-straling te blokkeren.

Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de mate van dekking die deze accessoires bieden. Het combineren van een een prachtige zonnebril, met goede bescherming voor de ogen, is het grootste belang voor je schoon- en gezondheid.

Welk type zonnebril past bij jou?

Zonnebrillen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Om de juiste keuze te maken, is het belangrijk om de juiste balans te vinden tussen de vorm van jouw gezicht en de vorm van het montuur. Zo kunnen mensen met een rond gezicht bijvoorbeeld kiezen voor een vierkante zonnebril. Mensen met een vierkant gezicht kunnen daarentegen met succes kiezen voor een zonnebril met een rond montuur. Als je een ovaal gezicht hebt, ben je een van de gelukkigen waarbij alle monturen passen.

Hoe kies je de juiste aviator zonnebril?

Ten eerste is het erg belangrijk om een pilotenbril te kiezen die past bij de grootte van je gezicht. Het gewicht van deze accessoires moet gelijkmatig verdeeld zijn over de oren en de neus. Bovendien mogen je wimpers de glazen of het montuur niet raken.

Als het gekozen montuur schuin staat, moet je het zo afstellen dat het goed past. Het is erg belangrijk dat de zonnebril groot genoeg is om zoveel mogelijk zonlicht te blokkeren. Als je je ogen goed beschermt, zorg je voor hun gezondheid!

Type

Merk

Type glas

Montuur vorm

Prijs

Maat

  • Montuur vorm

    Piloot

Laad meer producten

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €59 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

 

Bewezen door onze klanten

Via de website zijn de lenzen makkelijk te bestellen. Goede informatie omtrent volgen van bestelling.
Lenzen vloeistof besteld. Keurig binnen 3 dagen thuis afgeleverd door PostNL. Prima service en prijs.
Great service! Big choice of lenses, fast delivery and I was able to chose two gifts with my order.