Erkende verkoper in de markt sinds 2008

Bestaande klant?

Torische lenzen

Draagtijd

Type

Producent

Merk

  • Type

    Torische lenzen ×

Toon 48 van de 49 items

Laad meer producten

Torische lenzen

Torische lenzen om oogafwijkingen te verhelpen

Torische lenzen zijn speciaal gemaakt om astigmatisme, myopia (bijziendheid) en hypermetropie (verziendheid) te corrigeren. Bijziendheid is een oogafwijking die het moeilijk maakt voor mensen om zich te concentreren op gebieden die ver van hen af liggen. Verziendheid is, in tegenstelling tot bijziendheid, die het moeilijk maakt om dichtbij goed te zien. Tot slot geeft astigmatisme problemen in de perifere gebieden. Deze drie problemen kunnen met behulp van torische lenzen verholpen worden.

Torische lenzen vs. standaard lenzen

Torische lenzen zijn gelijk aan standaard lenzen: ze kunnen meerdere dagen achter elkaar gebruikt worden en je moet ze 's nachts verwijderen en dan in een doosje met een vloeistof doen. Vanzelfsprekend is het raadzaam om ze met schone handen te behandelen, om elk risico op infectie te vermijden. Het belangrijkste verschil is dat standaard lenzen meestal maar één afwijking kunnen corrigeren, dus in het geval van meerdere problemen, blijft dat ongecorrigeerd en wordt je gezichtsscherpte niet effectief. Bij astigmatisme is de vorm van het oog niet standaard. Het oog neigt naar de vorm van een rugbybal, in plaats van een voetbal. Er zijn dus twee gebieden in het oog die elk een verschillende correctie vereisen en het is nodig om torische lenzen te gebruiken om dit probleem te corrigeren.

Verschillen torische & standaard lenzen

In tegenstelling tot standaardlenzen hebben de torische lenzen een manier waarop ze in de ogen moeten worden geplaatst, omdat de twee verschillende correctievlakken moeten overeenstemmen met de te corrigeren delen van het oog. Daarom is het nog belangrijker dat je bij het dragen van deze lenzen niet over je ogen wrijft. Houd er rekening mee dat sommige van deze lenzen meer wegen, om overmatige beweging of rotatie te voorkomen.

Torische lenzen gebruiken

Torische lenzen worden voorgeschreven door een oogspecialist, het is niet aan jou om te bepalen of je ze nodig hebt of niet. Je kunt bespreken waarom je ze nodig hebt en waarom je ze wilt gaan gebruiken met je oogarts.

Deze lenzen zijn er in drie versies: flexibel, stijf of gasdoorlatend. Dit zijn de lenzen die in de beste positie blijven, maar die een tijd van aanpassing aan het oog nodig hebben waarin het zicht nog meer verstoord zal worden. Ze zijn ook droger, wat misschien niet geschikt is voor alle soorten ogen, en ze zijn kwetsbaarder dan zachte lenzen. Het is dus aan te raden om extra voorzichtig te zijn bij het hanteren van de lenzen.

Als je op zoek bent naar deze lenzen, aarzel dan niet en bestel ze op Lentiamo!

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen klaar voor directe verzending.

Gratis bezorging voor bestellingen boven € 69,-

Voor bestellingen met een kleiner bedrag kun je het laten bezorgen voor € 3,99.

Lage prijzen

Wij behoren tot de grootste verkopers van contactlenzen van Europa, we hebben fijne prijzen voor iedereen.

Klantenprogramma

Vanaf jouw eerste aankoop spaar je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365-dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen wanneer jouw voorschrift is gewijzigd.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van respectabele producenten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

Bewezen door onze klanten

Van 76 reviews -zijn er 94% positief

Goede vloeistof,al jarenlang last van droge geïrriteerde ogen,super blij mee. Echt een aanrader.
Excellent advice was given and the product arrived as expected. Very satisfied.
Veel voordeel ten opzichte van de opticiën