Bestaande klant?

Soflens lenzen

Draagtijd

Type

Producent

Merk

Toon 20 van de 20 items

Soflens lenzen

SofLens van Bausch & Lomb zijn dag-, maand- en kwartaallenzen met sferische, multifocale, torische én gekleurde versies. Dit assortiment biedt namelijk ook SofLens Natural Colors – kleurlenzenlenzen die verkrijgbaar zijn met of zonder sterkte.

De absoluut meest populaire contactlenzen zijn de Soflens 59 maandlenzen. De Soflens 59 zijn gemaakt van een eiwitbestendig materiaal dat topprestaties, comfort en scherpte biedt. Het Hilafilcon B-materiaal met een hoog watergehalte zorgt voor het comfortabel dragen van contactlenzen.

Draag je de Easy Wear Type 1 SmartCurve van Hans Anders of de Easyvision Clearus van Specsavers? Probeer de Soflens 59 eens! Het zijn precies dezelfde contactlenzen, maar dan in een ander doosje en voor de goedkoopste prijs!

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen klaar voor directe verzending.

Gratis bezorging voor bestellingen boven € 49,-

Voor bestellingen met een kleiner bedrag kun je het laten bezorgen voor € 3,99.

Lage prijzen

Wij behoren tot de grootste verkopers van contactlenzen van Europa, we hebben fijne prijzen voor iedereen.

Klantenprogramma

Vanaf jouw eerste aankoop spaar je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365-dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen wanneer jouw voorschrift is gewijzigd.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van respectabele producenten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

Bewezen door onze klanten

Van 172 reviews -zijn er 95% positief

Ik gebruik al jaren lenzenvloeistof van Avizor. Nu ik verhuisd ben zocht ik naar een online aanbieder. Die heb ik dus gevonden en ik ben zeer tevreden. Inmiddels gebruik ik naast bewaarvloeistof ook de handige schoonmaak vloeistof van hetzelfde merk.
Snelle verzending en dmv mailtjes word je op de hoogte gehouden. Zonnebril is heel mooi en de fijnste glazen die ik ooit in een zonnebril heb gehad! Denk dat er nog meer brillen volgen
Perfekt service