Summer Sunglasses Sale!

Bestaande klant?

Ray-Ban® zonnebrillen

Hoe goed is de kwaliteit van Ray-Ban zonnebrillen?

Heb je interesse in de nieuwste Ray-Ban zonnebrillen en zijn al je vragen gerelateerd aan het kwaliteitsniveau van deze producten? In dit geval is het belangrijk om te weten hoe je de kwaliteit van de Ray-Ban zonnebrillen die je online kunt kopen kunt beoordelen.

Allereerst wordt de kwaliteit van deze accessoires bepaald door de materialen. Dit geeft ze een langdurige weerstand. Bovendien moet je er rekening mee houden dat de beste zonnebrillen monturen uit één stuk acetaat worden gesneden. Het is ook belangrijk om te weten dat de meest populaire Ray-Ban modellen voorzien zijn van kwalitatief hoogwaardige minerale glazen, maar dit is niet de enige optie die beschikbaar is.

Waar worden Ray-Ban zonnebrillen gemaakt?

Hoewel veel mensen denken dat de originele Ray-Ban zonnebril alleen uit Italië kan komen, zijn er ook echte Ray-Bans van andere locaties die niet vervalst zijn.

Luxottica is een bekende Ray-Ban fabrikant die fabrieken heeft in verschillende landen, niet alleen in Italië. China is in dit geval het beste voorbeeld. Je kunt er zeker van zijn dat de Ray-Ban zonnebrillen van dit gerenommeerde bedrijf origineel zijn, ongeacht het land van productie.

Hoe ziet een complete verpakking van een originele Ray-Ban zonnebril eruit?

Uiteraard wil je dat de Ray-Ban origineel en gecertificeerd is. Dit kun je controleren door onder andere het doosje, de koker, het doekje, het certificaat en uiteraard de zonnebril zelf goed te bekijken. Lees meer informatie over de originele verpakking van een echte Ray-Ban.

Ray-Ban Erika zonnebril

Type

Merk

Type glas

Montuur vorm

Prijs

Maat

  • Merk

    Ray-Ban

Laad meer producten

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €59 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

 

Bewezen door onze klanten

Via de website zijn de lenzen makkelijk te bestellen. Goede informatie omtrent volgen van bestelling.
Lenzen vloeistof besteld. Keurig binnen 3 dagen thuis afgeleverd door PostNL. Prima service en prijs.
Great service! Big choice of lenses, fast delivery and I was able to chose two gifts with my order.