Trustpilot

Duurzame, eco-friendly zonnebrillen

Verandering begint klein. Het begint met dingen die ons elke dag omringen, zoals onze kleren en accessoires. Maar zelfs kleine veranderingen kunnen een grote impact hebben - zoals de overstap van een plastic zonnebril naar een milieuvriendelijke zonnebril! Waar zijn duurzame, eco-friendly zonnebrillen eigenlijk van gemaakt - en waarom zijn ze beter voor de planeet? Maak het verschil!

Kunnen zonnebrillen duurzaam zijn?

Milieuvriendelijke zonnebrillen zijn de laatste jaren steeds belangrijker geworden en zijn nu een belangrijk onderdeel van het zonnebrillen repertoire van veel merken. De reden is eenvoudig. Duurzaam geproduceerde zonnebrillen gemaakt van gerecyclede materialen sluiten perfect aan bij de tijdsgeest van vandaag, omdat meer en meer mensen hun afval en vervuiling willen verminderen. En duurzame zonnebrillen doen precies dat.

Waar zijn milieuvriendelijke zonnebrillen van gemaakt?

Milieuvriendelijke zonnebrillen verdienen de labels "ethisch", "groen" en "duurzaam" omdat ze de behoefte aan niet-duurzaam plastic verminderen door gerecycleerd plastic of duurzame materialen (zoals hout, kurk, of biologisch afbreekbaar plastic). Meller's Bio-based zonnebrillen zijn bijvoorbeeld gemaakt van 45% natuurlijke materialen, die het verbruik van fossiele materialen en de CO2-uitstoot enorm verminderen.

Wij garanderen dat als je bij Lentiamo milieuvriendelijke zonnebrillen koopt, je het gebruik van hernieuwbare grondstoffen steunt, tot 30% energie bespaart en duurzame ontwikkeling bevordert.

Zijn er duurzame zonnebrillen die trendy en modieus zijn?

Absoluut! Eco-vriendelijke, vegan zonnebrillen sparen niet alleen onze mooie planeet, maar voegen ook iets modieus toe aan je look. Ze zijn er in een grote verscheidenheid aan kleuren en vormen en zijn net zo stijlvol als hun niet-duurzame tegenhangers.

Bekijk de nieuwste modellen van de hipste merken en vind jouw favoriete duurzame zonnebril bij Lentiamo!

Type

Merk

Type glas

Montuur vorm

Prijs

Maat

  • Montuur materiaal

    Eco-friendly

Laad meer producten

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €49 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

 

Bewezen door onze klanten

Van 597 reviews -zijn er 96% positief. Bekijk de geselecteerde reviews van klanten

Snelle bezorging!
Netjes verpakt en op tijd geleverd.
Product is fantastisch. Gelijk aan afbeelding.
Perfecte levering , en goede service