In de huidige situatie bezorgen wij bestellingen zonder enige restrictie. Lees hier meer informatie over de bezorging.

Erkende verkoper in de markt sinds 2008

Bestaande klant?

Multifocale Contactlenzen

Sanne Hendriks Offline

Sanne Hendriks Customer Care

Hulp nodig?

Bel ons (Ma-Vrij 8:30 - 16:00 uur)

097-010280949 / info@lentiamo.nl

Sanne Hendriks, Customer Care

Draagtijd

Type

Producent

Merk

  • Type

    Multifocale ×

Toon 35 van de 35 items

Multifocale Contactlenzen

Multifocale contactlenzen zijn voor de correctie van presbyopie (ouderdomsver­ziendheid). Multifocale lenzen bieden een natuurlijke visuele overgang van dichtbij naar veraf.

Progressieve contactlenzen voor een duidelijker zicht

Contactlenzen moeten in staat zijn om alle soorten zichtproblemen te corrigeren. Sommige mensen zijn niet alleen bijziend of verziend, ze zijn het beide en daarom hebben ze moeite om duidelijk van dichtbij of veraf te zien. In dit geval zou een enkel type contactlens het probleem niet oplossen. Afhankelijk van de situatie zouden ze voortdurend van lens moeten wisselen. Als dat geen praktische oplossing is met een bril, is dat nog minder het geval met lenzen.

Om het probleem op te lossen, biedt Lentiamo je een selectie van multifocale contactlenzen aan, om tegelijkertijd bij- en verziendheid te corrigeren. Multifocale contactlenzen hebben twee sterktes, één op het onderste deel en één op het bovenste deel van de lens. Dit betekent dat als je naar beneden kijkt, de lenzen zich aanpassen aan je presbyopie en als je ver en naar boven kijkt, passen de lenzen zich aan je myopie aan. Deze lenzen kunnen ook multifocaal zijn en geschikt om een nog slechter zicht te corrigeren.

Voor wie zijn multifocale contactlenzen?

Progressieve oftewel multifocale contactlenzen kunnen door iedereen met een visuele beperking worden gebruikt, niet alleen door mensen met myopie en presbyopie: de focus kan bijvoorbeeld nog steeds worden verbeterd door zich geleidelijk aan te passen naarmate u zich verwijdert van waar u naar kijkt.

Multifocale contactlenzen hebben meerdere focuspunten, verdeeld in concentrische cirkels, hoe dichter je bij het midden van de lens komt, hoe meer de lens zich aanpast aan het verziende zicht, hoe verder weg, hoe meer hij zich aanpast aan het zicht van dichtbij.

Let op: in tegenstelling tot gewone contactlenzen kunnen ze kwetsbaarder zijn omdat hun productiemethode complexer is. Omdat het geen dagelijkse contacten zijn, moet je extra voorzichtig zijn en moet je leren om er dagelijks voor te zorgen. Het niet goed verzorgen van de lenzen kan leiden tot een ooginfectie. Zorg er altijd voor dat je de lenzen schoonmaakt wanneer je ze verwijdert en was je handen voordat je ze aanbrengt.

Multifocale lenzen bij Lentiamo

Bij Lentiamo worden alle bifocale en multifocale contactlenzen die wij aanbieden geproduceerd door de beste fabrikanten van multifocale contactlenzen, zodat je zeker weet dat je de beste kwaliteit krijgt. Hierdoor is de kans op hoofdpijn en oogpijn sterk verminderd.

Plaats een bestelling op Lentiamo en ontvang je nieuwe multifocale of bifocale contactlenzen in de kortst mogelijke tijd, tegen uitzonderlijke prijzen!

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen klaar voor directe verzending.

Gratis bezorging voor bestellingen boven € 69,-

Voor bestellingen met een kleiner bedrag kun je het laten bezorgen voor € 3,99.

Lage prijzen

Wij behoren tot de grootste verkopers van contactlenzen van Europa, we hebben fijne prijzen voor iedereen.

Klantenprogramma

Vanaf jouw eerste aankoop spaar je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365-dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen wanneer jouw voorschrift is gewijzigd.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van respectabele producenten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

Bewezen door onze klanten

Van 52 reviews -zijn er 94% positief

Dit was mijn eerste bestelling alles perfect ondanks de moeilijke tijd met het coronavires toch snel geleverd top
Snelle levering, top product, goede prijs
Snel geleverd