Beperkte aanbieding: 15% korting op nieuwe Lenjoy 1 Day Air+ contactlenzen.

Bestaande klant?

Multifocale lenzen voor presbyopie (leeslenzen)

Wat zijn multifocale contactlenzen?

Multifocale lenzen worden ook wel leeslenzen of lenzen met een leesgedeelte genoemd. Deze contactlenzen corrigeren namelijk meerdere zichtsproblemen, waaronder het kijken, ofwel lezen, van dichtbij. Vanaf ongeveer de leeftijd van 40 jaar kun je last krijgen van presbyopie. Het is een leeftijdsgebonden oogaandoening die het moeilijker maakt om voorwerpen van dichtbij te zien, het wordt ook wel ouderdomsverzi­endheid genoemd. Multifocale contactlenzen kunnen je helpen om weer scherp te zien met presbyopie.

Wat kosten multifocale lenzen?

Multifocale lenzen zijn iets prijziger dan standaardlenzen, maar online bij Lentiamo voor een voordelige prijs te krijgen! De multifocale daglenzen zijn gemiddeld € 30,- voor 30 lenzen. Hoe meer verpakkingen je aanschaft, hoe voordeliger je uit bent. Multifocale maandlenzen zijn op lange termijn aanzienlijk goedkoper, het hangt af van het merk en zit tussen de € 30 en € 65 voor 6 maandlenzen.

Multifocale lenzen bij Lentiamo

Bij Lentiamo worden alle bifocale en multifocale contactlenzen die wij aanbieden geproduceerd door de beste fabrikanten van multifocale contactlenzen, zodat je zeker weet dat je de beste kwaliteit krijgt. Hierdoor is de kans op hoofdpijn en oogpijn sterk verminderd.

Plaats een bestelling op Lentiamo en ontvang je nieuwe multifocale of bifocale contactlenzen in de kortst mogelijke tijd, tegen uitzonderlijke prijzen!

Draagtijd

Type

Producent

Merk

  • Type

    Multifocale

Laad meer producten

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €59 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

 

Bewezen door onze klanten

Via de website zijn de lenzen makkelijk te bestellen. Goede informatie omtrent volgen van bestelling.
Lenzen vloeistof besteld. Keurig binnen 3 dagen thuis afgeleverd door PostNL. Prima service en prijs.
Great service! Big choice of lenses, fast delivery and I was able to chose two gifts with my order.