Bestaande klant?

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Lentiamo.nl

Download Algemene Voorwaarden via Thuiswinkel


Bedankt voor het bezoeken van Lentiamo.nl!

Lentiamo.nl is een toonaangevende online winkel en informatiesite voor eyecare en eyewear. De website is ontworpen om consumenten een gemakkelijke, persoonlijke en informatieve winkelervaring te bieden om contactlenzen, zonnebrillen, brillen en gerelateerde producten te bestellen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Lentiamo.nl wilt dat elke bezoeker van de website een aangenaam bezoek krijgt. Om die reden zijn de volgende Algemene Voorwaarden opgesteld, zodat we weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met de voorwaarden die hier worden uiteengezet. Wij kunnen te allen tijde wijzigingen aanbrengen aan de website, de Algemene Voorwaarden of het beleid en gebruik van de website. We raden u aan om de website en deze voorwaarden regelmatig te lezen voor updates of wijzigingen. Uw voortdurende toegang tot en gebruik van de website wordt geacht uw aanvaarding van deze wijzigingen en van de redelijkheid van deze normen voor kennisgeving van wijzigingen te zijn. Dit contract is persoonlijk voor u en mag niet worden overgedragen aan een andere persoon. Lentiamo.nl is de handelsnaam van Maternia, s.r.o. wiens hoofdkantoor is Videnska 12, Nova Bystrice, 378 33 Tsjechië. Lentiamo.nl is eigendom van en wordt beheerd door Maternia s.r.o. Door de producten op deze website te kopen, zal u als klant transacties uitvoeren met Maternia s.r.o.

Thuiswinkel

Lentiamo is met trots gecertificeerd Thuiswinkel Waarborg lid.

Onderstaande voorwaarden zijn aanvullende algemene voorwaarden op de Algemene Voorwaarden via Thuiswinkel. De aanvullende voorwaarden doen geen afbreuk aan de Thuiswinkel Algemene Voorwaarden.

Producten

Geldig voorschrift

U verklaart hierbij dat u een geldig voorschrift hebt voor de contactlenzen of bril die u bestelt. Door een bestelling te plaatsen op Lentiamo.nl verklaart u dat de informatie die u op de website invoert geldig en naar waarheid is en exact overeen komt met uw voorschrift verstrekt door uw opticien. Verder verklaart u dat u uw voorschrift in strikte overeenstemming met het door de opticien aanbevolen regelmaat zult vernieuwen. U begrijpt dat Lentiamo.nl uw bestelling niet zal uitvoeren tenzij u een geldig voorschrift hebt. U stemt er hierbij mee in dat wij, indien nodig, contact opnemen met uw oogzorgverlener om uw voorschrift en andere noodzakelijke informatie te verifiëren. We raden ten zeerste aan om regelmatig een oogcontrole te ondergaan door een gekwalificeerde opticien om het welzijn en de continuïteit van uw ooggezondheid te waarborgen. U hoeft ons niet noodzakelijk uw voorschrift te sturen voor het plaatsen van een bestelling. Door de bovenstaande voorwaarden te accepteren, verifieert u dat u een geldig voorschrift hebt binnen de wet van het VK. Als u beweert dat er een probleem is met de lenzen of bril, hebben we het recht om een ​​geldig voorschrift te vragen, eventueel met andere informatie. De drager van de contactlenzen moet ten minste 16 jaar oud zijn.

Kleur en beschrijving

We doen er alles aan om de kleuren van onze producten die verschijnen op de website zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Aangezien de werkelijke kleuren die u ziet echter afhankelijk zijn van uw scherm, kunnen we niet garanderen dat de weergave van elke kleur op het scherm nauwkeurig is. We proberen het zo accuraat mogelijk weer te geven. We garanderen echter niet dat de productbeschrij­vingen accuraat, volledig, betrouwbaar, actueel of foutloos zijn. Als een product die wordt aangeboden op de website niet is zoals beschreven, willen we u vragen om deze in ongebruikte staat te retourneren. We accepteren alleen ongeopende en onbeschadigde producten ter retournering.

Prijs van producten

De prijs van alle producten zijn zoals vermeld op de website en is inclusief de verpakking. We kunnen de geadverteerde prijzen van producten die op onze website worden weergegeven op elk moment wijzigen zonder aansprakelijkheid of kennisgeving. Dergelijke prijswijzigingen zijn niet van invloed op reeds verzonden bestellingen, dit zijn bestellingen waarvoor een bindend contract is gesloten. Wanneer de prijs verandert nadat een bestelling is verzonden, maar voor de bestelling is geaccepteerd en verzonden, wordt de nieuwe prijs mogelijk in rekening gebracht. Betaling voor de bestelde goederen wordt gedaan op het moment dat de bestelling werd geplaatst, voordat ze werden verzonden. Als de bestelling is voltooid maar de betaling niet succesvol was, verzenden we de bestelde producten niet voordat de betaling is bevestigd en beveiligd.

Brillen op sterkte

De betaling voor brillen op sterkte dient worden afgerond voordat de bestelling kan worden verwerkt en is een geldig voorschrift nodig om de lenzen te vervaardigen. Wij leveren meestal brillen op sterkte binnen 14 dagen nadat bestelling worden gemaakt. Als de verzending vertraging oploopt, nemen wij in uitzonderlijke gevallen contact met u op.

Verzending

Houd er rekening mee dat we alleen leveren naar EU-landen. Alle exacte informatie over bezorging kan hier gevonden worden.

Lentiamo.nl behoudt zich het recht voor om de koerier te veranderen voor een levering van de bestelde goederen. De klant wordt mogelijk niet altijd op de hoogte gesteld van de wijziging, uiteraard streven wij hier wel naar.

Wat te doen als uw pakket niet op de door ons aangegeven verwachte leverdatum is aangekomen?

Als u PostNLThuis­bezorging als verzendoptie heeft gekozen, duurt het gewoonlijk 2–3 werkdagen na de dag van verzending. Houd er rekening mee dat dit niet wordt gegarandeerd en dat de werkelijke levertijden afhankelijk zijn van lokale postdiensten. Als u voor DHL Express heeft gekozen, duurt de bezorging gewoonlijk 1–2 werkdagen. Wijzigingen in de bezorging kunt u aangeven via DHL of via de PostNL app, lees hier meer over op de bezorg pagina. Als het pakket binnen een week na de verwachte verzenddatum niet is aangekomen, zullen we op onze kosten een nieuw pakket verzenden op basis van een beëdigde verklaring dat er geen pakket is ontvangen.

Houd er rekening mee dat we een pakket niet opnieuw kunnen verzenden als het door de klant opgegeven adres onjuist of onvolledig is.

Herroepingsrecht – Retourneren

Volgens de wet hebben klanten in de Europese Unie het recht om de aankoop van een artikel in te trekken binnen 14 werkdagen na de datum waarop het artikel is afgeleverd. Wij geven u echter 30 dagen.

U kunt alle producten die u bij ons heeft besteld binnen dertig (30) werkdagen na ontvangst van uw bestelling retourneren, met uitzondering van producten die zijn aangepast aan de wensen van de consument of voor zijn persoon (bijvoorbeeld voor individueel vervaardigde brillen op sterkte, inclusief glazen), zoals vermeld in de EU-regels voor consumentenko­oprechten.

Als u de producten retourneert, bent u verplicht om te voldoen aan de vereisten van ons retourbeleid. U moet alle producten retourneren in de originele, ongebruikte verpakking die bij u is geleverd. Tijdens de periode van retournering draagt u alle risico's om de producten veilig te houden en te beschermen tegen verlies of beschadiging. Het herroepingsrecht, zoals hierboven vermeld, ontstaat niet bij overeenkomsten voor goederen die naar de wens van de consument of voor zijn persoon zijn gewijzigd (bijvoorbeeld voor individueel vervaardigde brillen op sterkte, met inbegrip van lenzen). Het herroepingsrecht, zoals hierboven vermeld, ontstaat niet in het geval van overeenkomsten voor bederfelijke goederen. Bovendien ontstaat het recht om de overeenkomst te herroepen niet als de consument een overeenkomst heeft gesloten voor de levering van goederen in een verzegelde verpakking, die door de consument uit de verpakking is gehaald en om hygiënische redenen niet kan worden teruggezonden.

Retourneren en restituties

Om een defect product te kunnen claimen, evenals alle andere klachten, hebben we een kopie nodig van het toepassingscer­tificaat voor de contactlenzen of een certificaat van oogmeting van een gekwalificeerde specialist (oogarts, opticien, oftalmoloog) die niet ouder is dan 12 maanden. Het laatste punt geldt vooral voor claims met betrekking tot lenzen en brillen op sterkte.

Lentiamo biedt een geld-terug garantie. Alle producten kunnen worden geretourneerd en volledig worden terugbetaald. De verzendkosten kunnen niet worden terugbetaald, tenzij de fout door ons is veroorzaakt. Dan betalen wij voor de levering.

Wij hebben de retourtermijn verlengd tot 30 dagen voor alle producten. Voorheen gaven wij 14 dagen (zoals wettelijk vereist). Voor ongeopende contactlenzen behouden wij de huidige retourperiode van 365 dagen.

Voor brillen staan wij maximaal 2 keer per jaar een retournering binnen 30 dagen toe per klant.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Lens vervanging

Als u een beschadigde lens in uw bestelling vindt, hoeft u deze niet naar ons op te sturen. Evenals vragen we u niet om ons een lege blister te sturen op het bewijs van een ontbrekende lens. Stuur een e-mail naar het adres retourneren@lentiamo.nl en we komen samen tot een oplossing.

Als u een ongeopende en onbeschadigde contactlenzen wilt ruilen, stuur ze dan terug en wij zullen u nieuwe lenzen sturen. Neem contact met ons op bij het retourneren / omruilen van je bestelling, wij kunnen je een gratis verzendlabel bezorgen. Als de reden voor het retourneren van de lenzen een nieuwe voorschrift is, kunt u ons 365 dagen vervangingsga­rantieprogram­ma gebruiken. We zullen ongebruikte verpakkingen met contactlenzen voor u vervangen.

Houd er rekening mee dat we geen verschil in de kosten van de vervangende lenzen terugbetalen. U kunt het volledige bedrag van de originele lenzen gebruiken, of het verschil wordt toegevoegd aan uw Lentiamo-account als tegoed dat kan worden gebruikt voor toekomstige aankopen.

Zonnebrillen of brillen op sterkte retourneren of vervangen

De verkoper is niet verantwoordelijk voor normale slijtage, niet-naleving van de gebruiksregels, niet-naleving van de gebruiksregels voor brillen of onjuiste reiniging. De verkoper is niet verantwoordelijk voor gebreken veroorzaakt door de koper.

Als u een zonnebril of bril terug wilt sturen naar ons, moet u de volgende voorwaarden controleren. Ze moeten in hun oorspronkelijke staat zijn inclusief alle accessoires (schoonmaakdoekje en hoes). Ze moeten in onbeschadigde verpakking worden verzonden (behuizing, papier of plastic wikkels, stickers, etiketten) samen met het Certificaat van Echtheid. De geschenken en bonusproducten die zijn gekocht met de ontvangen punten dienen ook geretourneerd te worden voor een volledige terugbetaling. Bij het retourneren van de zonnebril of bril is de klant verantwoordelijk voor het veilig retourneren van het product. Zorg dat het goed verpakt is en eventuele schade aan de bril voorkomen wordt.

Als we van mening zijn dat de zonnebril, bril, hoes of accessoires beschadigd zijn of iets ontbreekt in de bestelling, heeft Lentiamo het recht om gedeeltelijke of geen restitutie aan te bieden, afhankelijk van de omvang van de schade. Zorg ervoor dat het bestelnummer op het pakket staat en niet op de verpakking van de zonnebril of bril.

U kunt alle ongeopende producten die u bij ons heeft besteld binnen dertig (30) werkdagen na ontvangst van uw bestelling retourneren, met uitzondering van producten die zijn aangepast aan de wensen van de consument of voor zijn persoon (bijvoorbeeld voor individueel vervaardigde brillen op sterkte, inclusief glazen), zoals vermeld in de EU-regels voor consumentenko­oprechten.

Lees alle informatie over retourneren in ons retourbeleid.

Restituties

Retourneer de lenzen samen met het voorschrift dat uw opticien heeft goedgekeurd van de juiste toepassing van contactlenzen. Scan of kopieer de bon en voeg deze toe aan het bericht.

U kunt alle producten die u bij ons hebt besteld binnen dertig (30) werkdagen na ontvangst van uw bestelling retourneren, zoals vermeld onder EU-regels voor consumentenko­oprechten. Tenzij uw product kapot is aangekomen en u een klacht heeft, kunnen we alleen contactlenzen, oplossingen, oogdruppels en accessoires in hun volledige, ononderbroken verpakking accepteren. Na deze periode kunnen klanten de lenzen omruilen voor producten van dezelfde waarde, of de waarde toevoegen als een krediet voor hun Lentiamo.nl-klantaccount of voor het klantaccount van een vriend. De garantieperiode voor zonnebrillen en brillen op sterkte (inclusief aanpassingen zoals verharding of antireflectie) bedraagt 24 maanden vanaf de datum van levering.

We storten het geld op uw bankrekening binnen 14 dagen na uw terugkeer op onze retournerings- en terugbetalingsaf­deling, of binnen 14 dagen nadat het verzoek voor terugbetaling is ingediend.

Aanvullende details

In geval van beëindiging van het contract bent u verplicht om alle geleverde producten, inclusief geschenken en producten die gratis of tegen een gereduceerde prijs zijn geleverd, terug te sturen. In het geval dat u niet alle geleverde producten retourneert of u alleen uw gedeeltelijke bestelling retourneert, hebben wij het recht om de geretourneerde gekochte kosten te verlagen met het bedrag van de niet geretourneerde producten. Produten die voor een lagere prijs of gratis worden weergegeven, worden voor retourdoeleinden gewaardeerd tegen de reguliere marktprijs. Dat wil zeggen, de prijs waar we normaal die goederen voor verkopen of we verkopen ze als ze op dit moment niet beschikbaar zijn.

Beëindiging van het contract van onze kant: afgezien van juridische redenen behouden wij ons ook het recht voor om het contract te beëindigen in het geval (i) de overeengekomen aankoopprijs niet correct en tijdig werd betaald, en ook (ii) in het geval dat de informatie over de aangeboden producten, inclusief informatie over hun aankoopprijs, beschikbaarheid, speciale aanbieding of korting, niet in de juiste bewoordingen op de website werd gepubliceerd, met name vanwege een technische fout van onze kant, of (iii) als onvoorziene gebeurtenissen plaatsvonden veroorzaakt door een derde partij of in geval van overmacht, waardoor de producten niet konden worden geleverd onder de overeengekomen voorwaarden. In geval van contractvaliditeit, veroorzaakt door een fout, komen we er onderling mee overeen dat de doorslaggevende factoren die we zullen overwegen zijn: identificatie, eigenschappen en beschikbaarheid van producten, identificatie van de koper, de aankoopprijs, hoeveelheid en voorwaarden voor toepassing van eventuele kortingen of andere promotie. voorwaarden, betaalmethode en bezorgmethode.

Bonusregeling

Consumenten verzamelen bonuspunten bij elke aankoop. Deze bonuspunten zijn een jaar geldig. Vind hier meer informatie over het bonusschema.

Aansprakelijkheid

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele typefouten of fouten die u heeft gemaakt tijdens het plaatsen van uw bestelling.

De goederen blijven eigendom van de verkoper totdat de goederen en bijbehorende kosten volledig zijn betaald door de koper.

Bij het invullen van het online bestelformulier gaat u akkoord en accepteert u dat u de persoon bent die verantwoordelijk is voor het plaatsen van de bestelling. U gaat akkoord met het betalen van alle kosten die via de website worden gemaakt.

We behouden ons het recht voor om de kosten via uw creditcard in rekening te brengen wanneer we u een bestelling hebben verzonden en het factuur niet binnen een termijn is betaald.

We hebben het recht deze algemene voorwaarden te herzien en aan te passen wanneer we denken dat dit vereist is.

We zijn niet gebonden aan uw aankoop als er een fout is opgetreden in een advertentie of prijsstelling op de website. In dergelijke omstandigheden zal het aanbod van aankoop worden ingetrokken.

Als de leveringsverwachting tekortschiet of enige andere dergelijke omstandigheden die de uitvoering van de aankoop verhinderen, kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden. Dit kunnen oncontroleerbare omstandigheden of andere fouten zijn. We zullen er echter naar streven om dergelijke gebeurtenissen zo goed mogelijk te verhelpen. De levering van het product zal worden bepaald door uw voorkeur en wanneer u de bijbehorende kosten van levering zult bevestigen en accepteren. De verantwoordelij­kheid van de levering zal onmiddellijk worden overgedragen van de verkoper naar de koper zodra ze ons ophaalpunt hebben verlaten. Wanneer een leverdatum niet is gespecificeerd, proberen we bestellingen binnen 21 werkdagen uit te voeren.

Eventuele geschillen gericht aan Maternia s.r.o. wordt uitsluitend beheerst door de Tsjechische wet.

Wij nemen voorzorgsmaatre­gelen om de persoonlijke informatie die u op onze website hebt ingediend te beschermen. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor ongeoorloofde diefstal of wanneer uw gegevens ten nadele van u zijn gebruikt.

Rechten

Rechtsbevoegdheid

De rechtbanken in Tsjechië zijn exclusief bevoegd voor alle claims die voortvloeien uit of verband houden met een bezoek aan onze site. Dit geldt ook voor elk geschil dat voortvloeit uit of verband houdt met contracten voor de aankoop van producten van onze site. We behouden echter het recht om een rechtszaak tegen u aan te spannen wegens schending van de Algemene Voorwaarden in het land waar u woont of in een ander relevant land.

Toepasselijk recht

Op deze voorwaarden is de Tsjechische wetgeving van toepassing. Alle overeenkomsten die met ons worden gesloten voor de aankoop van producten, worden beheerst door de Tsjechische wetgeving.

Onze rechten

Ons doel is om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Om die reden behouden we het recht om producten te weigeren wanneer we denken dat u een motief heeft om de producten door te verkopen. Daarnaast hebben we ook het recht om controle uit te voeren op de kwantiteit van producten die u ter beschikking wordt gesteld. We kunnen daarom uw contract met ons beëindigen en uw toegang tot de website beperken wanneer we van mening zijn dat uw acties in strijd zijn met toepasselijke wetgeving of schadelijk zijn voor de belangen van andere klanten. We behouden het recht om producten niet te leveren wanneer we vermoeden dat de gezondheidscontra-indicaties tegen de slijtage van lenzen, of de specificaties van de lenzen, niet voldoen aan de voorwaarden zoals hierboven beschreven. De Algemene Voorwaarden zijn in overeenstemming met het recht van het land waarin de leverancier de bestelling aanvaardt en niet van het land waar de distributie wordt uitgevoerd. Het verkoopcontract zal strikt tussen de leverancier en de klant zijn. De klant vertegenwoordigt de persoon die een aankoop heeft gedaan op de website. Deze klant heeft de Algemene voorwaarden gelezen en gaat hiermee akkoord.

Gegevensbescherming

Wij verzamelen alleen die informatie die nodig is om onze verplichtingen jegens u na te komen. De website beschermt die informatie naar ons beste vermogen.

Houd er rekening mee dat u volgens de verordening het recht hebt om:

  • Te vereisen wat voor soort persoonlijke gegevens wij verwerken en een kopie ervan opvragen,
  • Uitleg van de verwerking van persoonsgegevens te vereisen,
  • Te vragen om toegang tot de gegevens en om ons de gegevens te laten corrigeren,
  • Ons te verzoeken om verwijdering van de gegevens,

Neem contact met ons op of neem contact op met het College Bescherming Persoonsgegevens in geval van twijfel over de naleving van de wetgeving omtrent bescherming van persoonsgegevens.

Intellectueel eigendom

Onze website, geheel of gedeeltelijk en alle bijbehorende inhoud wordt beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten die ofwel eigendom zijn van ons of door ons worden gebruikt met toestemming van hun eigenaren. U kunt de inhoud van onze website en bijbehorende inhoud op het scherm bekijken of dergelijke inhoud in elektronische vorm op een schijf opslaan en bent geautoriseerd om dergelijke inhoud voor dat doel te downloaden. U bent bevoegd om materiaal dat op onze website is gepubliceerd uitsluitend voor uw eigen persoonlijk gebruik te downloaden, te gebruiken en/of te kopiëren. U mag de inhoud van onze website of enige bijbehorende inhoud niet reproduceren, kopiëren, verspreiden of anderszins gebruiken voor commerciële doeleinden. Onze rechten zijn voorbehouden. Alle eigendomsrechten op handelsmerken (geregistreerde of niet-geregistreerde) of dienstmerken, inclusief logo's, die op onze website verschijnen, zijn eigendom van ons of worden door ons gebruikt met toestemming van hun eigenaren. Niets op onze website mag worden geïnterpreteerd als het verlenen van enige licentie of recht om een ​​dergelijk handelsmerk, dienstmerk of logo voor welk doel dan ook te gebruiken.

Digitale communicatie

Wanneer u de website bezoekt of e-mails naar ons verzendt, communiceert u digitaal met ons. U gaat ermee akkoord om digitale communicatie van ons te ontvangen. Wij zullen met u communiceren via e-mail of door het plaatsen van kennisgevingen op de website. U stemt ermee in dat alle overeenkomsten, kennisgevingen, bekendmakingen en andere communicaties die wij u digitaal aanbieden, voldoen aan de wettelijke vereiste dat dergelijke communicatie schriftelijk is.

Cookies

Wij, evenals bepaalde derden die content, advertenties of andere functionaliteiten aanbieden op onze website en/of diensten(zoals gedefinieerd in onze Algemene voorwaarden), kunnen verschillende technologieën gebruiken om informatie te verzamelen en op te slaan wanneer u onze website bezoekt, en dit kunnen cookies, beacons en andere technologieën bevatten.

Cookies zijn kleine bestanden die op uw apparaat zijn opgeslagen om u te helpen informatie over uw activiteiten te verzamelen. Cookies stellen ons in staat om uw voorkeuren en instellingen op te slaan, uw inloggegevens te onthouden, aangepaste inhoud en marketingcommu­nicatie aan te bieden, te begrijpen welke delen van onze website en services het populairst zijn en websitebewerkingen te analyseren. U kunt uw browser configureren om alle cookies te accepteren, alle cookies te weigeren of aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. We willen graag de aandacht vestigen op het feit dat de website is ontworpen om u met behulp van cookies het te laten gebruiken en daarom zullen sommige website-functies of diensten mogelijk niet correct functioneren zonder cookies.

Beacons (of “pixels”) zijn technologieën die informatie van uw apparaat naar een server overbrengen. Beacons kunnen worden ingezet in online inhoud en e-mails en kunnen een server in staat stellen bepaalde soorten informatie van uw apparaat te lezen. Beacons maken het mogelijk uit te zoeken wanneer u bepaalde inhoud of een bepaald e-mailbericht en het IP-adres van uw apparaat hebt weergegeven. Wij en bepaalde derden gebruiken beacons voor verschillende doeleinden, waaronder het analyseren van hoe u onze diensten gebruikt en het aanbieden van inhoud die is afgestemd op uw voorkeuren (samen met cookies).

Door onze website te bezoeken en/of onze services te gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik en de opslag van cookies, beacons en andere informatie op uw apparaat. U geeft ook uw toestemming met onze toegang en de toegang van de bovengenoemde entiteiten tot de cookies, beacons en andere informatie op uw apparaat.

Klik ‘hier’ voor meer informatie over ons gebruik van cookies.

Algemene gebruiksvoorwaarden van de website

Bedankt voor het bezoeken van onze website. Wij adviseren u om de gebruiksvoorwaarden van de website te bekijken voordat u deze daadwerkelijk gebruikt voor het plaatsen van een bestelling. Door een bestelling bij ons te plaatsen, geeft u aan dat u alle gebruiksvoorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord bent gegaan. U gaat ermee akkoord dat u overeenkomstig handelt met Lentiamo.nl. In het geval dat u niet akkoord gaat met deze algemene voorwaarden, willen wij u vragen om geen gebruik te maken van deze website. De informatie en diensten die door de website worden geleverd, worden geleverd door Maternia s.r.o. De toestemming om gebruik te maken van de service op onze website is tijdelijk. We behouden ons het recht voor om onze service zonder voorafgaande kennisgeving te herroepen of te wijzigen. Wij zijn niet verantwoordelijk als de website in geen enkel geval op enig moment niet beschikbaar is. Het kan lijken dat we soms de toegang tot sommige delen van de website voor onze gebruikers ontzeggen. Voor degenen die voor de eerste keer bij ons afrekenen is het invullen van een registratiefor­mulier een verplichting maar u kunt uw gegevens bewerken wanneer dat nodig is. Wij bieden de beste informatie en beschrijving met betrekking tot onze producten op onze website, hoewel we niet willen dat onze klanten op de verstrekte informatie vertrouwen en dienovereenkomstig beslissingen nemen. We kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor het vertrouwen dat een gebruiker stelt op dergelijke informatie. We bewaren en gebruiken uw persoonlijke gegevens waar en wanneer dat nodig is in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het plaatsen van bestellingen via onze website geeft u ons toestemming om uw informatie te verwerken en gaat u ermee akkoord dat alle verstrekte informatie waar en nauwkeurig is. We staan ​​onze gebruikers toe alleen de kopie van de website te downloaden en af ​​te drukken voor hun persoonlijke referentie. Elk ander commercieel gebruik of wijzigingen die zonder onze toestemming zijn aangebracht, zijn niet toegestaan. Gebruikers worden geïnformeerd geen gegevens in te voeren dat technisch schadelijk is en kunnen problemen veroorzaken voor de website. Het is alle gebruikers verboden toegang te krijgen tot de privé- en administratieve delen van de website. Elke gebruiker die zich niet aan deze verbodsbepalingen houdt, zal worden gerapporteerd aan wetshandhavin­gsinstanties en relevante actie zal tegen hen worden ondernomen. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade aan uw apparaat tijdens het gebruik van onze website. Het is een oncontroleerbare factor en we hebben de nodige maatregelen genomen om dergelijke ongevallen te voorkomen.

Garantiedisclaimer

DE INHOUD (ZOALS HIERONDER GEDEFINIEERD) OP DEZE SITE WORDT DOOR LENTIAMO.NL ALS DIENSTVERLENING AAN HAAR KLANTEN VERSTREKT. DEZE SITE BEVAT GEEN INFORMATIE OVER ALLE OOGZIEKEN, NOCH BEVAT DEZE SITE ALLE MEDISCHE INFORMATIE DIE RELEVANT IS VOOR UW BEHOEFTEN VAN OOGVERZORGING. DE INFORMATIE OP DEZE SITE IS ALLEEN ALGEMENE GEZONDHEIDSIN­FORMATIE EN IS ALLEEN BEDOELD OM DE COMMUNICATIE TUSSEN U EN UW PROFESSIONELE OOGVERZORGING-PROVIDER TE VERGEMAKKELIJKEN. DEZE SITE BIEDT GEEN MEDISCHE DIAGNOSE VOOR ENIG INDIVIDU EN MAG NIET WORDEN GEBRUIKT ALS GESUBSTITUEER VOOR PROFESSIONEEL MEDISCH ADVIES, DIAGNOSE, BEHANDELING OF ZORG. ALLE SPECIFIEKE MEDISCHE VRAGEN DIE U HEEFT OVER UW SPECIFIEKE MEDISCHE VOORWAARDE, BEHANDELING, ZORG OF DIAGNOSE MOETEN WORDEN AANGEBODEN AAN UW PROFESSIONELE OOGVERZORGING-PROVIDER. U MAG NOOIT MEDISCH ADVIES OF VERTRAGING VOOR HET ZOEKEN VAN PROFESSIONEEL ADVIES NEGEREN VANWEGE ENIGE INFORMATIE DIE IN OF MET BETREKKING TOT DEZE SITE IS VERMELD. BEHALVE ZOALS UITDRUKKELIJK EN ONWETTEND VERMELD ANDERS, KAN MATERNIA LTD DE VERANTWOORDELIJ­KHEID VOOR ENIG PRODUCT, MERK, METHODE, BEHANDELING, INFORMATIE OF DIENST OP DEZE WEBSITE NIET BEËINDIGEN, BEDIENEN, CONTROLEREN OF AANVAARDEN. DE INFORMATIE, SERVICES EN PRODUCTEN OP DEZE SITE WORDEN GELEVERD “IN DE HUIDIGE STAAT” ZONDER ENIGE VORM VAN GARANTIE, EXPLICIET OF IMPLICIET. MATERNIA LTD EN HET PERSONEEL SLUITEN ALLE GARANTIES MET BETREKKING TOT ALLE INFORMATIE, DIENSTEN EN PRODUCTEN IN DEZE SITE UIT, UITDRUKKELIJK OF INDIRECT, INCLUSIEF MAAR NIET BEPERKT TOT ENIGE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL, EN NIET-INBREUK . ER WORDEN GEEN GARANTIES GEGEVEN MET BETREKKING TOT DE VOLLEDIGHEID, NAUWKEURIGHEID, MUNTEENHEID OF BETROUWBAARHEID VAN INFORMATIE GEPUBLICEERD DOOR MATERNIA LTD. MATERNIA LTD GEEFT GEEN GARANTIE DAT INFORMATIE, DIENSTEN EN PRODUCTEN OP DEZE SITE AAN UW VERWACHTINGEN VOLDOEN OF ZONDER DEFECT OF FOUT ZIJN. BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID U ERKENT EN GAAT ERMEE AKKOORD MET UW GEBRUIK VAN DEZE SITE OM VOLLEDIGE VERANTWOORDELIJ­KHEID OP TE NEMEN VOOR ALLE RISICO'S DIE VERBAND HOUDEN MET UW GEBRUIK VAN DEZE SITE, INCLUSIEF VERANTWOORDELIJ­KHEID VOOR ALLE KOSTEN DIE ZIJN VERBONDEN AAN ALLE NOODZAKELIJKE ONDERHOUDEN OF REPARATIES VAN ENIGE APPARATUUR DIE U GEBRUIKT IN VERBAND MET UW GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE.

ONDER GEEN ENKELE OMSTANDIGHEID ZULLEN WIJ OF ENIGE ANDERE PARTIJ BETROKKEN BIJ HET CREËREN, PRODUCEREN OF DISTRIBUEREN VAN DE SITE AANSPRAKELIJK ZIJN VOOR ENIGE DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTELE, SPECIALE OF GEVOLGSCHADE TEN AANZIEN VAN WINSTDERVING, GOEDE WIL, GEBRUIK, GEGEVENS OF ANDERE IMMATERIËLE VERLIEZEN ( ZELFS ALS WIJ ZIJN GEWEZEN OP DE MOGELIJKHEID VAN DERGELIJKE SCHADE) DIE HET GEVOLG IS VAN (i) HET GEBRUIK VAN OF HET ONVERMOGEN OM DE SITE TE GEBRUIKEN, (ii) DE KOSTEN VAN VERWERVING VAN VERVANGENDE GOEDEREN EN DIENSTEN ALS GEVOLG VAN GOEDEREN, GEGEVENS, INFORMATIE OF DIENSTEN DIE WORDEN GEKOCHT OF VERKREGEN OF ONTVANGEN BERICHTEN OF TRANSACTIES DIE VIA OF VAN DE SITE ZIJN AANGEGAAN; (iii) ONBEVOEGDE TOEGANG TOT OF WIJZIGING VAN UW TRANSMISSIES OF GEGEVENS; (iv) VERKLARINGEN OF GEDRAG VAN ENIGE DERDE PARTIJ OP DE SITE; OF (v) ENIGE ANDERE AANGELEGENHEID MET BETREKKING TOT DE DIENST. U ERKENT HIERBIJ DAT DEZE PARAGRAAF VAN TOEPASSING IS OP ALLE INHOUD, KOOPKREDIET EN DIENSTEN BESCHIKBAAR VIA DE SITE.

U GAAT ERMEE AKKOORD MET ONS, EN ONZE DOCHTERONDERNE­MINGEN, PARTNERS, OFFICIEREN, DIRECTEUREN, AGENTEN, CO-BRANDERS OF ANDERE PARTNERS EN WERKNEMERS, ONMIDDELLIJK VAN ELKE CLAIM OF EIS, INCLUSIEF REDENEN VAN REDELIJKE ADVOCATEN, OPGELEGD DOOR EEN DERDE PARTIJ DIE VERPLICHT IS TOT OF VOORTVLOEIENDE UIT CONTENT DIE JE HEBT INGEDIEND, POST TO OF VERZENDING VIA DE SITE, UW GEBRUIK VAN DE SITE, UW VERBINDING MET DE SITE, UW SCHENDING VAN DE GEBRUIKSVOORWAARDEN OF UW SCHENDING VAN ENIGE RECHTEN VAN EEN ANDER.

Bedankt voor het bezoeken van Lentiamo.nl!

COPYRIGHT MELDING. Copyright © 2021 Maternia s.r.o., Alle rechten voorbehouden. Alle rechten die hierin niet uitdrukkelijk worden verleend, zijn hierbij voorbehouden.