Summer Sunglasses Sale!

Bestaande klant?

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Lentiamo.nl

 


Bedankt voor het bezoeken van Lentiamo.nl!

Lentiamo.nl is een toonaangevende online winkel en informatiesite voor eyecare en eyewear. De website is ontworpen om consumenten een gemakkelijke, persoonlijke en informatieve winkelervaring te bieden om contactlenzen, zonnebrillen, brillen en gerelateerde producten te bestellen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Lentiamo.nl wilt dat elke bezoeker van de website een aangenaam bezoek krijgt. Om die reden zijn de volgende Algemene Voorwaarden opgesteld, zodat we weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met de voorwaarden die hier worden uiteengezet. Wij kunnen te allen tijde wijzigingen aanbrengen aan de website, de Algemene Voorwaarden of het beleid en gebruik van de website. We raden u aan om de website en deze voorwaarden regelmatig te lezen voor updates of wijzigingen. Uw voortdurende toegang tot en gebruik van de website wordt geacht uw aanvaarding van deze wijzigingen en van de redelijkheid van deze normen voor kennisgeving van wijzigingen te zijn. Dit contract is persoonlijk voor u en mag niet worden overgedragen aan een andere persoon. Lentiamo.nl is de handelsnaam van Lentiamo s.r.o. wiens hoofdkantoor is Videnska 819, Nova Bystrice, 378 33 Tsjechië. Lentiamo.nl is eigendom van en wordt beheerd door Lentiamo s.r.o. Door de producten op deze website te kopen, zal u als klant transacties uitvoeren met Lentiamo s.r.o.

Producten

Geldig voorschrift

U verklaart hierbij dat u een geldig voorschrift hebt voor de contactlenzen of bril die u bestelt. Door een bestelling te plaatsen op Lentiamo.nl verklaart u dat de informatie die u op de website invoert geldig en naar waarheid is en exact overeen komt met uw voorschrift verstrekt door uw opticien. Verder verklaart u dat u uw voorschrift in strikte overeenstemming met het door de opticien aanbevolen regelmaat zult vernieuwen. U begrijpt dat Lentiamo.nl uw bestelling niet zal uitvoeren tenzij u een geldig voorschrift hebt. U stemt er hierbij mee in dat wij, indien nodig, contact opnemen met uw oogzorgverlener om uw voorschrift en andere noodzakelijke informatie te verifiëren. We raden ten zeerste aan om regelmatig een oogcontrole te ondergaan door een gekwalificeerde opticien om het welzijn en de continuïteit van uw ooggezondheid te waarborgen. U hoeft ons niet noodzakelijk uw voorschrift te sturen voor het plaatsen van een bestelling. Door de bovenstaande voorwaarden te accepteren, verifieert u dat u een geldig voorschrift hebt binnen de wet van het VK. Als u beweert dat er een probleem is met de lenzen of bril, hebben we het recht om een ​​geldig voorschrift te vragen, eventueel met andere informatie. De drager van de contactlenzen moet ten minste 16 jaar oud zijn.

Kleur en beschrijving

We doen er alles aan om de kleuren van onze producten die verschijnen op de website zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Aangezien de werkelijke kleuren die u ziet echter afhankelijk zijn van uw scherm, kunnen we niet garanderen dat de weergave van elke kleur op het scherm nauwkeurig is. We proberen het zo accuraat mogelijk weer te geven. We garanderen echter niet dat de productbeschrijvingen accuraat, volledig, betrouwbaar, actueel of foutloos zijn. Als een product die wordt aangeboden op de website niet is zoals beschreven, willen we u vragen om contact met ons op te nemen.

Prijs van producten

De prijs van alle producten zijn zoals vermeld op de website en is inclusief de verpakking. We kunnen de geadverteerde prijzen van producten die op onze website worden weergegeven op elk moment wijzigen zonder aansprakelijkheid of kennisgeving. Dergelijke prijswijzigingen zijn niet van invloed op bestellingen waarvoor de overeenkomst is gesloten. Wanneer de prijs verandert nadat een bestelling is geplaatst, maar nog vóór de betaling is voltooid, wordt de nieuwe prijs mogelijk in rekening gebracht. Als de bestelling is voltooid maar de betaling niet succesvol was, verzenden we de bestelde producten niet voordat de betaling is bevestigd en beveiligd. Klarna is een uitzondering op deze regel. Via Klarna dient Klarna eerst de betaling geaccepteerd te hebben voor verzending van de bestelling.

Brillen op sterkte

De betaling voor brillen op sterkte dient worden afgerond voordat de bestelling kan worden verwerkt en is een geldig voorschrift nodig om de lenzen te vervaardigen. Wij leveren meestal brillen op sterkte binnen 14 dagen nadat bestelling worden gemaakt. Als de verzending vertraging oploopt, nemen wij in uitzonderlijke gevallen contact met u op.

Vouchers

U kunt de voucher ter waarde van € 25 tot € 400 op de website van Lentiamo s.r.o. kopen. De voucher wordt na aankoop digitaal naar u verstuurd. De voucher kan worden afgedrukt.

De voucher kan worden gebruikt voor de aankoop van alle producten uit het assortiment van de verkoper, behalve voor de aankoop van een andere voucher.

De waardebon is geldig gedurende één jaar (365 dagen) vanaf de aankoop. De klant kan zich uit het koopcontract voor de aankoop van een waardebon terugtrekken overeenkomstig de voorwaarden voor terugtrekking uit het contract, die in deze algemene voorwaarden zijn uiteengezet.

De voucher kan slechts één keer worden gebruikt. De voucher is overdraagbaar. De voucher kan uiterlijk op de laatste dag van de geldigheidsduur worden ingewisseld.

De waardebon kan niet voor meer dan één aankoop worden gebruikt. De bon kan worden gebruikt voor producten met een lagere prijs dan de waarde van de bon, maar het resterende deel van de prijs wordt niet teruggegeven aan de klant. De tegoedbon kan ook worden gebruikt voor producten met een hogere prijs dan de waarde van de tegoedbon, maar de klant is verplicht het verschil in prijs te betalen.

Om de waardebon toe te passen, voert u de code (5 tekens code ontvangen op de waardebon per e-mail) in uw winkelwagen.

Cadeaubonnen maken geen deel uit van ons bonusprogramma (er worden geen bonuspunten toegekend bij aankoop van cadeaubonnen).

Cadeaubonnen kunnen niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingsbonnen of actiecodes.

Verzending

Houd er rekening mee dat we alleen leveren naar EU-landen. Alle exacte informatie over bezorging kan hier gevonden worden.

Lentiamo.nl behoudt zich het recht voor om de koerier te veranderen voor een levering van de bestelde goederen. De klant wordt mogelijk niet altijd op de hoogte gesteld van de wijziging, uiteraard streven wij hier wel naar.

Wat te doen als uw pakket niet op de door ons aangegeven verwachte leverdatum is aangekomen?

Als u PostNLThuisbezorging als verzendoptie heeft gekozen, duurt het gewoonlijk 2–3 werkdagen na de dag van verzending. Houd er rekening mee dat dit niet wordt gegarandeerd en dat de werkelijke levertijden afhankelijk zijn van lokale postdiensten. Als u voor DHL Express heeft gekozen, duurt de bezorging gewoonlijk 1–2 werkdagen. Wijzigingen in de bezorging kunt u aangeven via DHL of via de PostNL app, lees hier meer over op de bezorg pagina. Als het pakket binnen een week na de verwachte verzenddatum niet is aangekomen, zullen we op onze kosten een nieuw pakket verzenden op basis van een beëdigde verklaring dat er geen pakket is ontvangen.

Houd er rekening mee dat we een pakket niet opnieuw kunnen verzenden als het door de klant opgegeven adres onjuist of onvolledig is.

Regelmatige verzending

De klant van Lentiamo heeft de mogelijkheid om zich te abonneren op een regelmatige verzending voor contactlenzen en andere brillenproducten. Dit initiatief is niet verplicht voor de klant en garandeert een korting ten opzichte van de standaardprijs weergegeven op Lentiamo.nl, evenals een betere beschikbaarheid van de producten opgenomen in de Regelmatige Verzending" formule. De klant, eenmaal geabonneerd, kan zijn adhesie aan de regelmatige verzending te allen tijde beëindigen."

Herroepingsrecht – Retourneren

Volgens de wet hebben klanten in de Europese Unie het recht om de aankoop van een artikel in te trekken binnen 14 werkdagen na de datum waarop het artikel is afgeleverd. Wij geven u echter 30 dagen om het te retourneren.

U kunt alle producten die u bij ons heeft besteld retourneren, zoals vermeld in de EU-regels voor consumentenkooprechten. De termijn van 30 dagen omvat 14 dagen voor de herroeping van de overeenkomst en 14 dagen voor de terugzending van de producten aan de verkoper, waarbij geen van deze termijnen korter mag zijn dan 14 dagen.

Als u de producten retourneert, vragen we u te voldoen aan de wensen van ons retourbeleid. Bij voorkeur alle producten die u wilt retourneren in de originele, ongebruikte verpakking zoals die bij u is geleverd. Tijdens de periode van retournering draagt u alle risico's om de producten veilig te houden en te beschermen tegen verlies of beschadiging.

Het herroepingsrecht, zoals hierboven vermeld, ontstaat ook bij overeenkomsten voor goederen die naar de wens van de consument of voor zijn persoon zijn gewijzigd (bijvoorbeeld voor individueel vervaardigde brillen op sterkte, met inbegrip van glazen). De consument kan tweemaal per jaar gebruik maken van de mogelijkheid om zich terug te trekken uit de koopovereenkomst voor de aankoop van elk type bril en voor de aankoop van goederen die werden aangepast volgens de wensen van de consument of voor zijn persoon (voor aangepaste brillen op sterkte inclusief glazen) en deze goederen binnen 30 dagen terug te sturen volgens de voorwaarden vermeld in het artikel over de afkoelingsperiode van deze Voorwaarden. De verkoper behoudt zich het recht voor om verkoopovereenkomsten voor de aankoop van brillen die werden aangepast volgens de wensen van de consument, te weigeren indien de consument zich meer dan twee keer in één kalenderjaar uit de overeenkomst terugtrekt.

Het herroepingsrecht, zoals hierboven vermeld, ontstaat niet in het geval van overeenkomsten van producten met beperkte houdbaarheid of verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken. De blisters, het lensdoosje, het flesje met oplossing of de oogdruppels moeten ongeopend zijn en het zegel mag niet verbroken zijn. Met uitzondering van reclamaties, kunnen alleen intacte, verpakte producten worden geretourneerd.

Een verkoper kan klanten in een nieuwsbrief of op de website een tijdsgebonden gereduceerde prijs aanbieden, en kan ook tijdelijk een lagere prijs aanbieden aan klanten die door derden naar de website van de verkoper zijn gebracht. De producten op de website van de verkoper worden gerangschikt op basis van verkoopbaarheid en klantenvoorkeur.

Alle bestellingen die op onze webshop worden geplaatst, moeten voldoen aan de gebruikelijke behoeften van particuliere consumptie, zowel wat betreft het aantal producten dat in één bestelling wordt besteld als wat betreft meervoudige bestellingen. De verkoper behoudt zich met name het recht voor om een bestelling te annuleren in de volgende gevallen: problemen met de beschikbaarheid van de producten, de identificatie van de koper, de aankoopprijs, het bedrag en de modaliteiten van een eventuele korting of andere promotie, de betalingswijzen en de leveringswijzen.

 

Retourneren en restituties

Om een defect product (contactlenzen) te kunnen claimen, evenals alle andere klachten, hebben we een kopie nodig van het voorschrift voor de contactlenzen of een certificaat van oogmeting van een gekwalificeerde specialist (oogarts, opticien, oftalmoloog) die niet ouder is dan 12 maanden. Dit punt geldt voor claims met betrekking tot contactlenzen. In het geval van een bril op sterkte, ontvangen wij graag uw laatste brilvoorschrift, om uw klacht te behandelen.

Na het invullen van het retourformulier neemt een Lentiamo medewerker binnen de 24 uur contact met je op. Als de retour geaccepteerd is ontvang je een retourlabel en moet je de procuten zo snel mogelijk terugsturen, je hebt tijd tot 30 dagen na het ontvangen van de producten.

Lentiamo biedt een geld-terug garantie. Alle producten kunnen worden geretourneerd en volledig worden terugbetaald. De verzendkosten kunnen niet volledig worden terugbetaald, enkel de goedkoopste optie die we aanbieden, tenzij de fout door ons is veroorzaakt. Dan betalen wij voor de levering.

Wij hebben de retourtermijn verlengd tot 30 dagen voor alle producten. Voorheen gaven wij 14 dagen (zoals wettelijk vereist). De termijn van 30 dagen omvat 14 dagen voor de herroeping van de overeenkomst en 14 dagen voor de terugzending van de producten aan de verkoper. Voor ongeopende contactlenzen behouden wij de huidige retourperiode van 365 dagen.

Kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Lens vervanging

Als u een beschadigde lens in uw bestelling vindt, hoeft u deze niet naar ons op te sturen. Evenals vragen we u niet om ons een lege blister te sturen op het bewijs van een ontbrekende lens. Stuur een e-mail naar het adres retourneren@lentiamo.nl en we komen samen tot een oplossing.

Als u een ongeopende en onbeschadigde contactlenzen wilt ruilen, stuur ze dan terug en wij zullen u nieuwe lenzen sturen. Neem contact met ons op bij het retourneren / omruilen van je bestelling, wij kunnen je een verzendlabel bezorgen. Als de reden voor het retourneren van de lenzen een nieuwe voorschrift is, kunt u ons 365 dagen vervangingsgarantieprogramma gebruiken. We zullen ongebruikte verpakkingen met contactlenzen voor u vervangen.

Houd er rekening mee dat we geen verschil in de kosten van de vervangende lenzen terugbetalen. U kunt het volledige bedrag van de originele lenzen gebruiken, of het verschil wordt toegevoegd aan uw Lentiamo-account als tegoed dat kan worden gebruikt voor toekomstige aankopen.

Zonnebrillen of brillen op sterkte retourneren of vervangen

De verkoper is niet verantwoordelijk voor normale slijtage, niet-naleving van de gebruiksregels, niet-naleving van de gebruiksregels voor brillen of onjuiste reiniging. De verkoper is niet verantwoordelijk voor gebreken veroorzaakt door de koper.

Als u een zonnebril of bril terug wilt sturen naar ons, controleer dan de volgende voorwaarden. De zonnebril moet in hun oorspronkelijke staat zijn inclusief alle accessoires (schoonmaakdoekje en hoes). Bij voorkeur in onbeschadigde verpakking verzenden (behuizing, papier of plastic wikkels, stickers, etiketten) samen met het eventuele Certificaat van Echtheid. De geschenken en bonusproducten die zijn gekocht met de ontvangen punten dienen ook geretourneerd te worden voor een volledige terugbetaling. Bij het retourneren van de zonnebril of bril is de klant verantwoordelijk voor het veilig retourneren van het product. Zorg dat het goed verpakt is en eventuele schade aan de bril voorkomen wordt.

Als we van mening zijn dat de zonnebril, bril, hoes of accessoires beschadigd zijn of iets ontbreekt in de bestelling, heeft Lentiamo het recht om gedeeltelijke of geen restitutie aan te bieden, afhankelijk van de omvang van de schade. Zorg ervoor dat het bestelnummer op het pakket staat en niet op de verpakking van de zonnebril of bril.

Lees alle informatie over retourneren in ons retourbeleid.

Restituties

Retourneer de lenzen samen met het voorschrift dat uw opticien heeft goedgekeurd van de juiste toepassing van contactlenzen. Scan of kopieer de bon en voeg deze toe aan het bericht.

U kunt alle, bij voorkeur onbeschadigde, producten binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw bestelling retourneren, zoals vermeld onder EU-regels voor consumentenkooprechten. Tenzij uw product kapot is aangekomen en u een klacht heeft, kunnen we sommige producten niet terug nemen. Dit zijn verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken.

Na deze periode kunnen klanten de lenzen omruilen voor producten van dezelfde waarde, of de waarde toevoegen als een krediet voor hun Lentiamo.nl-klantaccount of voor het klantaccount van een vriend. De verkoper is aansprakelijk voor gebreken in het geval van zonnebrillen en dioptrische glazen (inclusief aanpassingen zoals harden, antireflex) gedurende 24 maanden vanaf de datum van levering.

We storten het geld zo spoedig mogelijk terug op uw bankrekening, binnen 14 dagen na uw terugkeer op onze retournerings- en terugbetalingsafdeling, of binnen 14 dagen nadat het verzoek voor terugbetaling is ingediend.

Indien uw aanspraak gegrond is, heeft u recht op vergoeding van de kosten die verband houden met de uitoefening van uw rechten uit hoofde van de gebrekkige prestatie, met inbegrip van de leveringskosten (met uitzondering van de extra kosten die voortvloeien uit de door u gekozen wijze van levering, die afwijkt van de door ons aangeboden goedkoopste standaardleveringswijze).

 

Declaratie zorgverzekeraar

Mogelijk worden de producten die je aanschaft bij Lentiamo door jouw zorgverzekeraar (gedeeltelijk) vergoed. Lentiamo is geregistreerd bij Vektis en wordt daarmee door zorgverzekeraars geaccepteerd als leverancier van hulpmiddelen voor declaraties.

 

Lentiamo AGB-code als registratie bij Vektis is: 76–090741.

 

Disclaimer

Lentiamo geeft geen garantie op de gegeven informatie in het zorgverzekeraar overzicht, dat ook wel zichtbaar is op de productpagina's. Het recht op (gedeeltelijke) vergoeding is afhankelijk van de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering en uw reeds gedeclareerde kosten. De informatie en algemene voorwaarden van uw zorgverzekeraar zijn altijd leidend.

Voor de meest nauwkeurige informatie verwijzen we je naar uw zorgverzekeraar. Zij kunnen de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekering controleren, uw declaraties inzien en meer informatie geven.

Aanvullende details

In geval van beëindiging van het contract bent u verplicht om alle geleverde producten, inclusief geschenken en producten die gratis of tegen een gereduceerde prijs zijn geleverd, terug te sturen. In het geval dat u niet alle geleverde producten retourneert of u alleen uw gedeeltelijke bestelling retourneert, hebben wij het recht om de geretourneerde gekochte kosten te verlagen met het bedrag van de niet geretourneerde producten. Produten die voor een lagere prijs of gratis worden weergegeven, worden voor retourdoeleinden gewaardeerd tegen de reguliere marktprijs. Dat wil zeggen, de prijs waar we normaal die goederen voor verkopen of we verkopen ze als ze op dit moment niet beschikbaar zijn.

Beëindiging van het contract van onze kant: afgezien van juridische redenen behouden wij ons ook het recht voor om het contract te beëindigen in het geval (i) de overeengekomen aankoopprijs niet correct en tijdig werd betaald, en ook (ii) in het geval dat de informatie over de aangeboden producten, inclusief informatie over hun aankoopprijs, beschikbaarheid, speciale aanbieding of korting, niet in de juiste bewoordingen op de website werd gepubliceerd, met name vanwege een technische fout van onze kant, of (iii) als onvoorziene gebeurtenissen plaatsvonden veroorzaakt door een derde partij of in geval van overmacht, waardoor de producten niet konden worden geleverd onder de overeengekomen voorwaarden. In geval van contractvaliditeit, veroorzaakt door een fout, komen we er onderling mee overeen dat de doorslaggevende factoren die we zullen overwegen zijn: identificatie, eigenschappen en beschikbaarheid van producten, identificatie van de koper, de aankoopprijs, hoeveelheid en voorwaarden voor toepassing van eventuele kortingen of andere promotie. voorwaarden, betaalmethode en bezorgmethode.

Bonusregeling

Consumenten verzamelen bonuspunten bij elke aankoop. Deze bonuspunten zijn een jaar geldig. Vind hier meer informatie over het bonusschema.

De bonuspunten zijn niet inwisselbaar en in de eerste plaats bedoeld voor de eindverbruiker. Voor bedrijven kan het aanbod van het bonusprogramma aanzienlijk worden beperkt of zelfs geheel worden geschrapt.Aansprakelijkheid

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele typefouten of fouten die u heeft gemaakt tijdens het plaatsen van uw bestelling.

De goederen blijven eigendom van de verkoper totdat de goederen en bijbehorende kosten volledig zijn betaald door de koper.

Bij het invullen van het online bestelformulier gaat u akkoord en accepteert u dat u de persoon bent die verantwoordelijk is voor het plaatsen van de bestelling. U gaat akkoord met het betalen van alle kosten die via de website worden gemaakt.

We hebben het recht deze algemene voorwaarden te herzien en aan te passen wanneer we denken dat dit vereist is. Dit heeft geen gevolgen voor reeds gesloten overeenkomsten.

We zijn niet gebonden aan uw aankoop als er een fout is opgetreden in een advertentie of prijsstelling op de website. In dergelijke omstandigheden zal het aanbod van aankoop worden ingetrokken.

Wij nemen voorzorgsmaatregelen om de persoonlijke informatie die u op onze website hebt ingediend te beschermen, voor zover wettelijk toegestaan. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor ongeoorloofde diefstal of wanneer uw gegevens ten nadele van u zijn gebruikt.

Rechten

Onze rechten

Ons doel is om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Om die reden behouden we het recht om producten te weigeren wanneer we denken dat u een motief heeft om de producten door te verkopen. Daarnaast hebben we ook het recht om controle uit te voeren op de kwantiteit van producten die u ter beschikking wordt gesteld. We kunnen daarom uw contract met ons beëindigen en uw toegang tot de website beperken wanneer we van mening zijn dat uw acties in strijd zijn met toepasselijke wetgeving of schadelijk zijn voor de belangen van andere klanten. We behouden het recht om producten niet te leveren wanneer we vermoeden dat de gezondheidscontra-indicaties tegen de slijtage van lenzen, of de specificaties van de lenzen, niet voldoen aan de voorwaarden zoals hierboven beschreven. De Algemene Voorwaarden zijn in overeenstemming met het recht van het land waarin de leverancier de bestelling aanvaardt en niet van het land waar de distributie wordt uitgevoerd. Het verkoopcontract zal strikt tussen de leverancier en de klant zijn. De klant vertegenwoordigt de persoon die een aankoop heeft gedaan op de website. Deze klant heeft de Algemene voorwaarden gelezen en gaat hiermee akkoord.

Gegevensbescherming

Wij verzamelen alleen die informatie die nodig is om onze verplichtingen jegens u na te komen. De website beschermt die informatie naar ons beste vermogen.

Houd er rekening mee dat u volgens de verordening het recht hebt om:

  • Te vereisen wat voor soort persoonlijke gegevens wij verwerken en een kopie ervan opvragen,
  • Uitleg van de verwerking van persoonsgegevens te vereisen,
  • Te vragen om toegang tot de gegevens en om ons de gegevens te laten corrigeren,
  • Ons te verzoeken om verwijdering van de gegevens,

Neem contact met ons op of neem contact op met het College Bescherming Persoonsgegevens in geval van twijfel over de naleving van de wetgeving omtrent bescherming van persoonsgegevens.

Intellectueel eigendom

Onze website, geheel of gedeeltelijk en alle bijbehorende inhoud wordt beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten die ofwel eigendom zijn van ons of door ons worden gebruikt met toestemming van hun eigenaren. U kunt de inhoud van onze website en bijbehorende inhoud op het scherm bekijken of dergelijke inhoud in elektronische vorm op een schijf opslaan en bent geautoriseerd om dergelijke inhoud voor dat doel te downloaden. U bent bevoegd om materiaal dat op onze website is gepubliceerd uitsluitend voor uw eigen persoonlijk gebruik te downloaden, te gebruiken en/of te kopiëren. U mag de inhoud van onze website of enige bijbehorende inhoud niet reproduceren, kopiëren, verspreiden of anderszins gebruiken voor commerciële doeleinden. Onze rechten zijn voorbehouden. Alle eigendomsrechten op handelsmerken (geregistreerde of niet-geregistreerde) of dienstmerken, inclusief logo's, die op onze website verschijnen, zijn eigendom van ons of worden door ons gebruikt met toestemming van hun eigenaren. Niets op onze website mag worden geïnterpreteerd als het verlenen van enige licentie of recht om een ​​dergelijk handelsmerk, dienstmerk of logo voor welk doel dan ook te gebruiken.

Digitale communicatie

Wanneer u de website bezoekt of e-mails naar ons verzendt, communiceert u digitaal met ons. U gaat ermee akkoord om digitale communicatie van ons te ontvangen. Wij zullen met u communiceren via e-mail of door het plaatsen van kennisgevingen op de website. U stemt ermee in dat alle overeenkomsten, kennisgevingen, bekendmakingen en andere communicaties die wij u digitaal aanbieden, voldoen aan de wettelijke vereiste dat dergelijke communicatie schriftelijk is.

Recensiebeleid

Lentiamo.nl werkt samen met Google voor klantbeoordelingen. Voorheen werd Trustpilot gebruikt. Alle beoordelingen van Trustpilot zijn beschikbaar voor gebruikers.

Klanten van Lentiamo.nl kunnen direct na het afronden van een bestelling een beoordeling achterlaten. Reviews verschijnen in de meeste gevallen direct, maar het kan één tot twee dagen duren voordat ze verschijnen. De daadwerkelijke publicatiedatum hangt af van Google zelf, aangezien Google de recensie verwerkt en de geldigheid ervan beoordeelt.

Lentiamo.nl betaalt niet voor reviews en we beperken of selecteren op geen enkele manier specifieke reviews.

Reviewbeleid:

Google: https://support.google.com/contributionpolicy/answer/7400114

Trustpilot: https://nl.legal.trustpilot.com/for-reviewers/guidelines-for-reviewers

Cookies

Wij, evenals bepaalde derden die content, advertenties of andere functionaliteiten aanbieden op onze website en/of diensten(zoals gedefinieerd in onze Algemene voorwaarden), kunnen verschillende technologieën gebruiken om informatie te verzamelen en op te slaan wanneer u onze website bezoekt, en dit kunnen cookies, beacons en andere technologieën bevatten.

Cookies zijn kleine bestanden die op uw apparaat zijn opgeslagen om u te helpen informatie over uw activiteiten te verzamelen. Cookies stellen ons in staat om uw voorkeuren en instellingen op te slaan, uw inloggegevens te onthouden, aangepaste inhoud en marketingcommunicatie aan te bieden, te begrijpen welke delen van onze website en services het populairst zijn en websitebewerkingen te analyseren. U kunt uw browser configureren om alle cookies te accepteren, alle cookies te weigeren of aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. We willen graag de aandacht vestigen op het feit dat de website is ontworpen om u met behulp van cookies het te laten gebruiken en daarom zullen sommige website-functies of diensten mogelijk niet correct functioneren zonder cookies.

Beacons (of „pixels“) zijn technologieën die informatie van uw apparaat naar een server overbrengen. Beacons kunnen worden ingezet in online inhoud en e-mails en kunnen een server in staat stellen bepaalde soorten informatie van uw apparaat te lezen. Beacons maken het mogelijk uit te zoeken wanneer u bepaalde inhoud of een bepaald e-mailbericht en het IP-adres van uw apparaat hebt weergegeven. Wij en bepaalde derden gebruiken beacons voor verschillende doeleinden, waaronder het analyseren van hoe u onze diensten gebruikt en het aanbieden van inhoud die is afgestemd op uw voorkeuren (samen met cookies).

Door onze website te bezoeken en/of onze services te gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik en de opslag van cookies, beacons en andere informatie op uw apparaat. U geeft ook uw toestemming met onze toegang en de toegang van de bovengenoemde entiteiten tot de cookies, beacons en andere informatie op uw apparaat.

Klik hier voor meer informatie over ons gebruik van cookies.

Algemene gebruiksvoorwaarden van de website

Bedankt voor het bezoeken van onze website. Wij adviseren u om de gebruiksvoorwaarden van de website te bekijken voordat u deze daadwerkelijk gebruikt voor het plaatsen van een bestelling. Door een bestelling bij ons te plaatsen, geeft u aan dat u alle gebruiksvoorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord bent gegaan. U gaat ermee akkoord dat u overeenkomstig handelt met Lentiamo.nl. In het geval dat u niet akkoord gaat met deze algemene voorwaarden, willen wij u vragen om geen gebruik te maken van deze website. De informatie en diensten die door de website worden geleverd, worden geleverd door Lentiamo s.r.o. De toestemming om gebruik te maken van de service op onze website is tijdelijk. We behouden ons het recht voor om onze service zonder voorafgaande kennisgeving te herroepen of te wijzigen. Wij zijn niet verantwoordelijk als de website in geen enkel geval op enig moment niet beschikbaar is. Het kan lijken dat we soms de toegang tot sommige delen van de website voor onze gebruikers ontzeggen. Voor degenen die voor de eerste keer bij ons afrekenen is het invullen van een registratieformulier een verplichting maar u kunt uw gegevens bewerken wanneer dat nodig is. Wij bieden de beste informatie en beschrijving met betrekking tot onze producten op onze website, hoewel we niet willen dat onze klanten op de verstrekte informatie vertrouwen en dienovereenkomstig beslissingen nemen. We kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor het vertrouwen dat een gebruiker stelt op dergelijke informatie. We bewaren en gebruiken uw persoonlijke gegevens waar en wanneer dat nodig is in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het plaatsen van bestellingen via onze website geeft u ons toestemming om uw informatie te verwerken en gaat u ermee akkoord dat alle verstrekte informatie waar en nauwkeurig is. We staan ​​onze gebruikers toe alleen de kopie van de website te downloaden en af ​​te drukken voor hun persoonlijke referentie. Elk ander commercieel gebruik of wijzigingen die zonder onze toestemming zijn aangebracht, zijn niet toegestaan. Gebruikers worden geïnformeerd geen gegevens in te voeren dat technisch schadelijk is en kunnen problemen veroorzaken voor de website. Het is alle gebruikers verboden toegang te krijgen tot de privé- en administratieve delen van de website. Elke gebruiker die zich niet aan deze verbodsbepalingen houdt, zal worden gerapporteerd aan wetshandhavingsinstanties en relevante actie zal tegen hen worden ondernomen. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade aan uw apparaat tijdens het gebruik van onze website. Het is een oncontroleerbare factor en we hebben de nodige maatregelen genomen om dergelijke ongevallen te voorkomen.

Garantiedisclaimer

DE INHOUD (ZOALS HIERONDER GEDEFINIEERD) OP DEZE SITE WORDT DOOR LENTIAMO.NL ALS DIENSTVERLENING AAN HAAR KLANTEN VERSTREKT. DEZE SITE BEVAT GEEN INFORMATIE OVER ALLE OOGZIEKEN, NOCH BEVAT DEZE SITE ALLE MEDISCHE INFORMATIE DIE RELEVANT IS VOOR UW BEHOEFTEN VAN OOGVERZORGING. DE INFORMATIE OP DEZE SITE IS ALLEEN ALGEMENE GEZONDHEIDSINFORMATIE EN IS ALLEEN BEDOELD OM DE COMMUNICATIE TUSSEN U EN UW PROFESSIONELE OOGVERZORGING-PROVIDER TE VERGEMAKKELIJKEN. DEZE SITE BIEDT GEEN MEDISCHE DIAGNOSE VOOR ENIG INDIVIDU EN MAG NIET WORDEN GEBRUIKT ALS GESUBSTITUEER VOOR PROFESSIONEEL MEDISCH ADVIES, DIAGNOSE, BEHANDELING OF ZORG. ALLE SPECIFIEKE MEDISCHE VRAGEN DIE U HEEFT OVER UW SPECIFIEKE MEDISCHE VOORWAARDE, BEHANDELING, ZORG OF DIAGNOSE MOETEN WORDEN AANGEBODEN AAN UW PROFESSIONELE OOGVERZORGING-PROVIDER. U MAG NOOIT MEDISCH ADVIES OF VERTRAGING VOOR HET ZOEKEN VAN PROFESSIONEEL ADVIES NEGEREN VANWEGE ENIGE INFORMATIE DIE IN OF MET BETREKKING TOT DEZE SITE IS VERMELD. BEHALVE ZOALS UITDRUKKELIJK EN ONWETTEND VERMELD ANDERS, KAN LENTIAMO S.R.O. DE VERANTWOORDELIJKHEID VOOR ENIG PRODUCT, MERK, METHODE, BEHANDELING, INFORMATIE OF DIENST OP DEZE WEBSITE NIET BEËINDIGEN, BEDIENEN, CONTROLEREN OF AANVAARDEN. DE INFORMATIE, SERVICES EN PRODUCTEN OP DEZE SITE WORDEN GELEVERD „IN DE HUIDIGE STAAT“ ZONDER ENIGE VORM VAN GARANTIE, EXPLICIET OF IMPLICIET. LENTIAMO S.R.O. EN HET PERSONEEL SLUITEN ALLE GARANTIES MET BETREKKING TOT ALLE INFORMATIE, DIENSTEN EN PRODUCTEN IN DEZE SITE UIT, UITDRUKKELIJK OF INDIRECT, INCLUSIEF MAAR NIET BEPERKT TOT ENIGE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL, EN NIET-INBREUK . ER WORDEN GEEN GARANTIES GEGEVEN MET BETREKKING TOT DE VOLLEDIGHEID, NAUWKEURIGHEID, MUNTEENHEID OF BETROUWBAARHEID VAN INFORMATIE GEPUBLICEERD DOOR LENTIAMO S.R.O.. LENTIAMO S.R.O. GEEFT GEEN GARANTIE DAT INFORMATIE, DIENSTEN EN PRODUCTEN OP DEZE SITE AAN UW VERWACHTINGEN VOLDOEN OF ZONDER DEFECT OF FOUT ZIJN. BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID U ERKENT EN GAAT ERMEE AKKOORD MET UW GEBRUIK VAN DEZE SITE OM VOLLEDIGE VERANTWOORDELIJKHEID OP TE NEMEN VOOR ALLE RISICO'S DIE VERBAND HOUDEN MET UW GEBRUIK VAN DEZE SITE, INCLUSIEF VERANTWOORDELIJKHEID VOOR ALLE KOSTEN DIE ZIJN VERBONDEN AAN ALLE NOODZAKELIJKE ONDERHOUDEN OF REPARATIES VAN ENIGE APPARATUUR DIE U GEBRUIKT IN VERBAND MET UW GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE.

ONDER GEEN ENKELE OMSTANDIGHEID ZULLEN WIJ OF ENIGE ANDERE PARTIJ BETROKKEN BIJ HET CREËREN, PRODUCEREN OF DISTRIBUEREN VAN DE SITE AANSPRAKELIJK ZIJN VOOR ENIGE DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTELE, SPECIALE OF GEVOLGSCHADE TEN AANZIEN VAN WINSTDERVING, GOEDE WIL, GEBRUIK, GEGEVENS OF ANDERE IMMATERIËLE VERLIEZEN ( ZELFS ALS WIJ ZIJN GEWEZEN OP DE MOGELIJKHEID VAN DERGELIJKE SCHADE) DIE HET GEVOLG IS VAN (i) HET GEBRUIK VAN OF HET ONVERMOGEN OM DE SITE TE GEBRUIKEN, (ii) DE KOSTEN VAN VERWERVING VAN VERVANGENDE GOEDEREN EN DIENSTEN ALS GEVOLG VAN GOEDEREN, GEGEVENS, INFORMATIE OF DIENSTEN DIE WORDEN GEKOCHT OF VERKREGEN OF ONTVANGEN BERICHTEN OF TRANSACTIES DIE VIA OF VAN DE SITE ZIJN AANGEGAAN; (iii) ONBEVOEGDE TOEGANG TOT OF WIJZIGING VAN UW TRANSMISSIES OF GEGEVENS; (iv) VERKLARINGEN OF GEDRAG VAN ENIGE DERDE PARTIJ OP DE SITE; OF (v) ENIGE ANDERE AANGELEGENHEID MET BETREKKING TOT DE DIENST. U ERKENT HIERBIJ DAT DEZE PARAGRAAF VAN TOEPASSING IS OP ALLE INHOUD, KOOPKREDIET EN DIENSTEN BESCHIKBAAR VIA DE SITE.

U GAAT ERMEE AKKOORD MET ONS, EN ONZE DOCHTERONDERNEMINGEN, PARTNERS, OFFICIEREN, DIRECTEUREN, AGENTEN, CO-BRANDERS OF ANDERE PARTNERS EN WERKNEMERS, ONMIDDELLIJK VAN ELKE CLAIM OF EIS, INCLUSIEF REDENEN VAN REDELIJKE ADVOCATEN, OPGELEGD DOOR EEN DERDE PARTIJ DIE VERPLICHT IS TOT OF VOORTVLOEIENDE UIT CONTENT DIE JE HEBT INGEDIEND, POST TO OF VERZENDING VIA DE SITE, UW GEBRUIK VAN DE SITE, UW VERBINDING MET DE SITE, UW SCHENDING VAN DE GEBRUIKSVOORWAARDEN OF UW SCHENDING VAN ENIGE RECHTEN VAN EEN ANDER.

Bedankt voor het bezoeken van Lentiamo.nl!

COPYRIGHT MELDING. Copyright © 2021 Lentiamo s.r.o., Alle rechten voorbehouden. Alle rechten die hierin niet uitdrukkelijk worden verleend, zijn hierbij voorbehouden.