Trustpilot

Overzet zonnebrillen

Als u een bril op sterkte heeft, is het dragen van een zonnebril over uw bril een gemakkelijke en handige manier om uw ogen te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Overzetzonnebrillen, ook bekend als suncover brillen, passen comfortabel over je bestaande bril zonder dat je met meerdere accessoires hoeft te jongleren. Bij Lentiamo vind je de beste Overzetzonnebril die past bij jouw stijl en behoeften.

Zonnebril over bril voordelen

Overzetonnebril heeft vele voordelen. Uiteindelijk komt de keuze om een zonnebril over een bril te dragen neer op wat voor u het beste is. Als u zich afvraagt hoe een fit over zonnebril werkt, bekijk dan enkele van de belangrijkste voordelen hieronder om u te helpen een beslissing te nemen.

  • Betaalbaar -Overzetzonnebrillen zijn een betaalbaar alternatief voor op maat gemaakte zonnebrillen die evenveel kunnen kosten als een gewone bril.
  • Duurzaam - Omdat ze ontworpen zijn om over een bestaande bril te passen, zijn de suncovers gemaakt van hoogwaardige materialen die tegen een stootje kunnen. Ze zijn ontworpen om uw ogen en uw bril te beschermen en zijn ideaal voor sport en andere buitenactiviteiten.
  • Hoge UV-bescherming - ze hebben kwaliteitslenzen die UV400 bescherming bieden, wat betekent dat ze tot 99% van de schadelijke UVA- en UVB-stralen afschermen. Bovendien zorgt het frameontwerp voor meer bescherming van de tere huid rond de ogen.
  • Handig - zonnebrillen die over een gewone bril passen, bieden bescherming tegen de zon en zonder dat u twee accessoires hoeft te verwisselen.

Hoe de pasvorm van een overzetzonnebril opmeten

Net als alle andere zonnebrillen, zijn overzetzonnebrillen in de eerste plaats ontworpen om uw ogen te beschermen. Ze passen precies over uw normale bril om uw ogen vanuit alle hoeken te beschermen. Lichtgewicht materialen zullen niet schuren of wegglijden, zodat ze zich gedragen als een gewone zonnebril.

Het is noodzakelijk om de juiste maat zonnehoezen te vinden om maximaal comfort te garanderen. Het is ook gemakkelijk om de juiste maat te vinden. Meet gewoon de hoogte en breedte van uw huidige bril op sterkte in millimeters. Bij de meeste zonnebrillen die over de bril passen, moet er 2-3 mm ruimte tussen uw bril en de zonnehoes zijn.

De beste overzetzonnebril voor u

Het was nog nooit zo makkelijk om een zonnebril en een bril tegelijk te dragen. Lentiamo heeft zonnebrillen die passen bij jouw levensstijl. Je vindt gepolariseerde fit over zonnebrillen in verschillende maten en designs. Koop fit over zonnebrillen voor vissen, fietsen, autorijden, en meer.

Het is gemakkelijk om suncovers online te bestellen en nog gemakkelijker om ze te gaan dragen. Bekijk de video hieronder om te zien hoe suncovers over uw bestaande bril passen.

Type

Merk

Type glas

Montuur vorm

Prijs

Maat

  • Functie

    Overzet

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen klaar voor directe verzending.

Gratis bezorging voor bestellingen boven € 49,-

Voor bestellingen met een kleiner bedrag kun je het laten bezorgen voor € 3,90.

Lage prijzen

Wij behoren tot de grootste verkopers van contactlenzen van Europa, we hebben fijne prijzen voor iedereen.

Klantenprogramma

Vanaf jouw eerste aankoop spaar je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365-dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen wanneer jouw voorschrift is gewijzigd.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van respectabele producenten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

Bewezen door onze klanten

Van 597 reviews -zijn er 96% positief. Bekijk de geselecteerde reviews van klanten

Snelle bezorging!
Netjes verpakt en op tijd geleverd.
Product is fantastisch. Gelijk aan afbeelding.
Perfecte levering , en goede service