šŸ˜Ž Nu in de aanbieding: Lentiamo zonnebrillen uitverkoop

Bestaande klant?

Terugzenden van goederen binnen 30 dagen

Als klant van Lentiamo heb je altijd het recht om de goederen binnen 30 dagen vanaf de datum van aankoop terug te sturen, hoewel de wet een kortere periode aangeeft, namelijk 14 dagen.

Je kan contactlenzen en brillen zonder opgaaf van redenen retourneren.

Aanmelding van je retour kan via dit formulier:

Vul het retourformulier in

Gemakkelijk en gratis terugsturen

Nadat je je aanvraag via het formulier hebt ingediend, neemt onze klantenservice contact met je op om je via e-mail een PostNL label te bezorgen. Het PostNL label bevat alle benodigde informatie, zoals het retouradres.

Breng het pakket naar je plaatselijke postkantoor ā€“ vind hier het dichtstbijzijnde filiaal ā€“ en verstuur het.

Alle retourzendingen moeten binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling worden verzonden.

Als jouw verzoek aan het beleid voldoet, zullen we je terugbetalen, een tegoed creƫren op je Lentiamo-account of de goederen omruilen binnen 14 dagen nadat je bestelling retour is gekomen in ons magazijn.

Welke producten kunnen niet worden geretourneerd

In geval van herroeping (d.w.z. behalve in het geval van een terugkeer op grond van een kwaliteitsklacht) kunnen prodcuten die correct verpakt in hun oorspronkelijke verpakking, onbeschadigd of ongeschonden, compleet met alle eventuele accessoires worden geretourneerd. Contactlenzen kunnen alleen worden geretourneerd als de verpakking onbeschadigd en verzegeld is en geen handgeschreven markeringen op de verpakking bevat.

Zie voor meer informatie onze Algemene voorwaarden.

Je bent misschien geĆÆnteresseerd in