Tot 15% korting op gekleurde contactlenzen.

Bestaande klant?

Ronde brillen

Een ronde bril is een must-have voor elke brildrager. Of in ieder geval voor iedereen die de grootste brillen trends in de afgelopen jaren volgt! Cirkelvormige brillen geven elk type en elke outfit een bepaald vleiend, maar ook een prachtig vintage karakter. Lees hier meer over de mooie klassieker.

Hoe kies je de juiste ronde bril?

Bij het kiezen van een goede ronde bril kan je snel verdwalen, want het aanbod aan ronde brillen is enorm.

Je kunt kiezen tussen de klassieke vintage- en retro brillen, maar ook de moderne populaire ronde metalen brillen, die in veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. De beroemdste zijn de ronde gouden brillen. Je kunt de filters in onze webshop gebruiken om het model dat je zoekt te specificeren.

Bijzondere zijn ronde computerbrillen, die het schadelijke licht van de beeldschermen op het werk en thuis afweren en zo je slaap en algemene welzijn verhogen.

Zal een ronde bril me passen?

Ronde brillen passen bij vele gezichtsvormen! Vooral de ietwat vierkante en ovale gezichten worden mooi geaccentueerd door ronde brillenglazen. Dit komt omdat ze speelser en lichter zijn dan massieve rechthoekige monturen. Bovendien accentueren ze je jukbeenderen heel mooi.

Als je een heel rond gezicht hebt, raden we je een meer vierkante of rechthoekige bril aan, omdat dat een mooi contrast vormt met je ronde gezichtsvorm.

Dezelfde regels gelden voor ronde zonnebrillen. Onze grote collectie aan ronde designer zonnebrillen heeft iets voor elke stijl!

Ray-Ban 0RX6439 3051 52 ronde brillen

Type

Merk

Montuur vorm

Prijs

Maat

  • Montuur vorm

    Rond

Laad meer producten

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €59 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

 

Bewezen door onze klanten

Via de website zijn de lenzen makkelijk te bestellen. Goede informatie omtrent volgen van bestelling.
Lenzen vloeistof besteld. Keurig binnen 3 dagen thuis afgeleverd door PostNL. Prima service en prijs.
Great service! Big choice of lenses, fast delivery and I was able to chose two gifts with my order.