Summer Sunglasses Sale!

Bestaande klant?

Dames zonnebrillen

Hoe belangrijk is de rol van een zonnebril in het leven van een vrouw?

Het belangrijkste onderdeel dat de nieuwste modellen zonnebrillen spelen in het leven van een vrouw, is om haar ogen te beschermen tegen intens zonlicht en om het risico van oogbeschadiging door de UV-stralen te verminderen.

Bovendien kan een zonnebril het uiterlijk van een vrouw en haar zelfvertrouwen volledig veranderen. Deze accessoires worden beschouwd als een echte must-have onder vrouwen, vooral tijdens het zomerseizoen.

Hoe kies je een zonnebril van topkwaliteit voor vrouwen?

Natuurlijk is het belangrijk om een zonnebril te gebruiken om je ogen te beschermen, maar ook om er goed uit te zien en je comfortabel te voelen. Daarom is het noodzakelijk om het juiste product te kiezen en het meest geschikte model te kiezen.

Een goede keuze zal er een zijn waarbij rekening wordt gehouden met de gezichtsvorm, de huidskleur en de kleur van de ogen. De kleur van het montuur is belangrijk vanwege de esthetische rol, maar de kleur van het glas is direct gerelateerd aan de hoeveelheid licht die de bril doorlaat.

De meest geschikte zonnebril voor vrouwen kan echter niet alleen worden beoordeeld door zich te richten op de kleur van de glazen. Het materiaal waarvan ze zijn gemaakt en andere belangrijke aspecten beïnvloeden de werkelijke kwaliteit van de zonnebril.

Hoe kies je jouw perfecte zonnebril volgens je gezichtsvorm?

In onze zonnebrillen gids kun je precies vinden welke zonnebril bij jou past!

Een rechthoekige zonnebril past perfect bij een rond gezicht. Een vierkant gezicht heeft baat bij een zonnebril met een ronde vorm.

Als je een ovaal gezicht hebt, heb je geluk, want een moderne zonnebril met langwerpige hoeken past perfect bij je. Als je van de aviator stijl houdt, dan rock je deze absoluut!

Welk type zonnebril zou je kiezen, afhankelijk van de situatie?

De kleur van de glazen en monturen is belangrijk bij de keuze van het juiste type dameszonnebril. Als je bijvoorbeeld wilt kiezen voor een nieuw, interessant accessoire, kun je kiezen voor lichtgekleurde of zelfs transparante glazen.

Als je geïnteresseerd bent in een product dat je de grootst mogelijke bescherming biedt tegen ultraviolette stralen, is het raadzaam om te kiezen voor verduisterde glazen. Bruin is de aanbevolen kleur voor vrouwenzonnebrillen voor bijvoorbeeld het autorijden.

Als je een lichtere huid hebt, is het beter om te kiezen voor frames met sterke tinten, afhankelijk van je favoriete kleur. Als je huid gebruind is, zal een zonnebril met een zilveren montuur er perfect uitzien.

Type

Merk

Type glas

Montuur vorm

Prijs

Maat

  • Type

    Voor dames

Laad meer producten

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €59 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

 

Bewezen door onze klanten

Via de website zijn de lenzen makkelijk te bestellen. Goede informatie omtrent volgen van bestelling.
Lenzen vloeistof besteld. Keurig binnen 3 dagen thuis afgeleverd door PostNL. Prima service en prijs.
Great service! Big choice of lenses, fast delivery and I was able to chose two gifts with my order.