Bestaande klant?

Polaroid zonnebrillen

Waarom is Polaroid de meest aanbevolen zonnebril?

De nieuwste modellen van Polaroid staan op de eerste plaats in de lijst van aanbevelingen van specialisten. Het belangrijkste kenmerk van deze zonnebrillen is hun gepolariseerde glazen die reflecties wegnemen en de helderheid verbeteren. Bovendien kunnen ze het contrast verhogen, waardoor ze in veel situaties zeer nuttig zijn.

Polaroids worden aanbevolen aan chauffeurs en mensen die veel buitenactiviteiten doen. De glazen van deze zonnebrillen zijn bruin en veranderen de natuurlijke kleuren niet, wat een ander belangrijk voordeel is waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een zonnebril voor dagelijks gebruik.

Hoe kies je de meest geschikte Polaroid-bril voor jouw gezichtsvorm?

De manier waarop Polaroids in je uiterlijk passen is uiterst belangrijk. Zonnebrillen zijn direct zichtbaar en kunnen je uiterlijk volledig veranderen. Om deze reden is het zeer belangrijk dat je zorgvuldig het juiste model Polaroid zonnebril kiest, om er zeker van te zijn dat deze perfect bij je gezichtsvorm past.

Als je een ovaal gezicht hebt, kun je jezelf gelukkig prijzen, want dan kun je kiezen voor bijna elke Polaroid bril, inclusief de oversized brillen. Als je een rond gezicht hebt, zijn de meer geometrische monturen aan te raden voor jou. Als je gezicht vierkant is, kan je altijd kiezen voor een zonnebril met een ovale of ronde vorm. De Aviator stijl is geschikt voor elke vorm gezicht. Zorg ervoor dat je de nodige balans houdt tussen de vorm en grootte van de bril en de vorm en grootte van je gezicht.


Polaroid PLD 4067/S 086/LA 51

Type

Merk

Type glas

Montuur vorm

Prijs

Maat

  • Merk

    Polaroid

Laad meer producten

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €59 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

 

Bewezen door onze klanten

Van 597 reviews -zijn er 96% positief. Bekijk de geselecteerde reviews van klanten

Snelle bezorging!
Netjes verpakt en op tijd geleverd.
Product is fantastisch. Gelijk aan afbeelding.
Perfecte levering , en goede service