Beperkte aanbieding: 15% korting op nieuwe Lenjoy 1 Day Air+ contactlenzen.

Bestaande klant?

Informatie over de verwerking van persoonsgegevens met als doel zakelijke communicatie

 1. U stemt ermee in dat Lentiamo s.r.o., met hoofdkantoor in Vídeňská 12, 378 33 Nová Bystřice, Tjechië, IČ 261 04 784, geregistreerd bij de regionale rechtbank van České Budějovice, afdeling C, deel 14226, de volgende persoonsgegevens mag verwerken in het kader van Verordening (EU) nr. 2016/679 (algemene verordening betreffende de bescherming van persoonsgegevens), hierna „de verordening“ genoemd.
  • E-mailadres
 2. Het e-mailadres zal worden verwerkt op basis van uw aanvaarding, om te worden opgeslagen in een database voor het verzenden van commerciële aanbiedingen. Deze verwerking wordt mogelijk gemaakt door artikel 6. par. 1. van dit artikel a) van de verordening.

De frequentie van commerciële e-mails verschilt, u kunt zelf aangeven hoe vaak u een bericht wilt ontvangen. Dit kan tussen 3 keer per week tot 1 x per 90 dagen zijn. Je wordt alleen via mail op de hoogte gehouden. De verzender is Lentiamo en je ontvangt informatie over onze aanbiedingen, kortingen of nieuwe producten. Meer informatie lees je hier.

 1. U aanvaardt deze overeenkomst voor een periode van 3 jaar, tenzij u deze periode verlengt.
 2. De gegevens worden verwerkt door Lentiamo s.r.o. (vennootschap met beperkte aansprakelijkheid), die optreedt als verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens, maar persoonsgegevens kunnen ook worden verwerkt door de volgende verwerkers:
  1. Aanbieder van de helpdesksoftware Groove,
  2. Andere diensten, software- en applicatieleveranciers, die momenteel niet door ons bedrijf worden gebruikt.
 3. De Overeenkomst kan te allen tijde worden teruggenomen, bijvoorbeeld door het sturen van een brief per post, door het sturen van een e-mail of door te klikken op een link in de commerciële communicatie.
 4. Wees u ervan bewust dat u volgens de verordening recht heeft om:
  • Te vereisen wat voor soort persoonlijke gegevens we verwerken,
  • Uitleg te vereisen over de verwerking van persoonsgegevens,
  • Toegang te vragen tot de gegevens en om ons de gegevens te laten bijwerken of corrigeren,
  • Verwijdering van de gegevens te vragen,
  • Contacteer ons of het bureau van de commissaris voor informatie, in geval van twijfel over de naleving van de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens.