Tot 15% korting op gekleurde contactlenzen.

Bestaande klant?

Zonnebrillen

Zonnebril als modeaccessoire

Zonnebrillen zijn een geweldige fashion accessoire. Tegenwoordig zijn er talloze trendy modellen van bekende merken zoals Ray-Ban, Michael Kors of Meller. Maar ook extravagante zonnebrillen, zoals die van Gucci, Vogue of Prada, zijn een must-have voor elke zomer.

Het is belangrijk dat we er een gewoonte van maken om altijd een zonnebril te dragen. Niet alleen wanneer we naar het strand of de bergen gaan. Dat geldt ook voor kinderen. Op Lentiamo kun je veel kinderzonnebrillen vinden, die perfecte bescherming bieden tegen de zon en er ook nog eens prachtig uitzien bij jouw kids.

Waarom moet je een zonnebril dragen?

De twee belangrijkste redenen voor het dragen van een zonnebril zijn de gezondheid en het comfort van jouw ogen, ze zijn niet alleen een modeaccessoire. Vanuit het perspectief van de gezondheid is het essentieel om een beschermende zonnebril te dragen, omdat deze je ogen beschermt tegen schadelijk ultraviolet licht.

Er zijn drie soorten ultraviolette straling - UVA, UVB en UVC. Blootstelling aan deze UV-stralen verhoogt het risico op het ontwikkelen van gevaarlijke ziekten zoals staar of maculadegeneratie. Originele zonnebrillen van erkende merken blokkeren echter tot 99% van de UVA- en UVB-stralen en bieden dus voldoende bescherming.

Ook het materiaal van de brillenglazen is van cruciaal belang. Veel mensen zijn gevoelig voor felle zonnestralen, vooral van de schittering via bijvoorbeeld water. Wij raden daarom aan om een kwalitatieve gepolariseerde zonnebril te dragen, bijvoorbeeld bij het besturen van een auto, skiën of vissen.

Welke service kan ik verwachten als ik bij Lentiamo een zonnebril koop?

Ons grote assortiment van merkzonnebrillen dat op je wacht in ons magazijn biedt je niet alleen voldoende bescherming, maar accentueert ook je stijl en de vorm van je gezicht.

Al onze zonnebrillen worden geleverd in de originele verpakking, inclusief koker, reinigingsdoekje en bijsluiter. Als geautoriseerde reseller bieden wij alleen originele designer zonnebrillen aan tegen betaalbare prijzen. Daarnaast is de bezorging van alle zonnebrillen gratis!


Ray-Ban Aviator zonnebril

Type

Merk

Type glas

Montuur vorm

Prijs

Maat

Laad meer producten

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €59 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

 

Bewezen door onze klanten

Via de website zijn de lenzen makkelijk te bestellen. Goede informatie omtrent volgen van bestelling.
Lenzen vloeistof besteld. Keurig binnen 3 dagen thuis afgeleverd door PostNL. Prima service en prijs.
Great service! Big choice of lenses, fast delivery and I was able to chose two gifts with my order.