Bestaande klant?

Heren zonnebrillen

Wat zijn de populairste zonnebrillen voor mannen?

Hoewel er wordt gezegd dat mannen niet erg geïnteresseerd zijn in modeaccessoires, als het gaat om zonnebrillen, lijken ze meer aandacht te besteden aan details. Zij kiezen meestal de meest effectieve zonnebrilmodellen om er zeker van te zijn dat hun ogen beschermd zijn tegen de schadelijke effecten van ultraviolet licht.

Nadat je de juiste keuze hebt gemaakt op het gebied van kwaliteit, moet je je focussen op het esthetische aspect van de producten. De meeste mannen kiezen voor een zonnebril die ze kunnen dragen met verschillende outfits, maar houden ook de vorm van hun gezicht in gedachten bij het uitzoeken van het juiste montuur.

Welke materialen worden gebruikt om een herenzonnebril te produceren?

De meeste van de goedkopere glazen zijn gemaakt van plastic. Er is ook een optie voor glazen brillenglazen, maar dit wordt meestal vermeden vanwege het verhoogde risico op krassen. De derde optie is de nieuwere polycarbonaat glazen, die ook een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Dit is de meest veerkrachtige optie, waarbij de prijs van deze zonnebril een van hun kwaliteiten is.

Wat zijn de voordelen van plastic glazen voor heren zonnebrillen?

Plastic glazen zijn een goede optie omdat ze handiger en gemakkelijker te gebruiken zijn. Kunststof glazen zijn ook zeer stootvast en kunnen op elk montuur worden gemonteerd. Hoewel ze niet tot de duurste categorie zonnebrillen voor mannen behoren, bieden deze glazen een goede bescherming tegen de schadelijke effecten van de ultraviolette stralen.

Zijn er speciale glazen voor heren zonnebrillen?

Aangezien veel mannen van buitenactiviteiten houden, zijn er glazen met speciale kenmerken die het risico op verwondingen helpen voorkomen.

Er zijn ook zonnebrillen voor mannen die aangewezen zijn om gedragen te worden tijdens het autorijden. De meeste speciale glazen zijn gepolariseerd, waardoor ze de horizontale zonnestralen van de zon kunnen blokkeren. Om deze reden geven ze een duidelijk beeld, vrij van gebreken en schitteringen.

Zijn er speciale monturen voor heren zonnebrillen?

Er zijn verschillende materialen gebruikt om de monturen te maken voor betaalbare heren zonnebrillen. Gegoten plastic is er een van, een materiaal dat speciaal wordt gebruikt voor zonnebrillen voor sporters, omdat ze een zeer goede dekking bieden.

Een ander materiaal dat populair is voor heren zonnebrillen is celluloseacetaat. De belangrijkste voordelen zijn duurzaamheid, flexibiliteit en het gemak waarmee het kan worden aangepast. Zonnebrillen van cellulose-acetaat zijn meestal duurder dan plastic zonnebrillen.

Type

Merk

Type glas

Montuur vorm

Prijs

Maat

  • Type

    Voor heren

Laad meer producten

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €59 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

 

Bewezen door onze klanten

Van 597 reviews -zijn er 96% positief. Bekijk de geselecteerde reviews van klanten

Snelle bezorging!
Netjes verpakt en op tijd geleverd.
Product is fantastisch. Gelijk aan afbeelding.
Perfecte levering , en goede service