Kleurlenzen

Hoe werken kleurlenzen?

Kleurlenzen zijn verdeeld in drie zones: de buitenste rand van de lens, het middelste gedeelte, dat is gedrukt, en het onderste gedeelte van de lens, dat transparant is, zodat je niet minder ziet met kleurlenzen. Daarom is de functie van kleurlenzen in theorie identiek aan die van normale contactlenzen.

Hoe kies je de juiste kleurlenzen?

Als je in je dagelijks leven gekleurde lenzen wilt dragen, kun je verschillende kleuren van de opticien proberen en een goede vriend of partner als adviseur meenemen. Het effect op anderen is meestal heel anders dan je eigen waarneming. Aan de andere kant, als je kleurlenzen wilt kopen voor een feestje of Halloween, mag het wel eens fancy en opvallend zijn!

Kleurlenzen met sterkte én kleurlenzen zonder sterkte zijn verkrijgbaar, zodat iedereen zijn of haar oogkleur kan versterken!

Welke kleur lenzen passen bij mij?

Dit is afhankelijk van jouw natuurlijke oogkleur, de kleur van de lenzen en natuurlijk van wat je wilt bereiken. Er zijn in principe 3 verschillende soorten. Tint versterkende kleurlenzen, fellere gekleurde lenzen en "crazy" party lenzen. Lees meer over de verschillende soorten kleurlenzen en welke bij jou passen.

Waar kun je gekleurde contactlenzen kopen?

Je kunt ze, met of zonder sterkte, eenvoudig online bestellen bij Lentiamo! De meest populaire lenzen zijn Adore kleurlenzen, ColourVue kleurlenzen en de Freshlook Color lenzen.

Draagtijd

Type

Producent

Merk

  • Type

    Kleurlenzen

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €49 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

 

Bewezen door onze klanten

Van 597 reviews -zijn er 96% positief. Bekijk de geselecteerde reviews van klanten

Snelle bezorging!
Netjes verpakt en op tijd geleverd.
Product is fantastisch. Gelijk aan afbeelding.
Perfecte levering , en goede service