Halloween lenzen - Kleurlenzen

Wil je dat jouw Halloween kostuum dit jaar extra eng, gek of sexy is? Bestel dan Halloween-contactlenzen! Kleurlenzen geven niet alleen een uniek element aan jouw kostuum, maar zijn ook verkrijgbaar in alle denkbare kleuren, patronen en sterktes.

Waar kan ik Halloween contactlenzen kopen?

Kostuum contactlenzen zijn veel beschikbaar. Als je echter gekleurde contactlenzen wilt kopen die voldoen aan de hoogste normen van hygiëne en veiligheid, raden we je aan om alleen originele merkproducten te kopen van gecertificeerde retailers zoals Lentiamo.

Is het veilig om Halloween lenzen te dragen?

Lentiamo garandeert je dat alle Halloween lenzen op onze webshop niet alleen 100% veilig, schoon en comfortabel zijn om te dragen, we sturen ze ook direct naar het comfort van jouw huis tegen super aantrekkelijke prijzen, zonder dat je een opticien hoeft te bezoeken.

Stel dat ik Halloween lenzen op sterkte nodig heb?

Het vinden van contactlenzen met sterkte voor Halloween is geen probleem bij Lentiamo. De lenzen van ColourVUE en vrijwel alle andere fabrikanten op onze webshop zijn verkrijgbaar met sterkte. Kies jouw favoriete enge kleurlens en voer je sterktes in, klaar!

Welke kleurlenzen gaan het beste met lichte ogen en welke met donkere ogen?

De kleur van de kleurlenzen hangt af van vele factoren, zoals je haarkleur, huidskleur en je persoonlijke smaak. In het algemeen raden wij mensen met lichte ogen aan om rijke tinten groen of bruin te gebruiken die de lichte oogkleur bedekken of versterken.

Hoe donkerder jouw ogen zijn, hoe intenser en minder transparant jouw kleurlenzen zouden moeten zijn. Crazy lenzen bedekken elke natuurlijke oogkleur en zijn verkrijgbaar in talloze uitvoeringen.

Lees hier meer informatie over de verschillende soorten kleurlenzen.

Wat zijn de populairste Halloween lenzen en kostuums?

De meest populaire Halloween kostuums zijn Pennywise de Clown uit de film 'It', de Witte Zombie, de heks of een skull. Onze make-up gids zal je inspireren met veel coole Halloween outfits ideeën.

Wat betreft de kleuren en patronen van de enge lenzen, zijn de White zombie lenzen, Black Halloween lenzen, Red devil lenzen, Devil volturi kleurlenzen en Cat eye contactlenzen het helemaal dit jaar!

Tot slot, een paar goedkope snelle en gemakkelijke Halloween ideeën

Je hoeft niet veel geld uit te geven of veel tijd te investeren als je het volgende Halloweenfeest wilt rocken. Je Halloween contactlenzen maken je een echte blikvanger tussen je vrienden. Als je haast hebt, kijk dan eens naar onze tekst op last minute make up ideeën voor Halloween! Hier vind je snelle make-up looks die mooi gecombineerd kunnen worden met verschillende Halloween contactlenzen.


White Zombie Halloween lenzen

Draagtijd

Type

Producent

Merk

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen klaar voor directe verzending.

Gratis bezorging voor bestellingen boven € 49,-

Voor bestellingen met een kleiner bedrag kun je het laten bezorgen voor € 3,90.

Lage prijzen

Wij behoren tot de grootste verkopers van contactlenzen van Europa, we hebben fijne prijzen voor iedereen.

Klantenprogramma

Vanaf jouw eerste aankoop spaar je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365-dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen wanneer jouw voorschrift is gewijzigd.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van respectabele producenten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

Bewezen door onze klanten

Van 597 reviews -zijn er 96% positief. Bekijk de geselecteerde reviews van klanten

Snelle bezorging!
Netjes verpakt en op tijd geleverd.
Product is fantastisch. Gelijk aan afbeelding.
Perfecte levering , en goede service