Bestaande klant?

Welke kleurlenzen zijn het beste voor jou?

Kleurlenzen zijn een populaire trend. Velen van ons hebben al eens kleurlenzen geprobeerd, bijvoorbeeld met Halloween of carnaval. Sommigen dragen ze om hun oorspronkelijke oogkleur te verbeteren, of om zichzelf een heel nieuw uiterlijk te geven door het te veranderen.

Er zijn veel verschillende soorten gekleurde contactlenzen: intensieve tinten versterken de natuurlijke kleur van de ogen, terwijl dekkende tinten onze oogkleur vervangen door griezelige en extravagante patronen zoals zombie-ogen, slangenleer of kattenogen. Bovendien zijn de meeste kleurlenzen verkrijgbaar met sterkte, dus het is vrij eenvoudig om je normale contactlenzen te vervangen.*

Ontdek welke kleurlenzen het beste zijn voor jou!

Welke verschillende soorten gekleurde contactlenzen zijn verkrijgbaar?

In principe zijn er twee verschillende soorten kleurlenzen, kleurlenzen met en zonder sterkte.

Tint versterking kleurlenzen

 

Tint versterking

Zoals de naam al suggereert, is het de bedoeling dat de natuurlijke kleur van de ogen wordt versterkt. Kleurlenzen met dit type tint zijn meestal het beste voor mensen die lichte ogen hebben en hun oogkleur levendiger willen maken.
Heldere kleurlenzen

 

Heldere en dekkende tint

Ben je op zoek naar fellere kleuren om de aandacht van iedereen te trekken? Dan zijn dekkende contactlenzen ideaal voor je. Ze bedekken de natuurlijke kleur van je ogen en vervangen deze door een nieuwe, levendige kleur. Levendige tinten zijn beschikbaar in een groot aantal kleuren.
Crazy, gekke kleurlenzen

 

Crazy lenzen

Crazy, ofwel gekke lenzen worden gekenmerkt door hun unieke kleuren en patronen. Gekte en extravagantie hebben hier prioriteit: Of het nu draken-, slangen- of bloemenogen zijn, crazy kleurlenzen zijn de juiste keuze voor elk kostuum voor Halloween, carnaval, cosplay of een ander feest.

Welke kleurlenzen moet je kiezen voor je ogen?

De kleur van jouw kleurlenzen hangt af van vele factoren, zoals je haarkleur, huidskleur en je persoonlijke smaak. Je moet je daarom afvragen:

Wat voor look wil ik bereiken? Wil ik dat mijn ogen er natuurlijk uitzien of juist opvallend zijn?

Als je eenmaal de kleuren hebt gevonden die bij je passen, veel plezier met het afstemmen van je outfit, make-up en sieraden! De perfecte match combineert optimaal lenscomfort met een trendy stijl die je mooi en anders doet voelen!

Note: Alle hieronder vermelde contactlenzen zijn verkrijgbaar als kleurlenzen op sterkte. Je kunt dus gemakkelijk je gebruikelijke contactlenzen vervangen door kleurlenzen. Houd er rekening mee dat wij dagelijkse, maandelijkse en driemaandelijkse kleurlenzen aanbieden. Lees de productbeschrijvingen en vind lenzen voor jou die overeenkomen met de door jou gewenste draagtijd. Controleer ook altijd de parameters van je huidige contactlenzen en zorg ervoor dat de gewenste kleurlenzen overeenkomen met deze parameters.

Kleurlenzen voor lichte ogen

Het verbeteren van kleuren is makkelijker met lichte ogen, omdat ze je natuurlijke kleur mengen met een vleugje van iets anders. Een blauwe kleurencombinatie zal niet zo opvallend zijn op een donkerbruine iris, terwijl iemand met groene ogen deze blauwe lens zou kunnen dragen en het verschil al van veraf merkbaar zou zijn.

Kleurlenzen voor donkere ogen

Hoe donkerder je ogen zijn, hoe donkerder of levendiger en dekkender je kleurlenzen moeten zijn om resultaat te zien. Een contactlens die gemaakt is voor lichtere oogkleuren (blauw of groen) zal niet zo zichtbaar zijn op een donkerder oog.

Kleurlenzen voor een feestje

Levendige en dekkende tinten bedekken je natuurlijke oogkleur volledig en zijn daarom een perfecte aanvulling op je kostuums. Of je nu een griezelige of speelse look wilt creëren, crazy lenzen zijn een must-have eye catcher als je je verkleed. Want kleurlenzen zijn, net als de juiste make-up die bij je kostuum past, essentieel om je voor te bereiden op een onvergetelijk feestje!

Crazy lenzen bedekken elke natuurlijke oogkleur en zijn verkrijgbaar in talloze uitvoeringen.

*Controleer altijd de parameters van je huidige contactlenzen en zorg ervoor dat je gewenste kleurlenzen overeenkomen met deze parameters. Als je niet zeker bent, neem dan contact op met je opticien of oogspecialist. 

Nog één ding: Laat je ogen regelmatig controleren door een oogarts of opticien om je exacte sterktes te weten en advies te krijgen over het vervangen van transparante contactlenzen voor gekleurde.
 

Mis het belangrijke nieuws niet.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Opmerkingen

    Geen opmerkingen

    *Verplichte velden

    Best verkochte producten