Tot 15% korting op gekleurde contactlenzen.

Bestaande klant?

Toestemming voor de verwerking van persoonsgegevens en voor de publicatie van een reactie

 1. U stemt ermee in dat Lentiamo s.r.o., met hoofdkantoor in Vídeňská 12, 378 33 Nová Bystřice, Tsjechische Republiek, IČ 261 04 784, geregistreerd bij de regionale rechtbank van České Budějovice, afdeling C, deel 14226 (hierna „de verantwoordelijke voor de verwerking“ genoemd), gegevens verwerkt in overeenstemming met Verordening (EU) nr. 2016/679 (algemene verordening betreffende de bescherming van gegevens), later „de verordening“ genoemd, en dat u de volgende persoonsgegevens laat verwerken:
  • e-mailadres om u een reactie van de Controller te sturen,
  • naam en achternaam, die worden verwerkt en gepubliceerd in de vorm van de naam en de eerste letter van de achternaam indien deze als persoonsgegevens worden beschouwd,
  • andere persoonlijke gegevens, die in het commentaar kunnen worden opgenomen.

  (later genoemd als “persoonsgegevens”).

 2. Bovengenoemde persoonsgegevens kunnen op basis van uw toestemming worden verwerkt en zullen worden verwerkt om uw commentaar en de reactie van de Controller voor de verwerking te publiceren. Het doel van de publicatie is om de klantgerichtheid, de parameters en de geschiktheid voor een bepaald gebruik van de goederen te verbeteren. Dit wordt bereikt door de bezoekers een overzicht te geven van de vragen, reacties en antwoorden op hun vragen, reacties en reacties.
 3. Zodra de Controller een reactie op uw opmerking publiceert, ontvangt u een melding op uw e-mailadres.
 4. De periode van verwerking is 3 maanden. Daarna wordt het e-mailadres verwijderd voor het hierboven vermelde doel en is het niet meer mogelijk om de afzender te identificeren.
 5. Andere Persoonsgegevens worden voor onbepaalde tijd verwerkt en gepubliceerd.
 6. U stemt uitdrukkelijk in met de bovenstaande verwerking. Indien uw commentaar gevoelige informatie bevat („een speciale categorie van persoonlijke gegevens“), gaat u akkoord met een dergelijke verwerking en publicatie.
 7. Deze toestemming kan op elk moment worden teruggenomen, door een e-mail te sturen naar privacy@lentiamo.com of door een brief te sturen naar het adres van het bedrijf.
 8. Indien de opmerking zelf persoonsgegevens bevat, zal de verdere verwerking plaatsvinden op basis van een rechtmatig belang in het kader van de kunst. 6 par. 1 f) van de verordening. Het rechtmatige belang van de verantwoordelijke voor de verwerking is het verbeteren van de klantgerichtheid van de aangeboden goederen en diensten.
 9. De verwerking van persoonlijke gegevens gebeurt door de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens, maar persoonlijke gegevens kunnen ook als volgt worden verwerkt:
  1. Aanbieder van de helpdesksoftware Groove;
  2. Aanbieder van de dienst voor het versturen van e-mails, Mailgun;
  3. Andere diensten, software- en toepassingsaanbieders, die momenteel niet door ons bedrijf worden gebruikt.
 10. Wees u ervan bewust dat u volgens de verordening recht heeft om:
  • Te allen tijde de overeenkomst terug te nemen,
  • Bezwaar te maken tegen de verwerking op basis van een rechtmatig belang,
  • Te vereisen wat voor soort persoonlijke gegevens we verwerken,
  • Een toelichting op de verwerking van persoonsgegevens te vereisen,
  • Toegang tot de gegevens te vragen en om de gegevens te laten bijwerken of corrigeren,
  • Vragen om verwijdering van de gegevens,
  • Contacteer ons of de Information Commissioner's Office in geval van twijfel over de naleving van de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens.