In de huidige situatie bezorgen wij bestellingen zonder enige restrictie. Lees hier meer informatie over de bezorging.

Erkende verkoper in de markt sinds 2008

Bestaande klant?

Bezorging & betaling

Bezorginformatie

In de huidige situatie met het corona virus, streven wij er naar om bestellingen die voor 13:30 uur geplaatst worden, dezelfde dag nog te verzenden. Bestellingen geplaatst na 13:30 uur worden de volgende werkdag verzonden. Wij en GLS streven er naar om de bestellingen volgens de normale bezorgtijd (3 werkdagen) te bezorgen. Echter, vanwege de drukte en de voorzorgsmaatre­gelen in ons magazijn, kan er eventueel een dag vertraging oplopen. Onze excuses voor het ongemak.
Voor vragen kun je contact opnemen via info@lentiamo.nl
. Hartelijk bedankt voor uw begrip.Bezorging Prijs Levertijd Gratis
GLS thuisbezorging € 3.99 3 werkdagen Voor bestellingen boven € 69,–

Toon internationale bezorgprijzen

Wij leveren alleen aan EU-landen. Bij verzending naar een adres buiten Nederland of België zijn de verzendkosten afhankelijk van het gewicht van de bestelling en het land van bestemming. Deze worden getoond bij het afrekenen. Houd er rekening mee dat internationale levertijden mogelijk langer zijn dan normaal en afhankelijk zijn van de lokale postdiensten.

Land Courier Prijs Bezorgperiode
Nederland GLS € 3,99
België GLS € 3,99 3 werkdagen


Wanneer je een bestelling plaatst voor 14:00 uur, wordt het vandaag nog verzonden met GLS en volgens hun voorwaarden binnen 3 werkdagen bezorgd. Wanneer je na 14:00 uur bestelt, kun je 3–4 werkdagen rekenen. 

Wij streven ernaar om de verpakkingen tot een minimum te beperken. Dit betekent dat we het splitsen van bestellingen vermijden en dat we de producten pas verzenden wanneer de hele bestelling klaar is.

Je wordt op de hoogte gehouden van jouw bestelling via de mail. Je ontvangt een track & trace code zodra de bestelling is verzonden en verwerkt door GLS. Mocht je niet thuis zijn op het moment van bezorging, dan zal de koerier het in de brievenbus doen wanneer mogelijk. Als het pakket daarvoor te groot is, zal het bij de buren worden afgeleverd of bij het dichtsbijzijnde GLS-punt. Uiteraard wordt je hiervan op de hoogte gehouden.

Bezorging aanpassen?
Bij GLS kun je de bezorging aanpassen, ondanks dat het pakket bijvoorbeeld al onderweg is. Via de link die je van hen ontvangt kun je de datum en/of tijd aanpassen, of aangeven dat je het pakket liever ophaalt bij een GLS-Parcelshop of GLS-depot. Ga voor meer informatie over de service naar deze pagina van GLS.


Betaalinformatie

Je kunt jouw bestelling betalen met een iDEAL, creditkaart, PayPal of Bancontact.

iDeal

Met iDEAL log je veilig en eenvoudig in via je eigen bank om zo de bestelling af te ronden. Via deze methode komt de betaling direct bij ons binnen, waardoor we direct jouw bestelling kunnen samenstellen. 

Creditkaart of debitkaart

Wanneer je jouw bestelling afrondt en met een creditcard betaalt, wordt je doorgestuurd naar de 3D Secure gateway, een beveiligingssysteem voor betalingen. Betalingsinformatie wordt direct verwerkt door de gateway-applicatie en de gegevensoverdracht van jouw computer wordt beveiligd door een versleuteld algoritme. 

PayPal

Als je gebruik maakt van PayPal's online betaalgateway, wordt het geld onmiddellijk van jouw PayPal-rekening naar onze rekening overgemaakt.


Bancontact

Met Bancontact volg je de instructies online samen met een digipass of kaartlezer van jouw bank. Op die manier betaal je veilig via jouw bank de bestelling.


Factuur

We geven om het milieu en werken zo duurzaam mogelijk.
Om papierverspilling tegen te gaan, sturen we facturen via e-mail in plaats van geprint. Als je een papieren kopie van jouw factuur nodig hebt, kunt je de PDF-bijlage afdrukken.


Bekijk ook: