Je kunt telefonisch bestellen: 097-010280949

Oktober is de Maand van gezond zicht bij Lentiamo. Leer van onze experts hoe je het beste voor je ogen kunt zorgen en profiteer van onze wekelijkse kortingen!

Bestaande klant?

Kinderzonnebrillen

Type

Merk

Type glas

Montuur vorm

Prijs

  • Type

    Voor kinderen

Laad meer producten

Kinderzonnebrillen

Is het aan te raden om een zonnebril voor kinderen te kopen?

Ouders zijn altijd verantwoordelijk voor de gezondheid van hun kinderen, in welke situatie dan ook. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan externe factoren die schadelijk kunnen zijn voor het welzijn van de kinderen, ook op vakantie. De ultraviolette stralen van de zon zijn bijzonder gevaarlijk en daarom is het noodzakelijk om een zonnebril voor kinderen te kopen.

Een goede bescherming tegen UV-stralen voorkomt een breed scala aan ernstige oog- en huidaandoeningen. Zorg ervoor dat je een zonnebril van hoge kwaliteit kiest om te profiteren van een maximale bescherming, comfort en duurzaamheid, en natuurlijk een mooi design.

Wanneer kunnen kinderen een zonnebril gaan dragen?

Kinderen ontwikkelen de oogzenuw en hun visuele functies tot de leeftijd van 2 jaar. Om deze reden adviseren artsen kinderen boven deze leeftijd een zonnebril te dragen. Het is belangrijk om de beste kwaliteit producten te kiezen, speciaal ontworpen voor kinderen in overeenstemming met hun leeftijd en behoeften.

Zonnebrillen voor kinderen - hoe kies je de juiste bril?

Wanneer je besluit dat het tijd is voor je kinderen om een zonnebril te dragen, moet je aandacht besteden aan een aantal belangrijke factoren, voordat je een keuze maakt. Ten eerste is het raadzaam om met je kleintje naar een oogarts te gaan om zijn of haar toestemming te krijgen voor het dragen van een zonnebril door je kind. Daarnaast moet je heel voorzichtig zijn met de kwaliteit van de glazen, om te zorgen voor een adequate UV-bescherming en een correcte weergave. Bovendien mag je de vorm en de grootte van de zonnebril niet vergeten, omdat dit het juiste zicht kan belemmeren.

Hoe beoordeel je de kwaliteit van de beste zonnebril voor kinderen?

Het glas van de zonnebril is erg belangrijk bij het beoordelen van de kwaliteit van de beste zonnebril voor kinderen. Polycarbonaat is een duurzaam materiaal dat voor deze producten wordt aanbevolen, omdat het niet snel verslechtert. Het is ook aan te raden om te kiezen voor gekleurde glazen met UV400 filter.

De kleur van de glazen is ook erg belangrijk. Groene glazen worden meestal aanbevolen, omdat ze het meest effectief worden geacht in het filteren van schadelijk licht.

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen klaar voor directe verzending.

Gratis bezorging voor bestellingen boven € 49,-

Voor bestellingen met een kleiner bedrag kun je het laten bezorgen voor € 3,90.

Lage prijzen

Wij behoren tot de grootste verkopers van contactlenzen van Europa, we hebben fijne prijzen voor iedereen.

Klantenprogramma

Vanaf jouw eerste aankoop spaar je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365-dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen wanneer jouw voorschrift is gewijzigd.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van respectabele producenten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

Bewezen door onze klanten

Van 256 reviews -zijn er 97% positief

Netjes, snel en goedkoop geleverd
Fijn bedrijf, goede service,en de beste lenzen die ik tot nu toe heb gehadl voor een goede prijs
Vlugge levering, scherpe prijszetting, duidelijke website