😎 Nu in de aanbieding: Lentiamo zonnebrillen uitverkoop

Bestaande klant?

Over Lentiamo

Lentiamo.nl is een online shop met alles voor de ogen, opgericht in Tsjechië en wordt gerund door een groep toegewijde mensen die enthousiast zijn over het aanbieden van eyewear, eye care en een goede klantenservice.

Het assortiment van producten omvat contactlenzen, kleurlenzen, lenzenvloeistoffen, zonnebrillen, computerbrillen, brillen, oogdruppels en andere accessoires.

We verkopen uitsluitend merken met de beste certificering, de hoogste kwaliteit en bescherming.

Wie is Lentiamo.nl en waar is het gevestigd?

Lentiamo.nl is de merk en handelsnaam en geregistreerd merk van Lentiamo s.r.o., met BTW-nummer: CZ26104784. We verkopen in 16 EU-landen. Tel: 020-3694829 Mail: Info@lentiamo.nl

Het bedrijf achter Lentiamo.nl is Lentiamo s.r.o., dat zijn hoofdkantoor heeft in Vídeňská 12, 378 33, in Nová Bystřice, Tsjechië. Het bedrijf werd op 28 april 2006 opgericht en geregistreerd in het handelsregister van de regionale rechtbank van České Budějovice nummer 14226. Twee jaar later, in 2008, werd de webshop zelf gelanceerd. Lentiamo s.r.o., is een vennootschap met een maatschappelijk kapitaal van 500.000 CZK.

De oprichters waren ondernemers, Vlastimil Vávrů en Martin Bláha.

In Tsjechië, Lentiamo.nl opereert als Lentiamo.cz (voorheen VašeČočky.cz) die de eerste e-shop was en momenteel meer dan 4500 ophaalpunten heeft. Geleidelijk aan is het bedrijf, de online shop, uitgebreid naar andere landen. 

Europa is ons thuis

In 2008 hebben we onze eerste klanten gekregen. Vandaag de dag behoren wij tot de grootste verkopers van eyewear en eyecare in Europa en kun je ons in 17 landen vinden.: Tsjechië, Slowakije, Oostenrijk, Duitsland, Zwitzerland, Italië, Engeland, Frankrijk, Denemarken, Zweden, Spanje, Griekenland, Roemenië, Bulgarije, België, Ierland en natuurlijk Nederland.

Klanttevredenheid

Wij zijn een van de grootste verkopers van zonnebrillen, brillen en contactlenzen in Europa, maar we vergeten nooit het geheim van ons succes: it’s you, our customers, who rule our world. Alles wat we doen, doen we voor jullie. Dankzij jullie hebben we de afgelopen jaren meer dan 1 miljoen bestellingen verwerkt. We hebben ons motto van Mr Bata, die zei: “Our customer – our master”. Tevreden klanten vertellen je het.