Bestaande klant?

Over Lentiamo

Lentiamo.nl is een online shop voor o.a. lenzen, opgericht in Tsjechië en wordt gerund door een groep toegewijde mensen die enthousiast zijn over het aanbieden van contactlenzen en een goede klantenservice.

Het assortiment van producten omvatten dioptische en niet-dioptrische (met/zonder sterkte) contactlenzen, kleurlenzen, lenzenvloeistof­fen, zonnebrillen, brillen, oogdruppels en andere accessoires.

We verkopen merken zoals Acuvue, SofLens, PureVision en hebben producten van producenten zoals onder andere Alcon, CooperVision en Bausch & Lomb.

Wie is Lentiamo.nl en waar is het gevestigd?

Lentiamo.nl is de merk en handelsnaam en geregistreerd merk van Maternia, s.r.o., met BTW-nummer: CZ26104784. We verkopen in 16 EU-landen.

Het bedrijf achter Lentiamo.nl is Maternia, s.r.o., dat zijn hoofdkantoor heeft in Vídeňská 12, 378 33, in Nové Bystřice, Tsjechië. Het bedrijf werd op 28 april 2006 opgericht en geregistreerd in het handelsregister van de regionale rechtbank van České Budějovice. Twee jaar later, in 2008, werd de e-shop zelf gelanceerd. Maternia, s.r.o., is een vennootschap met een maatschappelijk kapitaal van 500.000 CZK.

De oprichters waren ondernemers, Vlastimil Vávrů en Martin Bláha.

In Tsjechië, Lentiamo.nl opereert als VašeČočky.cz die de eerste e-shop was en momenteel meer dan 4500 ophaalpunten heeft. Geleidelijk aan is het bedrijf, de online shop, uitgebreid naar andere landen. De naam van onze online shop verschilt per land. In Slowakije heten we Vasesosovky.sk en in Duitsland bijvoorbeeld 321linsen.de. Voor de meeste landen wordt ons merknaam Lentiamo gebruikt.

Europa is ons thuis

In 2008 hebben we onze eerste klanten gekregen. Vandaag de dag behoren wij tot de grootste verkopers van contactlenzen in Europa en kun je ons in 17 landen vinden.: Tsjechië, Slowakije, Oostenrijk, Duitsland, Zwitzerland, Italië, Engeland, Frankrijk, Denemarken, Zweden, Spanje, Griekenland, Romenië, Bulgarije, België, Ierland en natuurlijk Nederland

Klanttevredenheid

Wij zijn een van de grootste verkopers van contactlenzen in Europa, maar we vergeten nooit het geheim van ons succes: it’s you, our customers, who rule our world. Alles wat we doen, doen we voor jullie. Dankzij jullie hebben we de afgelopen jaren meer dan 1 miljoen bestellingen verwerkt. We hebben ons motto van Mr Bata, die zei: “Our customer – our master”. Tevreden klanten vertellen je het.