Beperkte aanbieding: 15% korting op nieuwe Lenjoy 1 Day Air+ contactlenzen.

Bestaande klant?

Acuvue lenzen

Acuvue contactlenzen van Johnson & Johnson behoren tot de meest voorgeschreven zachte contactlenzen ter wereld. De Acuvue-familie biedt meerdere keuzes voor alle ogen en oogafwijkingen, van de wekelijkse Acuvue Oasys lenzen en de Acuvue Vita maandlenzen tot de 1-Day Acuvue Moist daglenzen en nog veel meer.

Acuvue weeklenzen

Weeklenzen zijn een handige en praktische keuze. Binnen de Acuvue lijn, zijn er:

  • De populaire Acuvue Oasys met Hydraclear Plus, gemaakt van silicone-hydrogel met een uitzonderlijk ademend vermogen. De Acuvue Oasys weeklenzen zijn ook verkrijgbaar voor astigmatisme (met cilinder) en voor presbyopie.
  • De Acuvue 2-lenzen met UV-bescherming en lichtblauwe tint voor gemakkelijker gebruik.
  • De unieke fotochromische Acuvue Oasys met Transitions, de eerste contactlenzen die zich automatisch aanpassen aan veranderende lichtomstandigheden.

Acuvue daglenzen

Acuvue biedt ook een complete lijn daglenzen, de perfecte keuze voor wie de voorkeur geeft aan een meer hygiënische, wegwerp oplossing:

  • De wereldberoemde 1-Day Acuvue Moist, de hydrogel lenzen gemaakt met Lacreon moisture lock technologie die zorgt voor langdurig comfort en frisheid de hele dag lang. Acuvue Moist zijn ook verkrijgbaar voor Astigmatisme en Multifocaal.
  • Acuvue TruEye, de daglenzen in silicone-hydrogel met uitzonderlijke zuurstofdoorlaatbaarheid gemaakt met lichtgewicht materiaal dat roodheid van de ogen voorkomt. Uitgerust met een UV-filter dat 90% van de UVA- en bijna 99% van de UVB-straling blokkeert.
  • De innovatieve Acuvue Oasys 1-Day met HydraLuxe technologie, ontworpen om oogvermoeidheid en symptomen van het droge ogen syndroom te verminderen dankzij het siliconen-hydrogel materiaal. Acuvue Oasys 1-Day voor Astigmatisme zijn ook verkrijgbaar in onze webshop.

Bestel nu jouw Acuvue contactlenzen tegen de beste prijzen op Lentiamo. Vul jouw sterktes in en ontvang ze bij jou thuis in een paar simpele klikken.

Draagtijd

Type

Producent

Merk

  • Merk

    Acuvue

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €59 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

 

Bewezen door onze klanten

Via de website zijn de lenzen makkelijk te bestellen. Goede informatie omtrent volgen van bestelling.
Lenzen vloeistof besteld. Keurig binnen 3 dagen thuis afgeleverd door PostNL. Prima service en prijs.
Great service! Big choice of lenses, fast delivery and I was able to chose two gifts with my order.