😎 Nu in de aanbieding: Lentiamo zonnebrillen uitverkoop

Bestaande klant?

Johnson & Johnson lenzen

Johnson en Johnson is een internationale producent van gezondheidszorg. De contactlenzen en accessoires van Johnson & Johnson behoren tot de meest gebruikte ter wereld.

Acuvue lenzen van Johnson & Johnson zijn een van de beste en meest populaire contactlenzen. Ze worden geproduceerd in weeklenzen, daglenzen en enkele maandlenzen.

De 1-day Acuvue Moist daglenzen zijn een van de meest gedragen daglenzen ter wereld. Deze zachte daglenzen zijn enorm comfortabel door onder andere zijn hoge watergehalte.

Johnson & Johnson zijn Acuvue Oasys weeklenzen zijn de populairste contactlenzen om één of twee weken te dragen. Deze silicone hydrogel contactlenzen kunnen één week dag- en nacht gedragen worden, na overleg met jouw opticien. Wanneer je ze 's avonds uit doet en netjes in een lenzendoosje met lenzenvloeistof bewaart, dan kun je deze lenzen twee weken dragen.

Eén van de beste uitvindingen van 2018 zijn de Acuvue Oasys with Transitions lenzen van Johnson & Johnson. Dit zijn de eerste contactlenzen die zich automatisch aanpassen aan veranderende lichtomstandig­heden. De contactlenzen worden zowel binnen als buiten geactiveerd door UV-straling. Zelfs als de lens helder lijkt, wordt hij nog steeds geactiveerd en past hij zich aan verschillende lichtomstandig­heden aan.

Draagtijd

Type

Producent

Merk

  • Producent

    Johnson & Johnson

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €59 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

 

Bewezen door onze klanten

Via de website zijn de lenzen makkelijk te bestellen. Goede informatie omtrent volgen van bestelling.
Lenzen vloeistof besteld. Keurig binnen 3 dagen thuis afgeleverd door PostNL. Prima service en prijs.
Great service! Big choice of lenses, fast delivery and I was able to chose two gifts with my order.