Beperkte aanbieding: 15% korting op nieuwe Lenjoy 1 Day Air+ contactlenzen.

Bestaande klant?

Korting

Studenten- en docentenkorting

Heb je een ISIC-, ITIC- of ALIVE-kaart voor studenten of docenten? Dan geven we je 4% korting op elke bestelling bij ons. Vergeet niet om je kaartnummer in te voeren bij de kassa. Als je dit bij je eerste bestelling doet, zal er bij alle volgende bestellingen korting worden gerekend tot de vervaldatum van je studenten/docentenkaart.

Nieuwe kortingen kunnen niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen.

Travel ISIC, ITIC Alive

Kortingscodes

Wat is een kortingscode? Onze klanten kunnen onze kortingscodes op specifieke producten toepassen om korting te krijgen.

Hoe krijg ik een kortingscode? We laten je weten of er nieuwe kortingscodes zijn in onze advertenties, affiliate netwerken, sociale media en gedrukte media.

Hoe gebruik ik een kortingscode? Voer de code in het kortingscode-veld in het winkelmandje in, dat zich in de eerste fase van het afrekenen bevindt, en klik vervolgens op ‚VALIDEER‘. De korting wordt dan automatisch toegevoegd aan de bestelling.

Let op: kortingen zijn exclusief verzendkosten.

Voordeelprogramma

Heb je een aantal mensen die contactlenzen dragen in jouw bedrijf? Zou je geïnteresseerd zijn in het kopen van lenzen met korting? Als je met minstens 10 personen bent, kunnen we hier naar kijken. Voor meer informatie, klik hier.