Bestaande klant?

Ronde zonnebrillen

Hoe kies je de meest geschikte ronde zonnebril?

Gezondheid en uiterlijk zijn belangrijke factoren voor iedereen. We geven om ons uiterlijk en we weten hoe belangrijk het is om onze gezondheid te beschermen. Daarom is het tijdens de hete zomerdagen en niet alleen dan, noodzakelijk om de beste zonnebril te kiezen om beschermd te zijn tegen de schadelijke effecten van de ultraviolette stralen. Voor mensen met een vierkant gezicht is de meest geschikte zonnebril meestal de ronde zonnebril.

Ronde zonnebril van topkwaliteit - Maximale bescherming

Maar hoe kies je de juiste?

 • Allereerst is het belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit van de populaire ronde zonnebrillen op de markt.
 • Om een maximale bescherming tegen UV-stralen te garanderen, is het noodzakelijk om een zonnebril te kiezen die voor dat doel is gemaakt, bij voorkeur een met een certificaat.
 • Degenen die zijn uitgerust met gepolariseerde glazen bieden de beste bescherming.
 • De beste zonnebril voor jouw gezichtsvorm

  Hoewel het belangrijkste doel van een zonnebril is om de ogen te beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-stralen, is het kiezen van de juiste vorm en kleur is net zo belangrijk, om jouw mooie uiterlijke kenmerken te highlighten.

 • Als je een opvallende kaak hebt, van dezelfde breedte als je voorhoofd en je kin is niet sterk gedefinieerd, heb je een vierkant gezicht. In dit geval is het aan te raden om te kiezen voor een ronde zonnebril.
 • Als je een rond gezicht hebt, is het aan te raden om een zonnebril met andere vormen te proberen.
 • Als je een ovaal gezicht hebt, kun je kiezen voor een zonnebril die je jukbeenderen kan accentueren en je karakteristieken in balans kan brengen.
 • Als je gezicht driehoekig is, heb je een bril nodig die alles mooi in balans brengt. In dit geval kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ronde zonnebril met een dun montuur en lichtgekleurde glazen.
 • Type

  Merk

  Type glas

  Montuur vorm

  Prijs

  Maat

  • Montuur vorm

   Rond

  Laad meer producten

  De beste keuze voor jouw ogen

  We hebben unieke voordelen

  1 135 402 contactlenzen op voorraad

  We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

  Gratis bezorging*

  *Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €59 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

  Lage prijzen

  Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

   

  Loyaliteitsprogramma

  Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

  365 dagen garantie

  Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

  Originele producten

  Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

   

  Bewezen door onze klanten

  Van 597 reviews -zijn er 96% positief. Bekijk de geselecteerde reviews van klanten

  Snelle bezorging!
  Netjes verpakt en op tijd geleverd.
  Product is fantastisch. Gelijk aan afbeelding.
  Perfecte levering , en goede service