Computerbrillen

Een computerbril, ofwel beeldschermbril óf blue light bril, is onmisbaar geworden in moderne werkplekken en thuiskantoren. Maar niet alleen daar. Ze worden ook steeds vaker 's avonds voor de televisie en de mobiele telefoon gebruikt. En terecht! Computerbrillen zijn een goede, praktische en stijlvolle bescherming voor onze ogen tegen schadelijk blauw schermverlichting.

Wat is een computerbril?

Een computerbril is een luxe en beschermende beeldschermbril tegen blauw licht dat wordt uitgestraald door je smartphone, computer, tablet en tv-schermen. De computerbril wordt steeds populairder omdat studies hebben ontdekt hoe schadelijk blauw licht kan zijn voor de ogen van onze kinderen en die van onszelf.

Het dringt tot wel 10 uur door in ons netvlies tijdens een normale werkdag, wat op de lange termijn kan leiden tot digitale belasting van de ogen, slechte slaapkwaliteit en netvliesbeschadiging. Een PC bril, computerbril, blokkeert deze stralen van het beeldscherm, zodat ze het oog niet kunnen bereiken.

Waar kan ik een computerbril online kopen?

Bij Lentiamo kan je kiezen tussen talloze computerbrillen. Wij raden je de betaalbare Blue Light brillen collectie van Meller aan, die je eersteklas bescherming biedt tegen blauwe straling en trendy eyecatchers zijn. Deze goedkopere brillen van Meller zijn computerbrillen zonder sterkte. Het zijn allemaal originele brillen, geproduceerd onder de strengste voorwaarden. Daarnaast kan je bij Lentiamo alle brillen van alle merken met een blauw licht coating bestellen, met of zonder sterkte. Kies simpelweg jouw favoriete bril en selecteer in de volgende stap de eventuele sterktes en coating die je wilt hebben!

Wat kost een beeldschermbril/computerbril?

Op Lentiamo heb je al een computerbril vanaf € 45,-! Een zachte prijs om jouw ogen te beschermen tegen schadelijk blauw licht. De prijs van een beeldschermbril is afhankelijk van het merk, het model, met of zonder sterkte en de gekozen coatings. Stel nu jouw computerbril samen op Lentiamo.

Daarnaast is er een grote kans dat jouw werkgever een computerbril zal vergoeden.

Type

Merk

Montuur vorm

Prijs

Maat

Laad meer producten

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €49 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

 

Bewezen door onze klanten

Van 597 reviews -zijn er 96% positief. Bekijk de geselecteerde reviews van klanten

Snelle bezorging!
Netjes verpakt en op tijd geleverd.
Product is fantastisch. Gelijk aan afbeelding.
Perfecte levering , en goede service