Summer Sunglasses Sale!

Bestaande klant?

Peroxide lenzenvloeistof

Wat zijn peroxide lenzenvloeistoffen?

Lenzenvloeistoffen worden gebruikt voor het onderhoud van contactlenzen waarvan de draagtijd langer is dan één dag. Ze maken de lenzen schoon, desinfecteren ze en verwijdert afzettingen. Waterstofperoxide lenzenvloeistoffen reinigen en desinfecteren contactlenzen door ingesloten afzettingen, eiwitten en vetafzettingen (lipiden) te breken en uiterst effectief te verwijderen.

In tegenstelling tot multifunctionele lenzenvloeistoffen, zijn peroxidelenzenvloeistoffen vrij van conserveringsmiddelen. Daarom zijn de waterstofperoxide vloeistoffen perfect geschikt voor mensen met een allergie, die reageren op sommige conserveringsmiddelen in normale multifunctionele lenzenvloeistoffen. Peroxide-vloeistoffen, ook bekend als peroxidesystemen in combinatie met andere verzorgingsproducten, worden bijzonder goed verdragen en zijn uiterst effectief tegen ziektekiemen.

Hoe werkt een peroxide lenzenvloeistof?

Het gebruik van peroxidesystemen vergt echter een stap extra dan andere lenzenvloeistoffen. Na het reinigen van de contactlenzen moet eerst het waterstofperoxide geneutraliseerd worden voordat de contactlenzen weer gebruikt kunnen worden. De neutralisatie moet worden uitgevoerd om mogelijke jeuk, branderigheid of (tijdelijke) beschadiging van het hoornvlies door het peroxide te voorkomen. De neutralisator zet het peroxide gemakkelijk om in water en zuurstof, zodat je je lenzen er gemakkelijk weer in kunt doen.

Ben je benieuwd? Lees hier meer over het juiste gebruik van peroxide-oplossingen.

Wat is de populairste peroxide lenzenvloeistof?

De meest populaire peroxide lenzenvloeistof is de Ever Clean van Avizor. Deze is op Lentiamo voordelig te bestellen, inclusief tabletten. De Ever Clean waterstofperoxide lenzenvloeistoffen verkopen we ook in fijne voordeelverpakkingen!

Type

Maat

Producent

Merk

  • Type

    Peroxide

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €59 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

 

Bewezen door onze klanten

Via de website zijn de lenzen makkelijk te bestellen. Goede informatie omtrent volgen van bestelling.
Lenzen vloeistof besteld. Keurig binnen 3 dagen thuis afgeleverd door PostNL. Prima service en prijs.
Great service! Big choice of lenses, fast delivery and I was able to chose two gifts with my order.