Trustpilot

Daglenzen

Verbeter de dagelijkse prestaties met daglenzen, de meest comfortabele lenzen op de markt. Ze hebben geen reiniging of onderhoud nodig, ze bieden de hele dag door comfort!

Daglenzen zijn de gezondste en gemakkelijkste manier om contactlenzen te dragen. Het zijn wegwerplenzen en je draagt ze maar één dag. Je hoeft ze alleen maar 's morgens te plaatsen en 's avonds weg te gooien. Er zijn geen lenzendoosjes of vloeistoffen nodig.

Wat zijn de voordelen van daglenzen?

Contactlenzen voor dagelijks gebruik zijn de eenvoudigste manier om oogafwijkingen te corrigeren. Je neemt ze uit de steriele blisterverpakking en gooit ze aan het eind van de dag weg - er is geen kans op afzettingen die problemen op het lensoppervlak kunnen veroorzaken. Daglenzen zijn daarom bijzonder geschikt voor mensen met een allergie of gevoelige ogen.

Kan ik sporten of reizen met daglenzen?

Daglenzen zijn een ideale oplossing voor sportactiviteiten waar een klassieke bril niet comfortabel zou zijn. Ze beschermen gevoelige ogen tegen zweet en stof en bieden tegelijkertijd uitstekend zicht. Daglenzen zijn ook praktisch op vakantie, omdat er geen lenzenvloeistof of doosje nodig is en ze hygiënischer zijn.

Welke contactlenzen zijn goedkoper? Daglenzen of maandlenzen?

Als je maandlenzen wilt vergelijken met daglenzen, dan ontdek je waarschijnlijk dat maandlenzen gemiddeld goedkoper zijn. Dit kan echter misleidend zijn, want het hangt af van hoe je ze gebruikt. Als je je contactlenzen elke dag draagt, dan zijn de maandelijkse lenzen eigenlijk goedkoper. Als je je lenzen echter incidenteel gebruikt (bijvoorbeeld alleen tijdens het sporten), dan zijn de daglenzen op de lange termijn goedkoper. Dus, houd er rekening mee hoe vaak je je lenzen draagt.

Wat kosten daglenzen?

Een 90-pak daglenzen kost ongeveer tussen de € 40 en € 60, afhankelijk van de lens uiteraard. Dit zou ongeveer € 160 tot € 240 zijn, voor dagelijks gebruik gedurende het hele jaar. Bovendien zijn er meestal verschillende lenzen nodig voor het rechter- en linkeroog en in dat geval betaal je twee keer zoveel. De kosten voor de verzorging van contactlenzen zoals bijv. lenzenvloeistof is echter niet geldig voor daglenzen.

We hebben het over standaard lenzen voor bijziendheid of verziendheid. Torische en multifocale lenzen hebben een hogere productiekost en zijn duurder. Bekijk daarnaast of jouw zorgverzekeraar een deel vergoed.

Draagtijd

Type

Producent

Merk

  • Draagtijd

    Daglenzen

Laad meer producten

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen klaar voor directe verzending.

Gratis bezorging voor bestellingen boven € 49,-

Voor bestellingen met een kleiner bedrag kun je het laten bezorgen voor € 3,90.

Lage prijzen

Wij behoren tot de grootste verkopers van contactlenzen van Europa, we hebben fijne prijzen voor iedereen.

Klantenprogramma

Vanaf jouw eerste aankoop spaar je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365-dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen wanneer jouw voorschrift is gewijzigd.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van respectabele producenten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

Bewezen door onze klanten

Van 597 reviews -zijn er 96% positief. Bekijk de geselecteerde reviews van klanten

Snelle bezorging!
Netjes verpakt en op tijd geleverd.
Product is fantastisch. Gelijk aan afbeelding.
Perfecte levering , en goede service