Summer Sunglasses Sale!

Bestaande klant?

Meller Blue light brillen

Blue light filter brillen, ook wel bekend als computerbrillen, zijn onmisbaar geworden in kantoren. Iedereen die ooit de hele dag voor een computer heeft gezeten en 's avonds bijvoorbeeld tv heeft gekeken, heeft misschien de effecten op de ogen, de kwaliteit van de slaap en het algemene welzijn al ondervonden. De nieuwe Meller Blue light filter brillen zijn daarom ontworpen om onze ogen te beschermen tegen blauw licht - en om er tegelijkertijd geweldig uit te zien!

Hoe werken de “blauw licht filter brillen”?

Blue light brillen hebben filters in hun glazen die blauw licht, en in sommige gevallen zelfs UV-licht, blokkeren of absorberen. Het dragen van een blauwlichtfilter bril van Meller bij het kijken naar een scherm, vooral als het donker is, helpt om de blootstelling aan blauw licht golven te verminderen. De gevolgen hiervan kunnen ernstig zijn.

Welke schade kan blauw licht aan ons lichaam aanrichten?

Er bestaat bezorgdheid over de langetermijneffecten van scherm belichting. Dat komt door de afstand tussen ons en het beeldscherm en de lange duur van het kijken naar de schermen tegenwoordig. Onderzoek heeft aangetoond dat blootstelling aan blauw licht kan leiden tot digitale oogvermoeidheid, migraine, moeite met slapen en netvliesbeschadiging.

Bekijk alle voordelen van de Meller Blue light eyewear collectie:

Het belangrijkste is dat Meller blue light brillen helpen het blauwe licht te onderdrukken om vermoeidheid en visuele stress en alle gerelateerde oogaandoeningen te voorkomen. Ze verminderen ook de intensiteit om zo ons zicht comfortabeler te maken en de contrasten te verduidelijken. Hierdoor kunnen we meer natuurlijke kleuren zien.

Maar wat net zo belangrijk is, is de unieke stijl van deze nieuwe brillencollectie. De brilmodellen zijn niet alleen super modieus, maar ook representatief voor de jaren 2020. Nooit eerder heeft de wereld zoveel tijd doorgebracht voor computers en mobiele telefoons als in dit decennium. Tegelijkertijd spelen uiterlijk en mode een steeds belangrijkere rol voor het overgrote deel van de bevolking.

De ontwerpers van het in Barcelona gevestigde merk hebben daarom hun eigen urban en speelse blue-light collectie gelanceerd die je ogen kunnen beschermen!


Meller Blue light computerbrillen collectie


Lees meer over de nieuwe, prachtige Meller Blue light eyewear collectie hier.

Type

Merk

Montuur vorm

Prijs

Maat

  • Merk

    Meller

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €59 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

 

Bewezen door onze klanten

Via de website zijn de lenzen makkelijk te bestellen. Goede informatie omtrent volgen van bestelling.
Lenzen vloeistof besteld. Keurig binnen 3 dagen thuis afgeleverd door PostNL. Prima service en prijs.
Great service! Big choice of lenses, fast delivery and I was able to chose two gifts with my order.