Beperkte aanbieding: 15% korting op nieuwe Lenjoy 1 Day Air+ contactlenzen.

Bestaande klant?

Fotochromische zonnebrillen

Fotochromatische zonnebrillen zijn high-tech brillen bij uitstek. De UV-bescherming is uitstekend, en toch merk je nauwelijks dat het een zonnebril is. Dit is te danken aan een meekleurend brillenglas dat wordt geactiveerd bij helder licht.

Wat zijn meekleurende glazen en hoe werken ze?

Meekleurende brillenglazen, ook wel fotochromatische of transition glazen genoemd, zijn niet zomaar gemaakt van mineraal glas of hoogwaardig kunststof. Integendeel, meekleurende glazen maken gebruik van een unieke technologie waardoor de zonnebril alleen donkerder wordt bij blootstelling aan zonlicht.

Als gevolg daarvan zijn lichtgevoelige brillenglazen helder onder normale lichtomstandigheden. Ze worden alleen donkerder in felle lichtomstandigheden, afhankelijk van hoe intens het zonlicht is. Het beste van alles is dat zonnebrillen met veranderende glazen te allen tijde 100% UV-bescherming bieden, ongeacht in welke fase ze zich bevinden. Dit beschermt de ogen de hele dag door, het hele jaar door - jouw bril past zich altijd aan de lichtomstandigheden aan en biedt daarom uitstekend draagcomfort.

Wil je meer weten? Lees onze complete gids over wat meekleurende, fotochromatische zonnebrillen zijn.

Meekleurende glazen: voor- en nadelen

Naast het feit dat ze het hele jaar door 100% UV-bescherming bieden, bieden fotochromische zonnebrillen nog een aantal andere voordelen. Een daarvan is hun kostenefficiëntie. Ja, dat klopt, in de toekomst zal je maar één bril nodig hebben om in al je behoeften te voorzien. Dankzij hun heldere glazen, die alleen donker worden wanneer ze aan zonlicht worden blootgesteld, beschermen fototrope glazen niet alleen tegen UV-licht, maar ook tegen andere schadelijke lichtgolven, zoals blauw licht dat door digitale schermen wordt uitgezonden.

De Ray-Ban Evolve brillen bieden bijvoorbeeld perfecte bescherming tegen schadelijke UV-stralen, computer licht en vuil of stof.

Er is echter één nadeel aan fotochromatische brillenglazen: ze worden langzamer lichter dan ze donkerder worden. Afhankelijk van het merk en het model duurt het tussen de 20 en 30 seconden voordat ze helder worden.

Waar kan ik fotochromatische, meekleurende zonnebrillen kopen?

Brillen die in zonnebrillen veranderen zijn dit seizoen absolute blikvangers. Dit komt omdat meekleurende brillen verkrijgbaar zijn in veel verschillende ontwerpen, kleuren en vormen. Welke stijl of trend je ook volgt, fotochromatische zonnebrillen van populaire merken als Ray-Ban zullen je look aanvullen. Bekijk de hoogwaardige selectie meekleurende brillen die nu bij Lentiamo verkrijgbaar zijn. De bezorging van alle brillen op Lentiamo is gratis!

Type

Merk

Type glas

Montuur vorm

Prijs

Maat

  • Type glas

    Meekleurend

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €59 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

 

Bewezen door onze klanten

Via de website zijn de lenzen makkelijk te bestellen. Goede informatie omtrent volgen van bestelling.
Lenzen vloeistof besteld. Keurig binnen 3 dagen thuis afgeleverd door PostNL. Prima service en prijs.
Great service! Big choice of lenses, fast delivery and I was able to chose two gifts with my order.