Bestaande klant?

De 5 heetste zonnebril trends voor de zomer 2021

Sommigen van jullie vragen zich misschien af: " Zonnebril trends? Waarom?" Het antwoord is: Omdat er in de zomer geen betere manier zal zijn om jouw stijl, gevoel voor mode en persoonlijkheid te laten zien, dan met een mooie zonnebril!

Er zijn natuurlijk veel trends en veel hippe merken in de wereld van de zonnebrillen, en ze beweren allemaal dat ze het meest modieus en modern zijn. Daarom hebben we besloten om een lijst te maken van de beste zonnebriltrends voor de zomer van 2021!

Klik op de zonnebrillen om ze nog beter te bekijken en eventueel te bestellen!

1. Vierkant en oversized

Een trend die je deze zomer waarschijnlijk niet kunt negeren is de oversized vierkante glazen en monturen. Beroemdheden als Kim Kardashian zijn verliefd op het oversized ontwerp van deze gewaagde monturen, die gemaakt lijken te zijn om status en fashion te laten zien.

Vierkante oversized zonnebrillen zijn er in vele kleuren – maar de must-haves dit seizoen zijn de levendige en robuuste kleuren van het Pantone palette, die het verlangen naar energieke contrasten en zelfexpressie laten zien. Bovendien gaan diepzwart en trendy Turtoise patronen erg populair zijn deze zomer.

square and oversized sunglasses as a trend highlight of 2021
vierkante en oversized zonnebril als een trend hoogtepunt van 2021

Klik op de foto's om het model zonnebril te bekijken.

Shop vierkante zonnebrillen 

2. De nieuwe Cat-Eye: Vlinder-zonnebril

Wanneer je de nieuwste zonnebriltrends bekijkt, zul je aangenaam verrast worden door de grote, vlindervormige vormen. Deze 2021-trend zal jouw Cat Eye montuur overtreffen, zeker als je kiest voor een opvallend model dat eye-catching details heeft.

Wat de kleur betreft, kun je je het beste richten op de prachtige tinten van de jaren '70, waarbij je dierlijke patronen niet uit de weg gaat. Een belangrijk voordeel van grote vlinderglazen is, naast hun bijzondere fashionfactor, hun anti-ageing bescherming. Dankzij de grote glazen beschermen ze de gevoelige huid rond de ogen volledig.

Vlinderzonnebril als trend highlight van 2021
Vlinderzonnebril als trend highlight van 2021

Vlinderzonnebril als trend highlight van 2021
Klik op de foto's om het model zonnebril te bekijken.

Shop cat-eye zonnebrillen 

3. Terug in de mode: shield zonnebril

De mono lens is terug! Het accessoire dat beroemd werd door beroemdheden als J.Lo is terug in de eyewear mode. De zonnebril met schild is dit jaar futuristischer dan ooit en alles lijkt te wijzen op maxi-glazen, in de komende seizoenen. Ook minimalistische monturen in Matrix-stijl zijn erg in de mode. Het motto is: plezier maken en spelen met fashion.


Klik op de foto's om het model zonnebril te bekijken.

Shop rechthoekige zonnebrillen 

4. Van oud naar nieuw: de jaren '70 in 2021

Retro stijlen zijn deze zomer weer helemaal terug in de mode. Veel iconische kleurrijke vormen zijn terug, maar met een modern tintje. Het gaat hierbij vooral om ronde zonnebrillen en cat-eye brillen, maar ook om vierkante vormen. Deze zomer zullen we minder gespiegelde glazen zien, maar meer kleurnuances en neutrale kleuren die teruggaan naar de jaren zeventig. Schildpad patroon voor het montuur of blauwe brillenglazen zijn deze zomer onmisbaar.

Zonnebril uit de jaren '70 als trend van 2021
Zonnebril uit de jaren '70 als trend van 2021
Zonnebril uit de jaren '70 als trend van 2021

Klik op de foto's om het model zonnebril te bekijken.

Shop ronde zonnebrillen 

5. Eén woord: geometrisch!

Geometrische vormen, zoals driehoeken, vierkanten en vooral zeshoeken zullen in de zomer van 2021 de trend van de zonnebrillen kenmerken. De geometrische zonnebrillen die op de catwalks werden gepresenteerd, waren ofwel minimalistisch ofwel groots gekaderd. Deze trend is gedurfd en niet naar ieders smaak, maar afgeronde hoeken zouden een mooi compromis kunnen zijn!

geometrische zonnebril als trend markering van 2021
geometrische zonnebril als trend markering van 2021

Klik op de foto's om het model zonnebril te bekijken.

Shop geometrische zonnebrillen 

Een zonnebril gevonden waar je verliefd op bent geworden? Klik op de afbeelding of shop een andere zonnebril voor de zomer van 2021!

Vergeet niet om het te delen!

Leonie is de eindredacteur van Lentiamo. Zij doet onderzoek naar medische content, bespreekt complexe zaken met onze opticiens en maakt educatieve teksten voor onze blog, begrippenlijst en diverse gidsen. Haar specialiteit is om complexe oogheelkundige vraagstukken begrijpelijk te maken.

Opmerkingen

    Geen opmerkingen

    *Verplichte velden

    Best verkochte producten