Trustpilot

Gucci brillen

Gucci brillen zijn de perfecte oplossing voor stijlvolle mannen en vrouwen. Op Lentiamo is er een breed aanbod van originele Gucci monturen voor mannen en vrouwen.

Een Gucci-bril geeft een vleugje elegantie en originaliteit aan elke look. De perfecte keuze voor een perfecte stijl. De modellen zijn zowel met een metalen rand als met een kunststof montuur verkrijgbaar, elk met aandacht voor detail en met alleen materialen van topkwaliteit.

Waar koop je een Gucci bril op sterkte?

Op Lentiamo kan je met een paar klikken jouw Gucci-brillenglazen ook aanpassen, je sterktes selecteren en de gewenste speciale coating, zoals antireflecterend, hydrofoob en met blauwe lichtfilters. En wat als je je Gucci-bril als modestatement wilt dragen? We hebben het voor je geregeld! Selecteer simpelweg glazen zonder sterkte en laat deze beauties je nieuwe favoriete accessoire zijn.

Op zoek naar een zonnebril? Kijk dan eens naar de nieuwe Gucci zonnebrillen collectie op Lentiamo, met zonnebrillen voor elke stijl: ovaal, rechthoekig, wraparound, aviator en oversized.

Worden Gucci-brillen in Italië gemaakt?

Ja, echte Gucci-brillen worden uitsluitend in Italië geproduceerd door Safilo. Hun oorsprong moet altijd worden vermeld in een van de pootjes. Vermijd goedkope Gucci-imitaties en koop jouw montuur op Lentiamo, een van de meest betrouwbare gecertificeerde verkopers van designbrillen in Europa.

Waarom zijn Gucci brillen zo populair?

Gucci werd in 1921 in Florence opgericht en is een van de toonaangevende merken in de mode- en luxe scene. Begin 2015 begon Gucci aan een nieuw hoofdstuk van zijn geschiedenis, onder de creatieve leiding van Alessandro Michele. Met een nieuwe eclectische en eigentijdse visie vindt Gucci zichzelf momenteel opnieuw uit met een moderne benadering van de mode, waardoor de stijl van de 21e eeuw opnieuw wordt gedefinieerd.

Type

Merk

Montuur vorm

Prijs

Maat

  • Merk

    Gucci

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen klaar voor directe verzending.

Gratis bezorging voor bestellingen boven € 49,-

Voor bestellingen met een kleiner bedrag kun je het laten bezorgen voor € 3,90.

Lage prijzen

Wij behoren tot de grootste verkopers van contactlenzen van Europa, we hebben fijne prijzen voor iedereen.

Klantenprogramma

Vanaf jouw eerste aankoop spaar je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365-dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen wanneer jouw voorschrift is gewijzigd.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van respectabele producenten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

Bewezen door onze klanten

Van 597 reviews -zijn er 96% positief. Bekijk de geselecteerde reviews van klanten

Snelle bezorging!
Netjes verpakt en op tijd geleverd.
Product is fantastisch. Gelijk aan afbeelding.
Perfecte levering , en goede service