Tot 15% korting op gekleurde contactlenzen.

Bestaande klant?

Contactlenzen Maandlenzen Multifocale CooperVision Biofinity

Biofinity Multifocal (3 lenzen)

gebaseerd op 10 beoordelingen

Op voorraad > 600 stuks
Voordeel: Biofinity Multifocal (6 lenzen) € 64,99 (Je bespaart € 0,99)
Gefeliciteerd! Je wint 82 bonuspunten met deze aankoop!

€ 32,99 € 21,99 per maand

Gratis retourneren!

Kies parameters:

Kies parameters: rechter oog Help

Wordt verzonden 22. 07.

Kies parameters: linker oog

Wordt verzonden 22. 07.

 • Gratis bezorging voor bestellingen boven € 59,-
 • Bezorgkosten zijn € 3,90 of op elke bril van Lentiamo!

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

Klantenprogramma

Vanaf jouw eerste aankoop spaar je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

Gratis bezorging voor bestellingen boven € 59,– of op elke bril van Lentiamo.

Voor bestellingen met een kleiner bedrag kun je het laten bezorgen voor € 3,90.

365-dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen wanneer jouw voorschrift is gewijzigd.

 

Biofinity Multifocal beoordelingen:
99 % gebaseerd op 10 beoordelingen

Fijne lenzen Draag ze zonder irritante
Fijne lenzen
Goede snelle levering en fijne lenzen
Goede service, snelle levering, goede prijs.
Prettige dunne lenzen
Goed product

6 meer beoordelingen Alleen beoordelingen met reacties laten zien

Details van Biofinity Multifocal (3 lenzen)

Ervaar helder, natuurlijk zicht op alle afstanden met Biofinity Multifocal contactlenzen van CooperVision. Deze maandelijkse lenzen in het Biofinity gamma zijn speciaal ontworpen om presbyopie te corrigeren.

De Comfilcon A multifocale lenzen bieden alle voordelen van moderne silicone hydrogel contactlenzen. Ze zijn natuurlijk bevochtigbaar en super hydrofiel om een langdurige hydratatie te garanderen en de ogen de hele dag fris en gezond te houden.

Biofinity Multifocal beschikt ook over unieke Balanced Progressive en Aquaform technologieën die de lenzen op natuurlijke wijze vochtig houden en tegelijkertijd uitzonderlijke visuele helderheid bieden.

Voordelen van Biofinity Multifocal contactlenzen

Biofinity Multifocal zijn maandelijkse contactlenzen ontworpen om presbyopie te corrigeren door meerdere zones van zichtcorrectie in één lens. Verken andere voordelen van deze innovatieve multifocale contactlenzen van Biofinity:

 • Helder zicht op alle afstanden– Balanced Progressive Technology heeft drie correctiezones voor een soepele visuele overgang en helder zicht voor dichtbij, veraf en tussenafstanden.
 • Gezondere ogen – Zeer ademend silicone hydrogel materiaal laat meer zuurstof het hoornvlies bereiken en zorgt voor een betere gezichtsscherpte.
 • Meer draagcomfort – De exclusieve Aquaform Technology sluit vocht in en houdt de lenzen perfect gesmeerd, zelfs tijdens perioden van minder knipperen zoals bij het lezen van een boek.
 • Minder irritatie en vermoeidheid – Hoge zuurstofdoorlaatbaarheid vermindert irritatie door een optimaal evenwicht tussen watergehalte en zuurstofdoorlaatbaarheid.
 • s Nachts dragen – Deze lenzen zijn ontworpen om dagelijks te dragen, maar kunnen na goedkeuring van een oogarts ook tot zeven dagen ononderbroken worden gedragen.

Voor wie zijn Biofinity Multifocal contactlenzen?

Biofinity Multifocal contactlenzen zijn perfect voor wie op zoek is naar premium comfort en helder zicht. Ze zijn bedoeld voor:

 • Zij die lijden aan presbyopie
 • Mensen ouder dan 40 jaar
 • Wie op zoek is naar maandelijkse contactlenzen
 • Degenen die de mogelijkheid van continu dragen kunnen overwegen

Veelgestelde vragen over Biofinity Multifocal (6 lenzen)

Hoe lang kunt u Biofinity Multifocal dragen?

Biofinity Multifocal is ontworpen voor dagelijks dragen en nachtelijk verwijderen met vervanging na 30 dagen. Ze bieden ook de flexibiliteit van contactlenzen met verlengde levensduur voor maximaal zes nachten en zeven dagen. Het is noodzakelijk om de lenzen te verwijderen en contactlensvloeistof te gebruiken na het langer dragen van deze lenzen. Raadpleeg altijd uw oogarts om te zien of u in aanmerking komt voor gebruik 's nachts.

Wat zijn de voordelen van multifocale contactlenzen?

Multifocale contactlenzen bieden uitzonderlijk comfort en zichtcorrectie voor alle afstanden, waardoor ze uiterst handig zijn. Ze maken een meervoudige bril of leesbril overbodig en zijn perfect voor sport en een actieve levensstijl.

Zouden ze geschikt zijn voor u? Raadpleeg gewoon uw oogspecialist. Voorschriften en parameters voor contactlenzen voor multifocale brillenglazen bevatten dezelfde afmetingen als uw standaardvoorschrift plus een nieuwe parameter 'ADD'. Dit is de hoeveelheid vergrotingskracht die nodig is om het zicht van dichtbij te corrigeren.

Wat zijn de nadelen van multifocale contactlenzen?

Als u nooit eerder multifocale contactlenzen hebt gedragen, kan het enige tijd duren voordat u eraan gewend bent. Tijdens de gewenningsperiode kunt u 's nachts last hebben van schitteringen of schaduwen, omdat uw ogen aan de nieuwe kijkervaring moeten wennen.

Vanwege het complexe lensontwerp kunnen multifocale contactlenzen ook duurder zijn dan andere lenzen. Een contactlensspecialist moet het juiste voorschrift bepalen en de multifocale lenzen zorgvuldig aanmeten, zodat ze goed werken en comfortabel zitten.

Kunt u slapen met Biofinity Multifocal-contacten?

Ja, Biofinity Multifocal contactlenzen kunnen worden ingeslapen en tot zeven dagen lang worden gedragen. Over het algemeen is het veilig om deze lenzen 's nachts te dragen, maar een oogarts moet bepalen of slapen in contactlenzen goed voor je is. Slaap nooit met lenzen die niet speciaal ontworpen zijn om 's nachts te dragen.

Wat is het verschil tussen Biofinity Multifocal (6 lenzen) en Biofinity Multifocal (3 lenzen)?

Biofinity Multifocal (3 lenzen) hebben drie lenzen in elke verpakking. Biofinity Multifocal (6 lenzen) hebben drie lenzen in elke doos.

Het belangrijkste verschil is hoe lang elk doosje in totaal meegaat. Een Biofinity Multifocal 6-pack gaat tot zes maanden mee en een Biofinity 3-pack gaat tot drie maanden mee als elke 30 dagen één lens uit het doosje wordt gebruikt. Biofinity Multifocal (3 lenzen) zijn perfect voor wie minder wil uitgeven aan één bestelling. De prijs per lens is lager wanneer u Biofinity Multifocal (6 lenzen) koopt.

Andere multifocale contactlenzen

Andere populaire multifocale lenzen zijn Acuvue Oasys Multifocal, tweewekelijkse lenzen voor dagelijks gebruik. Deze comfortabele lenzen zijn voorzien van een UV-filter voor extra oogbescherming.

Opties voor andere maandelijkse multifocale lenzen zijn Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal die voorzien zijn van HydraGlyde Moisture Matrix om vocht in de lens te sluiten voor de hele dag lang comfort. PureVision 2 voor Presbyopie tweewekelijkse lenzen voor dagelijks gebruik. Deze comfortabele lenzen zijn voorzien van een UV-filter voor extra oogbescherming. zijn eenvoudig aan te passen en ontworpen voor optioneel continu dragen tot 30 dagen of 29 nachten na goedkeuring van uw oogarts.

Klanten die deze lenzen kochten, kochten ook Solunate Multi-Purpose 400 ml met lenzendoosje.

Het is een medisch hulpmiddel. Lees de instructies voor gebruik.

Productdetails

Houdbaarheid: Ten minste 35 maanden
Materiaal: Comfilcon A
Hanteringstint: Ja
Extended wear: Ja
Watergehalte: 48 %
Zuurstofdoorlaatbaarheid: 128 Dk/t
UV-filter: No
Silicone Hydrogel: Ja
Inside-out indicator: No
Aantal lenzen: 3
Sterkte: van -10.0 tot +6.0
Diameter: 14.0
Basiscurve: 8.6
Additie: van +1.00 tot +2.50
Dikte in het midden: 0.09 mm
Elastische modulus: 0.75 MPa
Gewicht: 22 gr
Producent:
Categorie:

Voordeelpakketten

Jouw vragen

Opmerkingen over Biofinity Multifocal (3 lenzen)

  Geen opmerkingen

  Stel een vraag of opmerking op naar Biofinity Multifocal (3 lenzen)

  *Verplichte velden

  Bewezen door onze klanten

  Via de website zijn de lenzen makkelijk te bestellen. Goede informatie omtrent volgen van bestelling.
  Lenzen vloeistof besteld. Keurig binnen 3 dagen thuis afgeleverd door PostNL. Prima service en prijs.
  Great service! Big choice of lenses, fast delivery and I was able to chose two gifts with my order.