Flash-uitverkoop: Zonnebrillen 🔥

Bestaande klant?

Trends: De beste zonnebrillen onder € 100,-

Geschreven door Lentiamo op 16. 05. 2021

Eindelijk is het weer tijd voor een zonnebril! En in 2021 hoef je niet eens veel geld uit te geven aan je nieuwe zomermaatje. Wij van Lentiamo hebben voor jou een lijst samengesteld van de beste zonnebrillen die minder dan € 100 kosten – en ze hebben het echt allemaal. Welkom betaalbare bescherming in combinatie met de meest modieuze ontwerpen van designers in je zomergarderobe!


 

Ray-Ban Erika zonnebril

Ray-Ban Erika RB4171 865/13 54

 
Ray-Ban Erika RB4171 6316E8 54

 

Ray-Ban Erika is waarschijnlijk een van de beroemdste zonnebrilmodellen ooit. En ook een van de minder dure! Bij Lentiamo kan je de iconische zonnebrillen vinden.

Dit model heeft zoveel te bieden! De grote glazen beschermen niet alleen je ogen tegen de zon, maar ook de gevoelige huid rond je ogen, omdat die zo niet wordt blootgesteld wordt aan UV-straling, en dat is waarschijnlijk de beste anti-verouderingsbehandeling die je kunt krijgen.

Koop nu


 

Polaroid zonnebril

Polaroid PLD 4067/S 086/LA 51
Polaroid PLD 4067/S 086/LA 51

 

Schildpadmonturen, ofwel tortoise, in combinatie met afgeronde cat-eye glazen zijn ook dit jaar weer in de mode – en kosten niet eens veel. Het prachtige Polaroid model PLD 4067/S 086/LA 51 is verkrijgbaar bij Lentiamo! Dus waarom zou je veel geld uitgeven als je met dit betaalbare model een trendsetter op het gebied van zonnebrillen kunt zijn?

Koop nu

Meller Yster zonnebril

Ray-Ban Round

 
Meller Yster gold olive

De wereldberoemde, iconische Ray-Ban Round Metal zonnebril zoals hierboven afgebeeld is een trend die niet snel over zal gaan. Wij hebben de oplossing! Deze dupe van het trendy merk Meller is perfect. Meller Yster is een ronde, metalen zonnebril met gepolariseerde glazen. Als je deze zomer op zoek bent naar een coole, ietwat retro-look, dan mag deze schoonheid zeker niet ontbreken in je garderobe.

Koop nu

 

Op zoek naar een nieuwe zonnebril?

Bestel jouw zonnebril voor de beste prijs op Lentiamo! Gratis bezorging op alle (designer) zonnebrillen.

Alle zonnebrillen

 

 

 

Carrera GRAND PRIX 2 T4M/90 64

Carrera GRAND PRIX 2 T4M/90 64
Carrera GRAND PRIX 2 T4M/90 64

Carrera, een andere klassieker onder de zonnebrillenmerken, valt dit seizoen op met veel verschillende prachtige modellen. Ze stralen allemaal kracht en vertrouwen uit. 

Koop nu

 

Michael Kors Adrianna zonnebril

Michael Kors Adrianna II
Michael Kors Adrianna III

De prachtige Michael Kors Adrianna III MK2023 316311 53! De MK Adrianna II zoals hierboven op de foto was een daadwerkelijke hit, dit is het model Adrianna III! Het ontwerp van deze zonnebrillen combineert veel van de zonnebriltrends voor dit jaar.

Koop nu

 

Meller Bio zonnebril

Meller BIO KUBU BONE GREY
Meller BIO KUBU BONE GREY

Zelfs duurzame zonnebrillen kunnen goedkoop zijn! De nieuwe Meller bio-based collectie heeft de game van de zonnebril naar het volgende niveau geduwd! 45% duurzame materialen en grondstoffen, 30% minder energieverbruik, gepolariseerde glazen en unisex ontwerpen die niet moderner kunnen zijn.

Koop nu

 

Vogue zonnebril

Vogue 0VO 5165S W44/87 55
Vogue 0VJ 2001 W44/87 45

Zonnebril van het beroemde merk Vogue. Zoals hun naam al doet vermoeden, voldoen de zonnebrillen van het internationale hedendaagse modemerk altijd aan de stijl van deze tijd, zonder hun prestigieuze en elegante design te vergeten. Koop de populaire Vogue 0VJ 2001 W44/87 45!

Koop nu

 

Lentiamo Lefteris Rose Gold

Lentiamo Lefteris Rose Gold Sunglasses

 
Lentiamo Lefteris Rose Gold

Metale frames hoeven niet basic te zijn! Lentiamo zonnebrillen combineren klassieke materialen met een verfijnd design voor een betaalbare prijs. De Lefteris Rose Gold biedt u ontspiegelde glazen om u beter te laten zien en er geweldig uit te zien.

Koop nu


 

Mis het belangrijke nieuws niet.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Opmerkingen

    Geen opmerkingen

    *Verplichte velden

    Best verkochte producten