Tot 15% korting op gekleurde contactlenzen.

Bestaande klant?

Even voorstellen: de nieuwe brillencollectie van Lentiamo

Inhoudsopgave

We zijn verheugd om officieel de lancering van onze exclusieve Lentiamo brillencollectie aan te kondigen! De originele serie kwaliteitsbrillen, zonnebrillen en blauwlichtglazen is voor u ontworpen door ons team van vooraanstaande optometristen in Praag.

Kijk hoe Lentiamo brillen alles vertegenwoordigen waar we voor staan: hoge kwaliteit, verfijnde ontwerpen en betaalbaarheid.

Achtergrond over de Lentiamo brillencollectie

De optometristen van Lentiamo hebben u, onze klanten, geraadpleegd om uw wensen en behoeften op het gebied van brillen te bepalen. Zij wilden er zeker van zijn dat al onze monturen en glazen aan uw voorkeuren en eisen voldeden en aan de hoogste kwaliteitsnormen voldeden.

Het resultaat? Unieke brillen die maximaal comfort, stijl en duurzaamheid combineren.

Wat maakt de Lentiamo brillencollectie bijzonder?

We wilden iets creëren dat anders was en echte waarde bood. Designerbrillen kunnen onbetaalbaar zijn. Wij zagen een behoefte aan hoogwaardige brillen met toegankelijke prijzen en stijlvolle ontwerpen.

Onze gekwalificeerde optometristen en ontwerpers hebben ijverig onderzoek gedaan en langdurige tests uitgevoerd om de beste materialen, ontwerpen en nuttigste technologieën te vinden. Waar kwamen ze op uit?

De lenzen

close up van schildpadschild lentiamo brilglazen

Lentiamo-glazen bieden visueel comfort en hebben voordelen die het dragen van een bril over het algemeen aangenamer maken. Hier zijn enkele andere wenselijke voordelen van Lentiamo glazen:

 • Alle brillenglazen zijn antireflecterend, waardoor schitteringen en reflecties worden verminderd voor een betere visuele helderheid en minder vermoeidheid van de ogen, terwijl ook het visuele comfort in heldere of buitenomgevingen wordt verhoogd.
 • Brillenglazen op sterkte en zonder sterkte kunnen worden voorzien van hydrofobe en antistatische coatings om het schoonmaken van spatten, vingerafdrukken, stof en vuil te vergemakkelijken.
 • Lentiamo's eigen Blue420 technologie filtert hoogenergetisch blauw licht, waardoor vermoeide ogen, hoofdpijn en verstoorde slaappatronen worden verminderd (meer dan bij veel andere fabrikanten).
 • Beschermt de ogen tegen schadelijke UV-stralen en vermindert het risico op oogschade en oogziekten.

Wat is Blue420 technologie?

Blauw licht wordt beschouwd als een hoog-energetische golflengte, die valt in het zichtbare lichtspectrum rond 380-500 nm. Kwaliteitslenzen voor blauw licht richten zich idealiter op golflengten in dit bereik om effectief te zijn..

Lentimao's Blue420 technologie filtert blauw licht op golflengten rond 420 nm. Het hoge beschermingsniveau overtreft veel andere fabrikanten op de markt. Blue420 filtert ook zonder de ongewenste gele tint die vaak in andere brillenglazen voorkomt. Deze technologie kan u helpen uw zicht te beschermen en kleuren natuurlijker te zien tijdens beeldschermtijd.

Blue420 is standaard voor alle Lentiamo computerbrillen. Hieronder staan enkele van de topmodellen voor blauw licht die nu verkrijgbaar zijn!

De frames

close-up afbeelding van heldere lentiamo acetaat brilmonturen

Elke montuurvorm en elk materiaal is zorgvuldig geselecteerd en getest om ervoor te zorgen dat het de hele dag prettig draagt. De monturen zitten comfortabel op uw neus, slapen en oren zonder extra gewicht of knelling. Kijk eens wat onze monturen zo bijzonder maakt:

 • Gemaakt van duurzame en lichte materialen voor langdurig comfort.
 • Voorzien van een Lentiamo-inscriptie die de authenticiteit en het vakmanschap van elk paar garandeert.
 • Ze zijn er in verschillende kleuren en stijlen om elke gezichtsvorm en haarkleur te flatteren.

Bekijk een selectie van onze Lentiamo zonnebrillen om enkele van de kleuren, patronen, vormen en materialen in de collectie te zien.

Het etui

bruin lentiamo brillenkoker met donkerblauw doosje en microvezeldoekje

Ons optische team merkte dat veel brillen worden geleverd met etuis van lage kwaliteit. De waarde van de Lentiamo verpakkingen komt overeen met de hoge kwaliteit van onze monturen en glazen. Wat wordt er bij uw bril geleverd?

 • Recycleerbare en herbruikbare kartonnen doos.
 • Hoogwaardige, duurzame etui van veganistisch leer om uw bril veilig te houden.
 • Ultrazachte reinigingsdoek om uw bril te beschermen tegen krassen en vuil.

Bekijk enkele van onze favoriete Lentiamo brillen op sterkte voor bij je brillenkoker.

Koop uw Lentiamo-bril vandaag nog

Onze collectie dames-, heren- en unisexbrillen, zonnebrillen en blauwlichtbrillen is gemaakt met u in gedachten. We hopen dat u net zo geniet van de kwaliteit, doordachte ontwerpen en betaalbare prijzen als wij.

Overtuigd? Bekijk onze selectie en bestel uw bril vandaag nog.

Bedankt dat u een belangrijk onderdeel bent van de Lentiamo brillen collectie.

Mis het belangrijke nieuws niet.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Opmerkingen

  Geen opmerkingen

  *Verplichte velden

  Best verkochte producten