Tot 15% korting op gekleurde contactlenzen.

Bestaande klant?

5 tips voor het shoppen als een pro op Black Friday - en Cyber Monday

Geschreven door Lentiamo op 28. 10. 2020

Geen enkele dag van het jaar belooft ons zulke spectaculaire kortingen als Black Friday – de dag die ons in staat stelt om de gewenste producten tegen extreem gereduceerde prijzen te kopen.

Maar kopen we echt alleen de spullen die we nodig hebben of die we al lang willen hebben? Of is Black Friday gewoon een dag die ons verleidt tot het tevergeefs uitgeven van geld?

Zoals je weet is het heel gemakkelijk om je focus te verliezen over wat je werkelijk nodig hebt en wat je niet nodig hebt. Lentiamo heeft 5 tips voor je samengesteld om je te helpen shoppen als een PRO op Black Friday en Cyber Monday.

 1. Koop wat je echt wilt en nodig hebt

  Koop producten die je echt nodig hebt of die je al heel lang wilt hebben. Hieronder vallen gebruikelijke artikelen zoals contactlenzen en lenzenvloeistoffen die gekocht kan worden op Black Friday voor een onverslaanbare prijs.

  Het is ook zinvol om de Black Friday te gebruiken als een goede gelegenheid voor kerstinkopen, zoals het kopen van een mooie luxe zonnebril of een bril op sterkte voor een van je geliefden, of voor jezelf?
 2. Meld je aan voor nieuwsbrieven

  Door je aan te melden voor nieuwsbrieven, kan je deals krijgen voordat ze openbaar worden gemaakt. Deze deals zijn meestal gericht op trouwe klanten.

  Op Lentiamo.nl kunnen onze trouwe klanten alle aanbiedingen van Black Friday een dag voor de officiële startdag ontvangen.

  Dit zorgt ervoor dat alles nog op voorraad en beschikbaar is, zodra jij jouw bestelling wilt plaatsen. Zie dit als het als eerste bagage droppen en instappen op de luchthaven. Zo ben je V.I.P.
 3. Maak een lijst

  Maak van tevoren een lijstje van de dingen die je echt nodig hebt. Ga niet zomaar naar die winkel of website en begin met browsen. Je zult wellicht een paar dingen kopen die je waarschijnlijk niet nodig hebt.

  Het kopen van een nieuw tosti-ijzer die je niet nodig hebt voor € 30 in plaats van € 60 bespaart geen geld, maar gooit je geld weg.
 4. Stel een budget in

  Het maken van een lijst is geweldig, maar als je geen budget hebt ingesteld, zul je meestal veel geld uitgeven. Erger nog, misschien geef je het hele budget uit voordat je zelfs iets van het lijstje koopt!

  Onze tip: geef prioriteit aan wat belangrijker is.
 5. Online boven offline

  Als je geen zin hebt om in lange rijen te wachten, geduwd te worden door de drukte in de winkel en uiteindelijk niet te vinden wat je zocht, is online shoppen de perfecte oplossing.

  Het beste gedeelte? Shoppen in je pyjama, onder een dekentje en met warme chocomel.

Nu weet je hoe je moet shoppen als een PRO. Happy Black Friday en Cyber Monday!

Mis het belangrijke nieuws niet.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Opmerkingen

  Geen opmerkingen

  *Verplichte velden

  Best verkochte producten