Weekend van fijne deals - bespaar tot 25% op geselecteerde producten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Het is gratis en je ontvangt een cadeau!

5 redenen om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief

  • Inschrijven is gratis

Inschrijven voor onze nieuws brief is helemaal gratis. Je ontvangt 1–2 keer per maand een nieuwsbrief met daarin informatie over onze aanbiedingen, kortingen of nieuwe producten in jouw inbox, zonder daar iets voor te moeten betalen.

  • Je krijgt 50 bonuspunten cadeau

Je inschrijven voor de nieuwsbrief betekent simpelweg dat je een cadeau gratis krijgt. Je ontvangt 50 bonuspunten cadeau, die je kunt inwisselen voor bijvoorbeeld een lenzendoosje of lenzenvloeistof met ons bonusprogramma.

  • Je bespaart tijd en geld. Je mist geen enkele korting!

Sale, speciale aanbiedingen, fijne kortingen of een introductie van nieuwe producten, je bent als eerste op de hoogte. Het is niet nodig om tijd te besteden aan het zoeken van speciale aanbiedingen in onze shop, wij vertellen jou alles over de aanbiedingen.

  • Gemakkelijk inschrijven

Je hoeft alleen jouw e-mailadres in te vullen! Wil je een aangepaste nieuwsbrief ontvangen? Vul jouw naam in en kies een aanhef.

  • Gemakkelijk uitschrijven

Er is een link om je uit te schrijven in elke nieuwsletter die je van ons ontvangt. We zouden het jammer vinden als je je zou uitschrijven, zou je daarom aan ons willen laten weten waarom je je uitschrijft? Wij nemen de feedback graag mee om onze service te verbeteren.