Tot 15% korting op gekleurde contactlenzen.

Bestaande klant?

7 redenen waarom een nieuwe bril het ideale kerstcadeau is

Jakub Odcházel, DiS.

Medische review door Jakub Odcházel, DiS., Hoofd Opticien, op 07. 12. 2020. Geschreven door Lentiamo

Is je huidige bril, of die van je geliefde, al lang niet meer zo goed en is hij toe aan vervanging? Dan is het tijd voor een nieuwe bril.

Voordat je denkt dat een bril geen kerstcadeau is, lees dan eerst onze 7 redenen waarom het de moeite waard is om een bril op sterkte te kopen als een goed cadeau voor jezelf of je geliefden.

Waarom een nieuwe bril het perfecte cadeau is

 • Nieuw jaar, nieuwe bril

  Zoals we allemaal weten, vindt Kerstmis plaats aan het eind van het jaar. Een perfecte gelegenheid om afscheid te nemen van oude en kapotte spullen en deze te vervangen voor producten van hoge kwaliteit. Dit geldt ook voor brillen. Waarom zou je niet van Kerstmis profiteren om een chique nieuwe bril te kopen die precies past bij je zicht en smaak?

 • Computerbrillen zijn een must-have in 2021

  Of je ze nu een blauwe licht filterbril of een computerbril noemt – ze blokkeren of filteren allemaal blauw licht dat afkomstig is van digitale schermen.

  Zonder bescherming bereikt het blauwe schermlicht ons hoornvlies en netvlies ongehinderd en leidt het tot vermoeide ogen, hoofdpijn, wazig zicht en mogelijk zelfs slapeloosheid.

  Computerbrillen bieden onmiddellijke verlichting en stellen je in staat om je computer, je mobiele telefoon en je TV te blijven gebruiken zolang als je wilt. Bij Lentiamo kan je gemakkelijk een blauw licht filter toevoegen aan je nieuwe bril tijdens het bestelproces.

 • Voor een nieuw brilvoorschrift zijn nieuwe glazen nodig

  De vorm van je ogen en de mate van je visuele beperking kunnen in de loop van de tijd veranderen. Dus als je een lange tijd geen oogtest hebt gehad, kan het zijn dat je oude bril niet meer de sterktes heeft die je ogen nodig hebben.

  De lichte afwijking tussen je zichtscherpte en de brillenglazen die je draagt, kan niet alleen je ogen op de lange termijn beschadigen, maar kan ook je visuele afwijking verergeren. Bovendien kan je jezelf in gevaar brengen als je rijdt of skiet met je bril op.

  Daarom moet je overwegen om een oogtest ten minste om de twee jaar af te laten nemen, om je huidige sterktes te bepalen.
 • Online een bril kopen is snel en eenvoudig

  Vooral als je jezelf een kerstcadeau wilt geven, is het een goed idee om online een designerbril te kopen. Om jouw sterkte te weten te komen, ga je naar een opticien voor een oogtest zoals hierboven beschreven, of kijk je naar jouw brilvoorschrift of een lensvoorschrift.

  Wanneer je online een bril bestelt, selecteer je

  1. het type van je visuele beperking (bijziendheid of verziendheid)
  2. de gewenste coating van de brillenglazen (antireflecterende, hydrofobe of blauwlichtfiltercoating)
  3. jouw parameters (bol, cilinder, cilinderas en pupilafstand)
  4. en de gewenste index (de dikte en UV-bescherming van het brillenglas)

  Daarna wordt de nieuwe bril door Lentiamo opticiens bij ons gemaakt en gratis bij je thuisbezorgd. Eenvoudig, nietwaar?

  Brillen online bestellen op Lentiamo
 • Een nieuwe bril is een hoogwaardig en duurzaam cadeau

  Een bril is een echt luxe cadeau. De monturen van wereldberoemde merken als Emporio Armani, Michael Kors, Dior of Ray-Ban zien er niet alleen verdomd chique uit, maar bieden ook een duurzame, stevige compagnon voor jouw dagelijkse avonturen die je lang tevreden zullen houden. Dus waarom geef je dit jaar geen uitstekend zicht als kerstcadeau?
 • Beschadigde glazen zijn onaantrekkelijk en onveilig.

  Jouw bril, of die van je geliefde, is al vele jaren in gebruik en vertoont behoorlijke slijtagesporen? Dan is het tijd voor een nieuwe bril. Krassen zien er niet alleen lelijk uit, maar zijn ook een teken van een gebrek aan weerstand tegen stoten. Dit kan met name gevaarlijk zijn tijdens het sporten, wanneer er kleine steentjes worden opgeworpen die je brillenglazen raken.

  Zorg er dus voor dat je nieuwe bril gemaakt is van polycarbonaat glazen, die gemaakt zijn van extreem stevig plastic dat praktisch niets weegt.
 • Nieuwe brillen zijn een fashion-upgrade

  Technologie alleen kan geen perfecte bril garanderen. Je nieuwe bril moet er natuurlijk ook geweldig uitzien en je gezicht flatteren. Onze video laat je daarom zien welke gezichtsvormen er zijn, hoe je die van jou kunt vinden en welke bril bij je gezicht past.
   

  " allowfullscreen>
   

  Bovendien is een gloednieuwe bril een prachtige manier om de nieuwste trends te weerspiegelen. Dus wat dacht je van een urban metalen bril, een wireframe-bril of een jaren '70 montuur met een subtiel cat-eye-design?

Is dit genoeg inspiratie geweest? Blader dan door de grote selectie van designbrillen van Lentiamo en vind jouw nieuwe bril online.

Mis het belangrijke nieuws niet.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Opmerkingen

  Geen opmerkingen

  *Verplichte velden

  Best verkochte producten