Summer Sunglasses Sale!

Bestaande klant?

Wat kost een computerbril? Alles over betaalbare beeldschermbrillen!

Geschreven door Lentiamo op 01. 05. 2021

Een computerbril / beeldschermbril kan helpen om vermoeide ogen te verlichten en jouw slaap te verbeteren. Deze brillen hebben een blauw licht filter dat het blauwe licht van digitale schermen filtert. Maar, wat kost een computerbril? Wat is de prijs van een bril voor het beeldscherm?

Ontdek in dit artikel wat een computerbril is, wat de kosten zijn van een computerbril zonder sterkte en met sterkte en hoe je deze beeldschermbrillen online bestelt. In dit artikel lees je ook of jouw werkgever de computerbril kan vergoeden!

Wat is een computerbril?

Zoals eerder beschreven is een computerbril een bril die je beschermt tegen het blauwe licht van digitale beeldschermen, zoals bijvoorbeeld een laptop, computer of smartphone. We worden veel blootgesteld aan dit licht en vele mensen ervaren slaapproblemen en zware ogen hierdoor. Een beeldschermbril blokkeert dit blauwe licht daardoor wordt het door veel mensen als beste tip tegen vermoeide ogen ervaren.

Wat kost een computerbril?

De prijs van een computerbril is van meerdere aspecten afhankelijk, zoals bijvoorbeeld het merk en of er sterkte of geen sterkte in de bril zit. Gelukkig zijn er goedkope mogelijkheden, zeker voor een kant-en-klare computerbril zonder sterkte.