Bestaande klant?

Golf zonnebrillen

Zonnebrillen kunnen je ogen beschermen, je zicht verbeteren en je prestaties verbeteren van tee off tot de 18e hole. Sport zonnebrillen zijn er in verschillende stijlen en ontwerpen met veel specifieke kenmerken voor golfers.

Heb ik een zonnebril nodig om golf te spelen?

Zonnebrillen voor golf zijn nodig om uw ogen te beschermen tegen schadelijke UV-stralen, de wind en ongewenste rommel op de baan droogt. Ze kunnen je helpen de baan van je bal op de fairway te volgen zonder lastige schitteringen en scheelzien. Bovendien kunnen veel zonnebrillen ook de gezichtsscherpte verbeteren door het contrast te vergroten en de diepteperceptie te verbeteren.

Zijn gepolariseerde glazen beter voor golf?

Gepolariseerde zonnebrillen zijn ideaal om schittering op water, bunkers en andere reflecterende oppervlakken tegen te gaan. Sommige golfers geven echter de voorkeur aan niet-gepolariseerde glazen, vooral bij het putten. Schittering op de green kan de hoek van de korrel helpen bepalen en zorgen voor een nauwkeurigere putt. Uiteindelijk komt de keuze voor gepolariseerde glazen neer op persoonlijke voorkeur.

Welke zonnebrillen moet ik gebruiken voor golf?

De beste zonnebrillen voor golf helpt je een beter spel te spelen en je ogen te beschermen. Het vinden van het perfecte paar hangt grotendeels af van wat jij belangrijk vindt. Bescherming tegen de zon is de belangrijkste factor, terwijl de kleur, het materiaal en de stijl van de glazen een persoonlijke keuze zijn. Je kunt zonnebrillen die bij uw gezichtsvorm passen vinden om een nog persoonlijker uiterlijk te krijgen.

Beste kleur glazen voor zonnebrillen voor golfers

zonnebrillen vergroten het contrast en verbeteren de waarneming van diepte. Veel golfers geven de voorkeur aan bruine glazen om deze reden. Aan de andere kant, grijze lenzen or groene glazen bieden een meer natuurlijke kleurweergave, maar kunnen het contrast verminderen als ze zeer donkere tinten hebben. Gespiegelde of gepolariseerde lenzen kunnen ook nuttig zijn voor het zicht op de baan. Merken als Oakley bieden vele stijlvolle en duurzame opties voor golfers en atleten.

Welke professionele golfers dragen zonnebrillen?

Hoewel een zonnebril uw zicht tijdens het golfen absoluut kan verbeteren, speelt niet elke professionele golfer met een zonnebril. Elke centimeter telt op topniveau en zonnebrillen kunnen het zicht bij veranderende licht- en weersomstandigheden beïnvloeden. Daarom maken sommigen de persoonlijke keuze om af te zien van zonnebrillen tijdens wedstrijden.

Enkele beroemde professionele golfers die zijn gespot terwijl ze met zonnebrillen speelden, zijn Michelle Wie West, Adam Scott, Paula Creamer en Phil Mickelson.

Type

Merk

Type glas

Montuur vorm

Prijs

Maat

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €59 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

 

Bewezen door onze klanten

Van 597 reviews -zijn er 96% positief. Bekijk de geselecteerde reviews van klanten

Snelle bezorging!
Netjes verpakt en op tijd geleverd.
Product is fantastisch. Gelijk aan afbeelding.
Perfecte levering , en goede service