Bestaande klant?

Zonnebril voor vissers

Een visbril wordt vaak over het hoofd gezien en is een essentieel accessoire om uw ogen te beschermen en uw viservaring te verbeteren. Niet alleen beschermen ze uw ogen tegen UV-stralen, ze verminderen ook schittering voor een beter zicht en kunnen u beschermen tegen haken, spatten en meer.

Of u nu gaat vliegvissen in snelstromende beken of gaat karpervissen in troebel water, een visbril kan u helpen om nauwkeuriger te werpen. Gebruik ze om afleidende reflecties te elimineren en schaduwen te verhelderen zodat u zich kunt concentreren op het binnenhalen van uw beste vangst ooit.

Welke zonnebrillen zijn het beste voor het vissen?

De beste zonnebrillen voor het vissen zijn duurzaam, comfortabel en voorzien van speciale glazen. Merken als Oakley hebben veel gepolariseerde zonnebrillen die een populaire keuze zijn onder zowel nieuwkomers als ervaren vissers. Welk merk u ook kiest, zoek naar deze belangrijke elementen in een goede zonnebril voor het vissen:

  • Gepolariseerde glazen – Gepolariseerde zonnebrillen voor het vissen verminderen schitteringen en reflecties van oppervlakken zoals water, waardoor de gezichtsscherpte en het contrast verbeteren en het gemakkelijker wordt om vissen te zien die net onder het wateroppervlak zwemmen.
  • Duurzame materialen – Een comfortabele en stevige pasvorm is essentieel, vooral bij langdurig gebruik en in natte of winderige omstandigheden.
  • Hoge UV-bescherming – Bescherming tegen schadelijke ultraviolette stralen is cruciaal om uw ogen veilig te houden tijdens lange dagen op het water. Overweeg voor het vissen gespiegelde lenzen die de hoeveelheid licht die het oog binnenkomt verminderen.

What colour of polarised lenses is good for fishing?

Bepaalde kleuren lenzen presteren beter in verschillende visomstandigheden en situaties. Of u nu op zout water vist of aan de kust, het kiezen van de juiste lenskleur kan een verschil maken. Bekijk hieronder de beste lenskleuren voor gepolariseerde viszonnebrillen:

  • Bruine glazen – Bruine of amberkleurige lenzen zijn uitstekend geschikt voor het vissen in ondiep water op zowel zonnige als bewolkte dagen. Ze vergroten het contrast en verbeteren de dieptewaarneming, waardoor het gemakkelijker is om vis te zien. Deze lenzen verminderen schittering en zijn comfortabel om langdurig te dragen..
  • Grijze glazen – Grijze glazen zijn veelzijdig en werken goed in uiteenlopende omstandigheden, zoals schaduw of felle zon. Ze verminderen schittering en zorgen voor een getrouwe kleurwaarneming. Dit betekent echter dat ze niet bruikbaar zijn voor het vissen in ondiep water of op het platte land, omdat ze het contrast tussen de kleuren niet vergroten..
  • Blauwe glazen –Blauwe glazen of blauwe spiegelglazen zijn het beste voor de volle zon. Ze zijn populair bij het vissen in open water of op plaatsen met overmatige schittering en reflecties zoals meren of oceanen.
  • Groene glazen – Groene glazen zijn ideaal voor het vissen in zoet of zout water. Ze verbeteren het kleurcontrast en de visuele helderheid in omstandigheden met weinig licht, waardoor het gemakkelijker is om vis onder het oppervlak te zien van 's morgens vroeg tot laat op de dag..

Met talloze stijlen, kleuren en lenscombinaties beschikbaar, kan het een uitdaging zijn om de beste visbril te vinden. Begrijpen van het verschil tussen gepolariseerde en gespiegelde glazen kan je ook helpen de juiste keuze te maken. Een kwaliteitszonnebril is een essentieel onderdeel van de uitrusting van elke slimme visser.

Type

Merk

Type glas

Montuur vorm

Prijs

Maat

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €59 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

 

Bewezen door onze klanten

Van 597 reviews -zijn er 96% positief. Bekijk de geselecteerde reviews van klanten

Snelle bezorging!
Netjes verpakt en op tijd geleverd.
Product is fantastisch. Gelijk aan afbeelding.
Perfecte levering , en goede service