Bestaande klant?

Off-road zonnebrillen voor fietsers

Off-road fietszonnebrillen, ook bekend als mountainbike zonnebrillen (MTB-zonnebrillen), zijn een essentieel accessoire dat speciaal is ontworpen voor veiligheid en helder zicht op het parcours.

Bescherm je ogen tegen schadelijke UV-stralen, stof en vuil, insecten, takken en ander vuil met het juiste paar.

Kenmerken van de beste zonnebrillen voor mountainbiken

De beste zonnebrillen voor off-road fietsen kunnen u helpen beter te presteren, beter te zien en u veilig te houden op de paden. Ze beschermen uw ogen deskundig tegen irriterende wind en regen en houden insecten en andere voorwerpen die door uw wielen worden opgeworpen buiten de deur..

Wanneer je zonnebrillen voor mountainbiken of trailrunning kiest, moet je rekening houden met deze belangrijke kenmerken om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je rit haalt:

 • Omhullend ontwerp – Een omhullend ontwerp biedt maximale dekking en bescherming tegen de elementen. Dit ontwerp helpt ook de windweerstand te verminderen en verbetert het perifere zicht voor een beter gezichtsveld.
 • Schokbestendige glazen – Het juiste lensmateriaal versplintert niet bij een botsing, waardoor uw ogen en gezicht veilig blijven. Zoek naar zonnebrillen voor off-road gebruik die gemaakt zijn van hoogwaardig kunststof of polycarbonaat.
 • Duurzame frameconstructie – Off-road fietsen kan zwaar zijn voor de uitrusting, dus kies een paar met lichtgewicht, duurzame frames die tegen een stootje kunnen en goed blijven zitten in ruw terrein.
 • Geventileerde lenzen – Hoewel niet essentieel, kunnen ventilatiegaten voorkomen dat de lenzen beslaan op koude dagen of tijdens periodes van zware ademhaling.

De juiste lenzen verminderen schittering en verbeteren het contrast, zodat je de weg voor je gemakkelijker kunt zien. Denk ook aan kenmerken als gespiegelde glazen vs. gepolariseerde glazen, of een fotochromische fietsbrillen.

Welke kleur lenzen is goed voor off-road fietsen?

Niet alleen zijn lenskleuren een stilistische keuze, het kiezen van de juiste kleuren zonnebrillen kan ook je zicht beïnvloeden. Mountainbiken en off-road fietsen hebben te maken met specifieke omstandigheden, dus het is belangrijk om je lenzen verstandig te kiezen.:

 • Gele glazen – Veel fietsers dragen gele glazen omdat ze het contrast en de waarneming van diepte en afstand bij weinig licht verbeteren. Ze bieden een goede focus op mistige of bewolkte dagen.
 • Bruine glazen – De bruine lenzen verbeteren deskundig het contrast in fel zonlicht. Ze zijn geweldig voor mountainbiken in zonnige omstandigheden, zodat je obstakels beter kunt zien.
 • Groene glazen – Groene lenzen verbeteren het zicht in schaduwrijke en zonnige gebieden. Groen is een uitstekende optie voor het rijden in bossen en op plaatsen waar bomen verstrooid licht en schaduwen produceren.
 • Rode glazen – Rode, rose of roze lenzen bieden een geweldig kleurcontrast. Ze zijn ideaal voor mountainbiken door groene bossen..

Type

Merk

Type glas

Montuur vorm

Prijs

Maat

 • Functie

  Sport

 • Geschikt voor sporten

  Off-road fietsen

 • Wis filters

Laad meer producten

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €59 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

 

Bewezen door onze klanten

Van 597 reviews -zijn er 96% positief. Bekijk de geselecteerde reviews van klanten

Snelle bezorging!
Netjes verpakt en op tijd geleverd.
Product is fantastisch. Gelijk aan afbeelding.
Perfecte levering , en goede service