Bestaande klant?

Wielrenzonnebrillen

Een zonnebril is een belangrijke uitrusting voor elke fietser. Ze bieden cruciale UV-bescherming en bescherming tegen de elementen. Met de beste sportzonnebril voor fietsen kunt u goed zien, zodat u veilig en comfortabel op weg kunt.

Zijn fietszonnebrillen noodzakelijk?

Zonnebrillen zijn een essentieel accessoire voor elke motorrijder. Ze bieden bescherming tegen uitdrogende wind, irriterend stof en rondvliegend puin of insecten. Bovendien kunnen zonnebrillen voor de racefiets ook de gezichtsscherpte verbeteren, zodat je veiliger bent bij weinig of felle verlichting.

Welke kleuren zonnebrillen zijn het beste voor fietsen?

Net als het vinden van de beste zonnebrillen voor uw gezichtsvorm, De kleuren van de glazen zijn een belangrijke factor bij het kiezen van zonnebrillen.

 • Rode glazen – Amberkleurige of rode glazen worden sterk aanbevolen voor zonnebrillen voor wielrenners. Ze verhogen de gezichtsscherpte en bieden een geweldig kleurcontrast met gele verkeersborden en verkeerslijnen.
 • Gele glazen –Gele glazen filteren blauw licht om het contrast en de waarneming van diepte en afstand bij weinig licht te verbeteren. Ze zorgen voor een goede scherpstelling op mistige of bewolkte dagen.
 • Bruine glazen – De bruine glazen verbeteren deskundig het contrast in fel zonlicht. Ze zijn geweldig voor fietsen in zonnige omstandigheden, zodat u obstakels duidelijker kunt zien.
 • Grijze glazen – Grijze glazen bieden echte kleurwaarneming en verminderen schittering bij felle zon.

Hebben fietsers een gepolariseerde zonnebrillen nodig?

In het algemeen worden gepolariseerde zonnebrillen niet aanbevolen. De lenzen zijn ideaal voor het verminderen van schitteringen en reflecties op natte bestrating, voertuigen en andere glimmende oppervlakken. Dit betekent dat gepolariseerde glazen het moeilijker kunnen maken om gevaren zoals olieachtige of ijzige oppervlakken te zien. Ze interfereren ook met digitale schermen zoals mobiele telefoons of navigatiesystemen..

Zonnebrillen met gepolariseerde glazen zijn geweldig wanneer je in de buurt van water of in heldere omstandigheden fietst. Overweeg je behoeften en leer meer over spiegelende of gepolariseerde zonnebrillen om te zien wat het beste werkt voor jouw rit.

Type

Merk

Type glas

Montuur vorm

Prijs

Maat

 • Functie

  Sport

 • Geschikt voor sporten

  Fietsen / Wielrennen

 • Wis filters

Laad meer producten

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €59 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

 

Bewezen door onze klanten

Van 597 reviews -zijn er 96% positief. Bekijk de geselecteerde reviews van klanten

Snelle bezorging!
Netjes verpakt en op tijd geleverd.
Product is fantastisch. Gelijk aan afbeelding.
Perfecte levering , en goede service