Tot 15% korting op gekleurde contactlenzen.

Bestaande klant?

Maand van het gezonde zicht

Gezonde ogen en een gezond zicht zijn van vitaal belang voor het dagelijks leven. Ze stellen ons in staat met onze omgeving om te gaan, houden ons veilig en helpen ons een scherpe blik te houden. Daarom is goede oogzorg essentieel voor de gezondheid van de ogen.

Als expert voor jouw ogen laat Lentiamo je zien hoe gemakkelijk het is om een oogverzorgingsroutine op te bouwen waarbij het welzijn van je ogen voorop staat.

Vier de Maand van het gezonde zicht met Lentiamo!

Internationale Dag van het Zicht is dit jaar op 14 oktober. Onze oogzorgspecialisten hebben dit evenement aangegrepen om de hele maand oktober aandacht te vragen voor het belang van een gezond zicht.

Ontdek samen met ons welke effecten slecht zicht, blootstelling aan de zon en beeldschermlicht op de ogen kunnen hebben. Maak kennis met het volledige assortiment hulpmiddelen voor het zicht en profiteer van onze grote kortingen op brillen, contactlenzen, computerbrillen en sportbrillen!

Wat is jouw oog conditie?

Onbehandelde slechtziendheid kan in de loop van de tijd verergeren. Daarom is een uitgebreide zichtcorrectie nodig.

Bij Lentiamo kan je vanuit het comfort van je eigen huis kiezen uit een brede selectie van hoogwaardige brillen. Onze optometristen kunnen elk model van elk merk voorzien van de glazen en coating naar keuze.

Zoek jouw favoriete montuur, pas het online en laat je aangepaste bril gratis en met 30 dagen niet goed geld terug-garantie naar je thuis sturen.

Onze aanbieding van 5 tot 9 oktober: 10% korting op ALLE brillen met de code Glasses4u. Mis het niet!

Vind de juiste bril

Wazig zien is vermoeiend en kan na verloop van tijd verslechteren. Om te voorkomen dat het zicht verslechtert, zijn er verschillende contactlenzen waarmee je jouw zicht kunt corrigeren zonder dat dit opvalt.

Bij Lentiamo heb je de keuze uit een ruim assortiment hoogwaardige contactlenzen vanuit het comfort van je eigen huis. Of je nu kiest voor daglenzen, maandlenzen of dag- & nachtlenzen, de lenzen van het populaire merk Lenjoy bieden je een effectieve en kostenefficiënte zichtcorrectie.

Kies het materiaal, het watergehalte en de zuurstofdoorlaatbaarheid die het best bij jouw wensen passen en ontvang jouw lenzen binnen drie werkdagen.

Onze aanbieding van 11 tot 16 oktober: 15% korting op ALLE contactlenzen van Lenjoy en 5% korting op geselecteerde torische en multifocale lenzen. Mis het niet!

Vind de juiste contactlenzen

Vermoeide ogen, slechte concentratie en slapeloosheid kunnen allemaal te maken hebben met schermlicht van digitale apparaten. Een blauw licht filter bril filtert een deel van het blauwe licht weg om de ogen op het werk te ontlasten en 's nachts beter te slapen.

Bij Lentiamo heb je een ruime keuze aan computerbrillen vanuit het comfort van je eigen huis. Bestel kant-en-klare computerbrillen van Ray-Ban en Meller, of pas een montuur van een ander merk aan met blauw licht filter brillenglazen van hoge kwaliteit.

Pas jouw favorieten online en laat ze gratis en met 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie naar je thuis sturen.

Onze aanbieding van 18 tot 24 oktober: 10% korting op ALLE computerbrillen met de code Blue4u. Mis het niet!

Vind de juiste computerbril

Buitensporten zijn leuk, maar kunnen een risico vormen voor je ogen door blootstelling aan UV-straling, vuil of water. Vind een sportzonnebril die geschikt is voor jouw avonturen, het hele jaar door!

Bij Lentiamo heb je de keuze uit een ruime selectie sportbrillen vanuit het comfort van je eigen huis.

Pas zonnebrillen van hoge kwaliteit van Oakley, Adidas, Nike, Smith of vele andere sportmerken online en laat ze gratis naar je huis verzenden.

Onze aanbieding van 26 tot 31 oktober: 10% korting op ALLE sportzonnebrillen met de code Shades4u. Mis het niet!

Vind de juiste sportzonnebril

Elke week informeren we je over een specifiek onderwerp en bieden we je de mogelijkheid om een visueel hulpmiddel te bestellen met een fijne korting. Houd de kalender in de gaten!

Bekijk de huidige aanbiedingen. Als je ze niet wilt missen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief
of volg ons op:

 1. 4 - 9 oktober

  10% korting op brillen

  Code: Glasses4u

  Week 1

 2. 11 - 16 oktober

  15% korting op Lenjoy lenzen

  Week 2

 3. 18 - 24 oktober

  10% korting op computerbrillen

  Code: Blue4u

  Week 3

 4. 26 - 31 oktober

  10% korting op sportzonnebrillen

  Code: Shades4u

  Week 4

Ontdek Lentiamo

*Aanbieding kan alleen worden toegepast op producten die niet eerder zijn afgeprijsd. Aanbiedingen kunnen niet worden gecombineerd. Alle aanbiedingen zijn definitief.