Summer Sunglasses Sale!

Bestaande klant?

0.00 leesbrillen

Leesbrillen met zero dioptrie correctie, of 0,00 leesbril, kan helpen om een deel van het ongemak te verlichten dat gepaard gaat met langdurig schermgebruik, waardoor ze een uitstekende optie zijn voor mensen die vaak computers of tablets gebruiken. Er zijn veel trendy leesbrillen voor vrouwen en mannen verkrijgbaar met 0.00 sterkte.

In tegenstelling tot andere brillen heeft een 0.00 leesbril geen positieve (+) of negatieve (-) sterkte om te corrigeren myopie or hyperopie.

Wat zijn 0,00 leesbrillen?

0,00 Een leesbril is een niet-dioptrische bril zonder correctie of vergroting. Hij is speciaal bedoeld om de vermoeidheid van de ogen door beeldschermen, computers, smartphones en dergelijke te verminderen.

Leesbrillen met nul vermogen zijn een geweldig modeaccessoire. Ze zijn ook een handig hulpmiddel tijdens schermtijd overdag of 's nachts.

Wie heeft er een leesbril van 0,00 nodig?

Mensen die geen zichtcorrectie nodig hebben, kunnen baat hebben bij een 0.00 leesbril. Overweeg een 0.00-leesbril als u een leesbril nodig hebt die uw zicht niet verandert of vervormt. Als u vaak beeldschermen gebruikt voor uw werk of andere communicatie, kan een niet-dioptrische leesbril u goed van pas komen.

Sterkte

Type

Merk

Montuur vorm

Prijs

Maat

  • Sterkte

    0.00

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €59 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

 

Bewezen door onze klanten

Via de website zijn de lenzen makkelijk te bestellen. Goede informatie omtrent volgen van bestelling.
Lenzen vloeistof besteld. Keurig binnen 3 dagen thuis afgeleverd door PostNL. Prima service en prijs.
Great service! Big choice of lenses, fast delivery and I was able to chose two gifts with my order.