Bestaande klant?

+1.00 leesbrillen

Als kleine lettertjes waziger worden bij het lezen, is het misschien tijd om voor een leesbrillen. Een +1.00 leesbril biedt een geringe zichtcorrectie. Deze sterkte is vaak voldoende voor mensen die net lichte wazigheid ervaren bij het lezen van boeken of het bekijken van schermen.

Als je niet zeker weet of je een leesbril of een ander visueel hulpmiddel nodig hebt, ga dan naar een oogarts of optometrist. Zij kunnen een uitgebreid oogonderzoek uitvoeren en het beste type corrigerende lenzen aanbevelen voor uw individuele behoeften.

Wat betekent +1,00 voor een leesbril?

Veel volwassenen beginnen een leesbril met lage sterkte te gebruiken als presbyopie ontwikkelt. Ze bieden een corrigerend vermogen zonder dat een voorschrift nodig is. De sterkte van +1,00 dioptrie is algemeen verkrijgbaar in een aantal trendy leesbrillen voor vrouwen en mannen.

Heb ik een +1.00 leesbril nodig?

Gewoonlijk kan de leeftijd worden gebruikt als indicator voor de sterkte van de leesbril die u nodig hebt. Over het algemeen zien we dat personen van 40-49 jaar een leesbril van +1.00 gebruiken. De juiste sterkte wordt uiteindelijk bepaald door een combinatie van factoren. Uw bestaande voorschrift en de reden waarom u een leesbril gebruikt, kunnen ook een rol spelen.

+1.00 wordt niet beschouwd als een "sterke" macht en is de laagste beschikbare sterkte.

Sterkte

Type

Merk

Montuur vorm

Prijs

Maat

  • Sterkte

    +1.00

De beste keuze voor jouw ogen

We hebben unieke voordelen

1 135 402 contactlenzen op voorraad

We hebben meer dan 1 miljoen paar lenzen voor onmiddellijke verzending.

Gratis bezorging*

*Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €59 en alle brillen uit de Lentiamo Collection. Voor bestellingen met een lagere waarde kun je gebruikmaken van bezorgdiensten vanaf € 3,90

Lage prijzen

Wij zijn een van de grootste wederverkopers van contactlenzen in Europa, omdat we geweldige prijzen hebben voor iedereen.

 

Loyaliteitsprogramma

Vanaf je eerste aankoop krijg je bonuspunten die je kunt inwisselen voor gratis cadeaus.

365 dagen garantie

Gegarandeerd vervangende lenzen als je het voorschrift verandert.

Originele producten

Wij verkopen alleen gecertificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bausch and Lomb, Alcon, Johnson & Johnson en CooperVision.

 

Bewezen door onze klanten

Van 597 reviews -zijn er 96% positief. Bekijk de geselecteerde reviews van klanten

Snelle bezorging!
Netjes verpakt en op tijd geleverd.
Product is fantastisch. Gelijk aan afbeelding.
Perfecte levering , en goede service